Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben bu ay doktora gittim artık bir tedavi yöntemi ile başlayalım istedim normalde 14. Gün yum görürdüm ama boş gebelik kürtajından sonra 11-12. Günler yumurtlama görüyorum.
Neyse normalde ben hap yada iğne ile düşünüyordum doktor dedi ki (tüp bebekçi) yani ben klomen takip edecek doktor değilim en azından iğneli tedavi yapalım o zaman ve gonal f 450 başlattı istioyorsan iğneye bu kdr para veriyorken aşılama deneyelim dedi (benim artık sabretmekten ve doğal akışa bırakmaktan çok yorulduğumu biliyor) ben de tamam dedim ve o an orada karar verdik aşılamaya neyse iğneleri aldık vs. beni döngünün 10. Günü ilk kontrole çağırdı. Ben adetin 3. Günü iğnelere başladım ve döngümün 7. Günü bugün. Ama 10. Gün ilk kontrole gitmek için uzun bir ara ve riskli değil mi
ya gittiğimde yumurtalar çoktan büyümüş ve çatlatma iğnesini vurma günü geçmiş olursa fazla rahatça bir zaman değil mi sinirlerim çok bozuldu neredeyse aşılama yapmaktan vazgeçeceğim ayrıca sperm için hiç perhiz süresi falan bunlar dahi konuşulmadı