Bende bende
Ya çok çok zor zamanlardan geçtim üçüz olunca 12. Haftada ameliyat oldum Rahim ağzına dikiş atıldı düşük olmasın diye. Sürekli kanamalarım oldu her iki güne bir hastaneydim. Sonra sancılarım başlamış ben gaz sancısı zannediyordum sürekli kayısı suyu içiyordum meğerse doğum sancısıymış ağırlaşınca anladım
hastaneye gittik hemen doktorum orada yeni doğan yoğun bakım olmadığını ve başka hastaneye yönlendirmesi gerektiğini söyledi direk gittim o hastaneye ve yoğun bakıma yatış yapıldı oradaki serüven de ayrı kötüydü lavobaya bile kaldırmadılar altıma bez bağlandı hep en sonunda durduramadılar 24+5 de doğum yaptım o hastanede küvez varmış ama yer kalmamış doluymuş diğer hastaneler beni riskli gebelik diye kabul etmediler en sonunda hastanenin biri anneyi alamayız ama çocukları küveze alabiliriz dediler o hastaneye ambulans ile sevk edildiler iki kızım bir oğlum oldu
kızımın biri 8 diğeri 10 gün yaşadı oğlum ise 6 ay yaşadı 2 kere gözden ameliyat oldu o minicik bedeniyle entübeden çıktı emzirdim 6 ay boyunca gittim geldim 2 güne taburcu ederiz dediler tüm hazırlıkları hallettik sonra bir anda karnı şişmeye başladı sebep bulamadılar ne olduysa bir anda oldu toplayamadılar onu da kaybettik. Çok zorlandım toparlanamadım psikolojik destek aldım çok yıprandım yani bu süreçte elhamdülillah biraz daha iyiyim yeniden aşılama yaptırdık aşılama gününü saymazsak bu 3. Günüm sayarsak 4
bekliyoruz öyle umuyorum ki hayırlı sonuçlar alalım
Ay çok uzun oldu hakkınızı helal edin inan buluştuğumuza çok sevindim tekrar