- 30 Haziran 2021
- 470
- 275
- 25
- Konu Sahibi busemakilic
Ağrın hassasiyetin falan var mıValla bilmiyorum son 2 saattir öyle bi hissiyat geldi içime.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrın hassasiyetin falan var mıValla bilmiyorum son 2 saattir öyle bi hissiyat geldi içime.
Ben ilk kez bu tur şeyler kullanıyorum faydalı olur inşallahBakayım inşaAllah duphaston bende kullanıyorum umarım faydası olur
Sabah başlayan kasik agrim var göbek deliginin 3 4 parmak aşağısı. Aynı adet sancısı gibi söküldü sökülecek öyle agri. Başka bi sey yokAğrın hassasiyetin falan var mı
Benim göğüs hassasiyetim falan var ama duphaston da yapıyormuş sanırım bide akıntım falan da yok o yüzden bende çok ümitlenmiyorumSabah başlayan kasik agrim var göbek deliginin 3 4 parmak aşağısı. Aynı adet sancısı gibi söküldü sökülecek öyle agri. Başka bi sey yok
Valla heralde gebe olursam tek anlayacağım belirti goguslerde olur çünkü adet oncesi felan göğüs hassasiyetim olmaz benim. Şuanda da asilama oncesi gibi. Bide ben günde 2 kullanıyorum duphaston u. Akinti da normal gibi ya ona çok dikkat etmemişim sanirim. İnşallah böyle diye diye bize büyük supriz olur.Benim göğüs hassasiyetim falan var ama duphaston da yapıyormuş sanırım bide akıntım falan da yok o yüzden bende çok ümitlenmiyorum
E peki sen kan ne zaman vereceksin.5 inde asilama olmuştun galibaBenim göğüs hassasiyetim falan var ama duphaston da yapıyormuş sanırım bide akıntım falan da yok o yüzden bende çok ümitlenmiyorum
Sonucunuz nasıl çıktı? Umarım pozitiftir. Benim negatif geldi bugün de regl oldum. Hayırlısı buymuş demek ki. Doktorum bu sefer de gonal f deneyeceğimizi söyledi. Hayırlısı bakalımAy ne güzel. Çok sevindim çabucak geçsin günler musmutlu haberler alın tez zamanda umarım benimde uygun sayıda yumurtam olur ve asilamam yapılır hep birlikte doğuma gün sayarız
Akıntı benim normalde de olmazdı hep hamile olursam akıntı değişikliğimden anlarım diyordum. Umarım hepimiz güzel haberi alırız Amin.Valla heralde gebe olursam tek anlayacağım belirti goguslerde olur çünkü adet oncesi felan göğüs hassasiyetim olmaz benim. Şuanda da asilama oncesi gibi. Bide ben günde 2 kullanıyorum duphaston u. Akinti da normal gibi ya ona çok dikkat etmemişim sanirim. İnşallah böyle diye diye bize büyük supriz olur.
Ayın 12 sinde kontrole gittiğimde 10 gün sonra gel demişti doktor dayanabilirsem eğer o güne kadar durmak istiyorumE peki sen kan ne zaman vereceksin.5 inde asilama olmuştun galiba
Yaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun denemeye devam umudumuzu kaybetmeyelim benim tek yumurtam oldu cuma günüde asilama yapıldı henüz beklemedeyiz haftaya test yapmaya basliycam bakalim Rabbım hayreylesin inşallah. ikinci aşılamaya hemen mi başlayacaksınızSonucunuz nasıl çıktı? Umarım pozitiftir. Benim negatif geldi bugün de regl oldum. Hayırlısı buymuş demek ki. Doktorum bu sefer de gonal f deneyeceğimizi söyledi. Hayırlısı bakalım
Kiiiz iki gun sonra bi test yap yada kan ver. Suan 10. Gün zaten 12den sonra varsa cikiyo diyolar. Benim normal ovulasyon tarihimden 3 gün önce asilama yapıldı yani adet tarihimden 5 gün öncesinde varsa sonuc alabilirim. Fakat belma salı günü yapacakmis bende bi test yapicam. Yada bosver gaza gelme dayan dediği güne kadarAyın 12 sinde kontrole gittiğimde 10 gün sonra gel demişti doktor dayanabilirsem eğer o güne kadar durmak istiyorum
Benim 5 kasım 2021 de Gonal F ile ilk aşılamam tutmuştu. Maalesef covid sebebiyle 16 Mart’ta ölü doğum yaptım bebeğimi kaybettim 5,5 aylıktı. Bu ikinci aşılamamdı ama gonal f yerine hap kullandım ve olumsuz geldi sonuç. Bugün hemen regl oldum ki normalde adet döngüm 60 gündü. 15 temmuzda olmuştum regl ve aşılamam yapılmıştı. Negatif çıkınca asıl sürecin uzamasına üzülmüştüm çünkü döngüye 60 dün vardı bugün şükürler olsun ki regl oldum. Tam 1 ay sonra oldu ilk kez döngüm. 3. Gün gideceğim ve Gonal F ile sürece hemen başlayacağız. İnşallah sonucunuz pozitif gelir, kendim gibi sevinirim… dualarım sizinleYaaa çok üzüldüm hayırlısı olsun denemeye devam umudumuzu kaybetmeyelim benim tek yumurtam oldu cuma günüde asilama yapıldı henüz beklemedeyiz haftaya test yapmaya basliycam bakalim Rabbım hayreylesin inşallah. ikinci aşılamaya hemen mi başlayacaksınız
Aaa bebeğinizi kaybettiğinizi bilmiyordum rabbim saglikli hayirli evlat versin tez zamanda inşallah.Benim 5 kasım 2021 de Gonal F ile ilk aşılamam tutmuştu. Maalesef covid sebebiyle 16 Mart’ta ölü doğum yaptım bebeğimi kaybettim 5,5 aylıktı. Bu ikinci aşılamamdı ama gonal f yerine hap kullandım ve olumsuz geldi sonuç. Bugün hemen regl oldum ki normalde adet döngüm 60 gündü. 15 temmuzda olmuştum regl ve aşılamam yapılmıştı. Negatif çıkınca asıl sürecin uzamasına üzülmüştüm çünkü döngüye 60 dün vardı bugün şükürler olsun ki regl oldum. Tam 1 ay sonra oldu ilk kez döngüm. 3. Gün gideceğim ve Gonal F ile sürece hemen başlayacağız. İnşallah sonucunuz pozitif gelir, kendim gibi sevinirim… dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize vatanına milletine ailesine hayırlı olacak, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Aaa bebeğinizi kaybettiğinizi bilmiyordum rabbim saglikli hayirli evlat versin tez zamanda inşallah.
60 günde adet olmanız ne kadar zorlar sizi. Rabbım kolaylık versin. İnşallah Rabbım bu seferki denemenizde sağlıkla hayirli evlat nasip eder. Allah razı olsun duaların için. Bende sizin için edicem
Hep içimden ayni bu şekilde dua ederim amiiin. Rabbım nasip eylesinÇok teşekkür ederim rabbim hepimize vatanına milletine ailesine hayırlı olacak, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Başın sagolsun canımBenim 5 kasım 2021 de Gonal F ile ilk aşılamam tutmuştu. Maalesef covid sebebiyle 16 Mart’ta ölü doğum yaptım bebeğimi kaybettim 5,5 aylıktı. Bu ikinci aşılamamdı ama gonal f yerine hap kullandım ve olumsuz geldi sonuç. Bugün hemen regl oldum ki normalde adet döngüm 60 gündü. 15 temmuzda olmuştum regl ve aşılamam yapılmıştı. Negatif çıkınca asıl sürecin uzamasına üzülmüştüm çünkü döngüye 60 dün vardı bugün şükürler olsun ki regl oldum. Tam 1 ay sonra oldu ilk kez döngüm. 3. Gün gideceğim ve Gonal F ile sürece hemen başlayacağız. İnşallah sonucunuz pozitif gelir, kendim gibi sevinirim… dualarım sizinle
Beni heyecan bastı sen den fazlaAkıntı benim normalde de olmazdı hep hamile olursam akıntı değişikliğimden anlarım diyordum. Umarım hepimiz güzel haberi alırız Amin.
Ama çıkmazsa çok üzülürüm diye korkuyorum çünkü çok zor geçti benim aşılamam Aslında belirsizlik en kötüsü fakat hep negatif görmekten sanırım cesaret edemiyorum. Birde sağlık ocağına hcg baktırmaya gide gele Gide gele utanır oldumKiiiz iki gun sonra bi test yap yada kan ver. Suan 10. Gün zaten 12den sonra varsa cikiyo diyolar. Benim normal ovulasyon tarihimden 3 gün önce asilama yapıldı yani adet tarihimden 5 gün öncesinde varsa sonuc alabilirim. Fakat belma salı günü yapacakmis bende bi test yapicam. Yada bosver gaza gelme dayan dediği güne kadar
Çok üzüldüm Rabbim biran önce sağ salim kucağınızı doldursun inşaAllahBenim 5 kasım 2021 de Gonal F ile ilk aşılamam tutmuştu. Maalesef covid sebebiyle 16 Mart’ta ölü doğum yaptım bebeğimi kaybettim 5,5 aylıktı. Bu ikinci aşılamamdı ama gonal f yerine hap kullandım ve olumsuz geldi sonuç. Bugün hemen regl oldum ki normalde adet döngüm 60 gündü. 15 temmuzda olmuştum regl ve aşılamam yapılmıştı. Negatif çıkınca asıl sürecin uzamasına üzülmüştüm çünkü döngüye 60 dün vardı bugün şükürler olsun ki regl oldum. Tam 1 ay sonra oldu ilk kez döngüm. 3. Gün gideceğim ve Gonal F ile sürece hemen başlayacağız. İnşallah sonucunuz pozitif gelir, kendim gibi sevinirim… dualarım sizinle
Elimde yok sanırım bi bakayım da varsa sabah yapayım bari burada okudukça bende heyecanlanıyorumBeni heyecan bastı sen den fazla
Kan testini bekleyemezdim ben
Hemen idrar testi yapardım