Eveeet geldim kızlar hemen başlıyorum
Benim ilk aşılamam 5 gün menopur kullandım sonradan kontrole gittiğimde doktorum büyümediklerini iki gün daha kullanmamı söyledi eczacım ilacın kalmadığını söyledi ve fostimon yazdı 2 gün tekrar kullandım kontrole gittim doktorum tekrar büyümediğini ve iki gün daha kullanmamı söyledi tekrar fostimon kullandım yani toplam 9 gün kullandım çarşamba günü gece 2.00'de çatlatma iğnemi oldum cuma günü yani ayın 5'inde 5 ağustos günü aşılamam gerçekleştirildi. Pcos hastasıyım aşılamadan sonra baya ağrım oldu aşılamadan bir hafta sonra kontrole gel demişti doktorum progesterona bakmak için o gün söyledim çok ağrım var diye bana gel yumurtalarına bakalım dedi ve ohss olmuşum zaten sen de bunu göze alarak yapmıştık aşılamayı gerginliğin şişliğin olması gayet normal dayanacaksın dedi. Yani benim aşılamadan sonra hep ağrım oldu göğüslerim büyüdü hassasiyet meydana geldi.Birde damarlarım daha belirgindi. Akıntım yoktu zaten normalde de akıntım olmazdı o yüzden akıntıdan anlayabileceğim bir şey değildi. Benim toplamda 3 yumurtam vardı 21 22 22 yanlış hatırlamıyorsam ölçüleri de bu şekildeydi. Adet olmaya yakın mide bulantım olurdu benim mide bulantım vardı ben de herhalde adet olacağım diyordum o yüzden çok takılmıyordum çünkü her ay başıma gelen bir durum zaten bu. Ara ara baş dönmem oldu ama kesin hamileyim falan diye de düşünmedim şahsen. Kendimi çok umutlandırmamak için belirtilerime çok dikkat etmedim çünkü psikolojikman etkilendiğimi düşünüyordum. Sık idrara gitmem veya uykuya düşkünlük falan yoktu. Ha ama hamileyim diye düşündrüten tek durum kasıklarımda sanki su dolu bir baloncuk varmış da eğilip kalkamıyormuşum gibiydi. Kabızlık oldu aşırı gaz vardı gaz sancısı da beni mahvetti sürekli kayısı suyu tükettim.
Ben hala çok heyecanlıyım ne hissedeceğimi bilmiyorum unuttuğum şeyler olabilir yazı da çok uzun oldu biliyorum hakkınızı helal edin
ama benim unutup da sormak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz müsait oldukça giriyorum zaten topiğe.