- 31 Temmuz 2018
- 118
- 83
- 13
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsAllah olur canım . Ümidini kesme Rabbim herşeyin hayırlısını versin :)ben müjde almak isteyenlerdenim 2 yıldır bnim de agustosun sonunda batım ama pek umudum yok Allahtan hayırlısı
bu ay müjde bekleyenler çoğaldı :)Ben de en erken 15'inde öğrenebilirim. Şu an beklemedeyim![]()
Tebrik ederim canım :) sağlıcakla kucağına alırsın insAllah. Herhangi belirtin var mı ?Benim batım bugün iki gün önce kanımda 375 çıktıdarısı isteyenlere inşallah döngümün 18. Gününde lekelenme 22. Gününde çok koyu bir pozitifle öğrendim
![]()
İnşallah canım ya birkaç düşükten sonra korkmuyor değilim. Pek belirtim yok yüzümde sivilceler çıktı adet sancısına andıran hafif sancılar oluyor bide çok gazım oluyor okadar. Erken gebelik testi yapmayı düşündün mü hiç? Ben şüphelendiğim an bekletemem hiçTebrik ederim canım :) sağlıcakla kucağına alırsın insAllah. Herhangi belirtin var mı ?
açıkcası çok bariz şüphelendiğim durumlar olmadı o yüzden erken gebelik testi düşünmedim. bende bir düşük yaşadımİnşallah canım ya birkaç düşükten sonra korkmuyor değilim. Pek belirtim yok yüzümde sivilceler çıktı adet sancısına andıran hafif sancılar oluyor bide çok gazım oluyor okadar. Erken gebelik testi yapmayı düşündün mü hiç? Ben şüphelendiğim an bekletemem hiç
yapacaksan sabah ilk idrarınla yap canım olmadı yarın sabah bi bak bakalımaçıkcası çok bariz şüphelendiğim durumlar olmadı o yüzden erken gebelik testi düşünmedim. bende bir düşük yaşadım
zaten bata 2 gün kaldı bugün normal gebelik testi yapıyım diyorum ama ne biliyim kararsızım :)
Yapaca
yapacaksan sabah ilk idrarınla yap canım olmadı yarın sabah bi bak bakalım![]()
Allah gönlüne göre versin canımbilemedim bende dediğin gibi yaparım belki de :) dua et benim için :)
bilemedim bende dediğin gibi yaparım belki de :) dua et benim için :)
teşekkür ederim canım :)Allah gönlüne göre versin canım![]()
aynen öyle canım hayırlısı olsun insAllah :)2 günün mü kaldı çok heyecanlı :)
8 ağustos uğurlu gelir insAllah :)Benimde bat 8 Ağustos :)
Önceki aylardan farklı bir belirtim yok ama bazen belirti olmadan da kalınıyormuş bilemiyorum :) sadece bekliyorum ...8 ağustos uğurlu gelir insAllah :)
var mı herhangi belirti?(bazen yanıltıcı oluyor ama )