• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2018 ilk müjdeleri kim aldı ?

Almila1

Ben mavi'ye çoookk aşıkkk oldumm
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
118
83
13
32
Merhaba kızlar

Bu ay hamilelik müjdeleri kim aldı tanışmak istedim. Belirtiler neler ? Burada toplanıp muhabbet edelim istedim. Benim bat 8 ağustos. Müjde alanların bana şans getireceğini düşündüm . Olmazsa bile umutsuzluğa asla kapılmıyorum . Herşeyin hayırlısı :KK200:

ben müjde almak isteyenlerdenim 2 yıldır bnim de agustosun sonunda batım ama pek umudum yok Allahtan hayırlısı

Benim batım bugün iki gün önce kanımda 375 çıktı :dua: darısı isteyenlere inşallah döngümün 18. Gününde lekelenme 22. Gününde çok koyu bir pozitifle öğrendim :halay:
Tebrik ederim canım :) sağlıcakla kucağına alırsın insAllah. Herhangi belirtin var mı ?

Tebrik ederim canım :) sağlıcakla kucağına alırsın insAllah. Herhangi belirtin var mı ?
İnşallah canım ya birkaç düşükten sonra korkmuyor değilim. Pek belirtim yok yüzümde sivilceler çıktı adet sancısına andıran hafif sancılar oluyor bide çok gazım oluyor okadar. Erken gebelik testi yapmayı düşündün mü hiç? Ben şüphelendiğim an bekletemem hiç

İnşallah canım ya birkaç düşükten sonra korkmuyor değilim. Pek belirtim yok yüzümde sivilceler çıktı adet sancısına andıran hafif sancılar oluyor bide çok gazım oluyor okadar. Erken gebelik testi yapmayı düşündün mü hiç? Ben şüphelendiğim an bekletemem hiç
açıkcası çok bariz şüphelendiğim durumlar olmadı o yüzden erken gebelik testi düşünmedim. bende bir düşük yaşadım
zaten bata 2 gün kaldı bugün normal gebelik testi yapıyım diyorum ama ne biliyim kararsızım :)

Yapaca
açıkcası çok bariz şüphelendiğim durumlar olmadı o yüzden erken gebelik testi düşünmedim. bende bir düşük yaşadım
zaten bata 2 gün kaldı bugün normal gebelik testi yapıyım diyorum ama ne biliyim kararsızım :)
yapacaksan sabah ilk idrarınla yap canım olmadı yarın sabah bi bak bakalım :dondurma:

Benim de 2 gün sonra bat, bugün dayanamadım test aldım miratech, ama negatif çıktı biraz moralim bozuldu. Bekleyelim bakalım hepimizin yüzü güler inşallah.

Back