• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Ağustos 2020 anneleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

azerinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
27
3
86
34
Ankara
Merhaba:KK52:agustos anneleri bebisleriniz ne durumda konuşalım mı biraz. Öncelikle ben Azerbaycan uyruklu olduğum için yazım hatalarım ola bilir affola :KK54: malum yabancı olunca haliyle arkadaşım da yok bu site çok iyi geliyor bana . Şimdi gelelim konuya benim kızım 17 Ağustos doğumlu 9 kilo boy 68 son 1 aydır sadece mama ile besleniyor. İlk dişi çıktı ikinci yolda hayli yoruyor bu diş bizi. 4 aydan beridir Uyku eğitimi var sallanmadan kendi odasında kendi beşiğinde uyuyor tabi dişten dolayı gece uykularimiz bölünüyor akşam uykusuna gecişde bazen ağlama krizleri oluyor ama genelde 20 dk içinde kendi kendine uykuya geçiyor bazen de çok iyi oluyor yatağa koyar koymaz 5 dk içinde uyuyor. Gece beslenmesi halen devam ediyor gündüz 3 kere uyuyor toplamda 2.5 3 saat gündüz uykusu uyuyor daha fazlası gece uykusunu etkiliyor. 5 aylıkken sürünmeye başladı. İki gündür dizustune kalkmaya çalışıyor emeklemek için. Daha oturamiyor sürekli kendini geri atıyor sürünme pozisyonuna geçiyor her yeri karıştırıyor.

Başlığı yanlış yazmışım 2019 yazmam gerekiyordu :confused: nasıl duzeltecegimi de bilemedim ay

Back