- Konu Sahibi busemakilic
Bebegım merhaba bende 3 yıl vajinismus hastasıydım iki defa doktora psikolog gittim ikisi de iyileştin dedi ama ben tamamen alamıyordum her bayan gibi yapamıyor isteksizdimKizlar bende ileri duzey olmasa da vajinismusla uğraşıyorum yarim birlesme oluyor yani sanırım sperm ulaşmıyor rahime.. ondan dolayı aşılama yaptirmaya karar verdik esimle ayni zamanda vajinismusu yenmek icinde uğraşıyorum ama cocugum olsun istiyorum yasimda 28 artik çevrede baskilar basladi.. anestezili olmak istiyorum asilamayi hsg vs ancak ben zarimin durup durmadigini bile bilmiyorum yarim birlesme oldugu icin ufak tefek kanamalar yasadim ama bozuldugu icin mi zorlandigi icin mi anlamadim.. alttan muayene olmadim simdiye kadar zar dursa bile hsg esnasinda bozulur mu asilama da sorun yasar miyim vajinismuslularin sansi ne fikir vericek olan var mi
Sonra buraya kayıt oldum aparat aldım aparatlarımı yaptım daha iyi olmaya başladım ama zaman geçiyordu insanların çocuk soruları bizim içimizdeki çocuk istediği vardı ben hamile haberi duymak istemiyor hamile olan biriyle görüşmek istemiyordum
Ama yarım ilişki oluyodu benim kafam da sonuçta sperm giriyor heralde çocuk olmuyor dedim ve cesaretimi toplayıp kadın doğuma gittim
Kadın Dogum doktoru alttan muayane etmesi gerektiğini söyledi ağladım ama mecburdum
Sonra o masaya çıktım İnan çok zordu benim için
Doktor bana istersen muayane aletini sen aparatın gibi yerleştir ben iteyim dedi olur dedim ve oldu muayane oldum ben yani mucizeydi daha vajinismusu yenmeden muayane oldum
Daha sonra problem yok dedi mağlesef bi bebeğimiz olamadı
Ve eşim test verdi tek kadın da olmayabilir sorun
Ve eşimde sperm kalitesiz ve az da olsa hareketsizliği çıktı bunun için ilaç kullanıyor
Ve ben ondan sonra sıkmadıgım sürece ilişki olabildiğine inandım ve herkes kadar iyi yapamasamda oluyor du
Ama bebek olmadı sonra ben defalarca alttan muayane yumurta takibi yaptırdım düşün ben olmadı rabbim nasip etmedi
Ve doktorum artık hsg çekilmem gerektiğini söyledi bende eski bir vajinismus hastası olarak aşılama istedim ilişkiye girme zor oluyordu ve çok stresli durum eşimin spermleri falan
Doktor beni anestezili hsg ikna etti ve burdan bi arkasım beni hsg için hazırladı tecrübelerini aktardı minnettarım olan
Geçen hafta pazartesi anestezili hsg oldum
Okurken diyebilirsin ki sen bunları yaptıysan bir vajinismus olamazsın ama İnan ben yaptıysam herkes yapar ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Ağrı hissetmedim hiç uyudum uyandım kim napmıs bilmedim
Bi ayağa kalkınca lekelenmem oldu
Onun dışında asla ağrı yok ama anestezili çekilmezsen ağrı olur o da biz kendimizi sıkıyoruz o yüzden yoksa 5 dklık işlem
Ve öbür ay Allah nasıp ederse aşılama olucam
Ne yasadıgını o kadar iyi biliyorum ki o çaresizlik çok istediğin bişey için elinden bişe gelmemesi çok kötü ne zaman istersen yaz