- Konu Sahibi chamallows
-
Ben izmir medicalparkta oldum dr prof ahmet zeki ısık. Kendisi cok iyi bir insan. Bu işi de 25 yıldır yapıyor. Tüp bebekte baya basarılılar. Ama asılama ne olur bilmiyorm. Eger seneye kadar hamile olmazsam tüp bebek yine ona gitmek istiyorm ama insallah gerek kalmaz. Eger yakınsanız öneririm.yurt dısından bile gelenler vardıT
birdahaki ay tutmazsa eger dediginiz gibi incire baslarim nerde tedavi oluyosunuz
Bende ankara medical parkin bir dr unun muayenehanesine gidiyorum sanirim bu konuda tum dr lari iyi medical parkinBen izmir medicalparkta oldum dr prof ahmet zeki ısık. Kendisi cok iyi bir insan. Bu işi de 25 yıldır yapıyor. Tüp bebekte baya basarılılar. Ama asılama ne olur bilmiyorm. Eger seneye kadar hamile olmazsam tüp bebek yine ona gitmek istiyorm ama insallah gerek kalmaz. Eger yakınsanız öneririm.yurt dısından bile gelenler vardı
Evet öyle deniyor iyi doktorları topluyorlar sanırım :)Bende ankara medical parkin bir dr unun muayenehanesine gidiyorum sanirim bu konuda tum dr lari iyi medical parkin
Muhtemelen oyleEvet öyle deniyor iyi doktorları topluyorlar sanırım :)
Sonuc peki8 Ağustosta aşılamam gerçekleşti.
Bekliyorum daha 5gün var adetime.Sonuc peki
Test yapmadinizmiBekliyorum daha 5gün var adetime.
14.gun test istiyorlarTest yapmadinizmi
Belirtileriniz var mı peki benm 7 günüm ama sol kasıkta batmalar var ayrıca orda top var sanki öyle bir hıs var.14.gun test istiyorlar
Bende sizin gibiyim ama bukadar umutsuz olmayin banada olur ara ara oyle testinizi yapin belki hamilesiniz ve bu negatif durumunuz cocugunuzada yansiyordurTest yapmaktan çekiniyorum, çıkacak sonuç beni korkutuyor. 1.5 senedir her ay kendimi gebe sandım ve yaptığım test sayısını hatırlamıyorum bile... Belirtilere gelince, her ay hissettiğimden farklı bir durum yaşamadım. Gebe kalmayı okadar çok istiyorum ki gece gündüz kendimi dinliyorum birşey hissedermiyim diye. Kasiklarim da batmalar, mide bulantısı, uyku,göğüs ağrısı v.s... Psikolojik herşey, öyle olmasını istiyorum çünkü.
:) hayırlısı olsun inşallahBende sizin gibiyim ama bukadar umutsuz olmayin banada olur ara ara oyle testinizi yapin belki hamilesiniz ve bu negatif durumunuz cocugunuzada yansiyordur
Bunu test yapacagim olarak mi algilamaliyim :):) hayırlısı olsun inşallah
Düşüneceğim bugün, eşimle ortak kararımızdı, çok yorulduk artık.Bunu test yapacagim olarak mi algilamaliyim :)
Biraz ara verin dr umun asistani amann bosver diyip ayni ay hamile kalan hastalarimiz oldu saki ol demiati bana bir kez bizim sorunumuz takinti haline getirmemiz sanirimDüşüneceğim bugün, eşimle ortak kararımızdı, çok yorulduk artık.
Zamanı gelince olucak, bizimki çok bekletti sadece :)Biraz ara verin dr umun asistani amann bosver diyip ayni ay hamile kalan hastalarimiz oldu saki ol demiati bana bir kez bizim sorunumuz takinti haline getirmemiz sanirim
Daha 1.5 sene olmus bize yillarca 5 10 sene bekleyen insanlar napsin dua etmek kadar evrene guzel mesajlar gondermekte onemli bence guzel dusunelim guzel olsunZamanı gelince olucak, bizimki çok bekletti sadece :)
Allah herkezin gönlüne göre versin hayırlı, sağlıklı,huzurlu, mutlu yavrular nasip etsin inşallahDaha 1.5 sene olmus bize yillarca 5 10 sene bekleyen insanlar napsin dua etmek kadar evrene guzel mesajlar gondermekte onemli bence guzel dusunelim guzel olsun
Insallah aminAllah herkezin gönlüne göre versin hayırlı, sağlıklı,huzurlu, mutlu yavrular nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?