- 2 Aralık 2019
- 1.241
- 604
- 29
Doktorla konuştum pazartesi çağırdı bu ay yumurta takibi yada tedavi yapmıycam rahim filmi çekicem dedi bende girmeye karar verdimÖyle düşünmeyin kötü düşünüyorsanız baktırında en azından rahatlayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorla konuştum pazartesi çağırdı bu ay yumurta takibi yada tedavi yapmıycam rahim filmi çekicem dedi bende girmeye karar verdimÖyle düşünmeyin kötü düşünüyorsanız baktırında en azından rahatlayın
Kesinlikle bencede çektirin rahatlayın bende pazartesi gidicem bu ay da yumurta takibi yapıcaz olmazsa artık rahim filmi çekilicemDoktorla konuştum pazartesi çağırdı bu ay yumurta takibi yada tedavi yapmıycam rahim filmi çekicem dedi bende girmeye karar verdim
Hayırlısı neyse o olsun inşallah arada dinlenmek rahatlamak gerekiyor haklısınız bir de böyle deneyin allahım ne derse o oluyor gerisi boşHaklısın bende pozitif düşünmeden yanayım pes etmiyorum ama kafa olarak yorunca akışına bıraktım . şu aralar tedaviyi askıya aldım. Rabbim nasip ederse olur belki de
Evet onu çektirip rahat etmek istiyorum doktor bu ay sadece rahim filmi çekicez tedavi yada takip yapmıycam dedi bakalım acaba filmden sonra ilişkiyi durduruyo mu korunun mu der yoksa bi kaç gün durun sonra sorun olmaz mı der bilginiz var mıKesinlikle bencede çektirin rahatlayın bende pazartesi gidicem bu ay da yumurta takibi yapıcaz olmazsa artık rahim filmi çekilicem
Filmden sonra gebe kalanlar çok oluyormuş ilişkiyi yasaklamaz benceEvet onu çektirip rahat etmek istiyorum doktor bu ay sadece rahim filmi çekicez tedavi yada takip yapmıycam dedi bakalım acaba filmden sonra ilişkiyi durduruyo mu korunun mu der yoksa bi kaç gün durun sonra sorun olmaz mı der bilginiz var mı
Yarın konuşuruz dedi doktor gidicem bakalım ne diyecekFilmden sonra gebe kalanlar çok oluyormuş ilişkiyi yasaklamaz bence
Bende bunu duydum ama doktorum bana filmden sonra 1 ay ilişki önermedi bakalım nasıl olacak. Niye her doktor farklı kiFilmden sonra gebe kalanlar çok oluyormuş ilişkiyi yasaklamaz bence
Aynen öyleHayırlısı neyse o olsun inşallah arada dinlenmek rahatlamak gerekiyor haklısınız bir de böyle deneyin allahım ne derse o oluyor gerisi boş
Aaa neden acaba sormadınız mı niye önermediğini belki de 1 ay sonrasında da gebelik ihtimali yüksektirBende bunu duydum ama doktorum bana filmden sonra 1 ay ilişki önermedi bakalım nasıl olacak. Niye her doktor farklı ki
Evet bir sorun bakalım ne diyecekYarın konuşuruz dedi doktor gidicem bakalım ne diyecek
Sormadım ama bu sefer sorucam Allah izin verirse . ilk defa duydum bu şeyleri bende. Bilseydim sorardımAaa neden acaba sormadınız mı niye önermediğini belki de 1 ay sonrasında da gebelik ihtimali yüksektir
Kendisi çekemiyomuş beni yönlendirdi başka yerde çekmem için adetin bitiminden sonraki 5 gün içinde çektirmen lazım dedi bu ay olmuyo uymadı bana diğer ay bakıcam artıkEvet bir sorun bakalım ne diyecek
Ben sordum doktora bugün yumurtalara sıvı gittiği için gebelik olsa bile riskli dedi bana da ilişki olmıycak korunacaksın onu çekilince dedi bilgi vermek istedimSormadım ama bu sefer sorucam Allah izin verirse . ilk defa duydum bu şeyleri bende. Bilseydim sorardım
O zaman sonraki ay gebelik oluşma ihtimali yüksek bende gittim bugün kontrole üçüncüye deneyelim dedi yine klomen estrofem ve çatlatma iğnesi verdiBen sordum doktora bugün yumurtalara sıvı gittiği için gebelik olsa bile riskli dedi bana da ilişki olmıycak korunacaksın onu çekilince dedi bilgi vermek iste
Riskli olduğu için önermiyorlar demek ki hsg çekildiği ay ilişki sonraki ay da yüksektir belki gebelik ihtimaliSormadım ama bu sefer sorucam Allah izin verirse . ilk defa duydum bu şeyleri bende. Bilseydim sorardım
Aa tamamdır teşekkür ederimBen sordum doktora bugün yumurtalara sıvı gittiği için gebelik olsa bile riskli dedi bana da ilişki olmıycak korunacaksın onu çekilince dedi bilgi vermek istedim
Belkide öyledirRiskli olduğu için önermiyorlar demek ki hsg çekildiği ay ilişki sonraki ay da yüksektir belki gebelik ihtimali
20Zaman geçmiyor işteyken çok aklima gelmiyor yoğunluktan ama evde sürekli bir araştırma bir heyecan :)umarım bu ay olur 2 yıldır istiyoruz psikolojik olarak yıpranıyor insan
10 aydir deniyorum olmadı psikolojim bittiZaman geçmiyor işteyken çok aklima gelmiyor yoğunluktan ama evde sürekli bir araştırma bir heyecan :)umarım bu ay olur 2 yıldır istiyoruz psikolojik olarak yıpranıyor insan
10 aydır tedavi mi görüyorsunuz20
10 aydir deniyorum olmadı psikolojim bitti