- 22 Şubat 2013
- 50
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha yeniyse çıkmayabilir kan tahlilini bekleyin1 ağustos sabah ovitrelle iğne yapıldı. Bu sabah kaset test yaptım. Sonuç bu şekilde. Silik falan hiçbir şey yok, ümidimi kaybetmeli miyim bilmiyorum.
bu testin beta hcg aralığı kaç acaba1 ağustos sabah ovitrelle iğne yapıldı. Bu sabah kaset test yaptım. Sonuç bu şekilde. Silik falan hiçbir şey yok, ümidimi kaybetmeli miyim bilmiyorum.
Bi kaç güne belli olur belki de adet olana kadar umut var1 ağustos sabah ovitrelle iğne yapıldı. Bu sabah kaset test yaptım. Sonuç bu şekilde. Silik falan hiçbir şey yok, ümidimi kaybetmeli miyim bilmiyorum.
merhaba bende de pozitif olmadı kan verdim 2.30 çıktı ve haka regli olmadım 17 gundeyim iğne vurulmam dahilinde ve günümü bekliyorum isterseniz kan verin daha iyi sonuç alırsınız lütfen sonucları bizimkide paylaşın inşallah iyi haberler ile1 ağustos sabah ovitrelle iğne yapıldı. Bu sabah kaset test yaptım. Sonuç bu şekilde. Silik falan hiçbir şey yok, ümidimi kaybetmeli miyim bilmiyorum.
Hiç bilmiyorum. Üzerinde yazar mı? Çöpe atmıştım ama bakarımbu testin beta hcg aralığı kaç acaba
İlkinde bir yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş. Herhangi bir sorunum yok eşimde de sorun yok ama olmadı işte. Ara sıra benim hormonlarımda oynama oluyorSizin ilki niye olmadı belli bi sebep var mı? Ne sorununuz var acaba
Yarın başlamamı söyledi doktorum. Amin inşallah hepimiz hayırlı ve güzel sonuçlar alırızMerhabalar umarım sizde güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız. Yumurtalatınız büyümüş demekki . duphastona hangi gün başlayacaksınız dedi
Çatlatma iğnesini vurunduğunuz halde mi kiste dönüştüİlkinde bir yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş. Herhangi bir sorunum yok eşimde de sorun yok ama olmadı işte. Ara sıra benim hormonlarımda oynama oluyor
Hangi hormonlar oynuyoİlkinde bir yumurtam çatlamamış ve kiste dönüşmüş. Herhangi bir sorunum yok eşimde de sorun yok ama olmadı işte. Ara sıra benim hormonlarımda oynama oluyor
Evet 4 yumurtam vardı 20 mm hiç biri tutmadı. Biri de kiste dönüşmüşÇatlatma iğnesini vurunduğunuz halde mi kiste dönüştü
Genellikle prolaktin ve progesteronHangi hormonlar oynuyo
YaaEvet 4 yumurtam vardı 20 mm hiç biri tutmadı. Biri de kiste dönüşmüş
Prolaktin kaç oluyo meselaGenellikle prolaktin ve progesteron
Bir ay ara verdik kist sebebiyle bu ay kaybolmuş. Şimdi tekrar deniyoruz
Ya bir ara değeri 52 ydi şuan kaç bilmiyorum dur bakayımProlaktin kaç oluyo mesela
Şuan da 30 görünüyor sınır 29 yazıyor.Prolaktin kaç oluyo mesela
Bi kere benim de 30 çıkmıştı sonra bi daha baktırdım 2-3 ay sonra 14 e düşürmüştü hiçbir şey kullanmadım ilaç falan yok yani. Kendi kendine düşmüştü. Büyük ihtimalle sizinde stresten falan oluyordur benim de stresten olmuştu demekki o ay sadece 1 kere 30 gördüm dahası normal. İlaç başlamadı mı doktorŞuan da 30 görünüyor sınır 29 yazıyor.
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınızBir ay ara verdik kist sebebiyle bu ay kaybolmuş. Şimdi tekrar deniyoruz
İlaç başladı iki üç kez kullandım ilaçları hatta doktorum bitkisel şeyler de veriyor. 1 yıl 2 ay oldu.Bi kere benim de 30 çıkmıştı sonra bi daha baktırdım 2-3 ay sonra 14 e düşürmüştü hiçbir şey kullanmadım ilaç falan yok yani. Kendi kendine düşmüştü. Büyük ihtimalle sizinde stresten falan oluyordur benim de stresten olmuştu demekki o ay sadece 1 kere 30 gördüm dahası normal. İlaç başlamadı mı doktor
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız