ağrılı ilişki :(

biz sorunlarımızı beraber çözemiyoruz yönlendirmeme müsade etmiyor çok müdehaleci oluyormusum o zaman
Tatlım merhaba, durumunu ilk okuduğumda yumurtalık kisti olabileceği geldi aklıma o da sancılı ilişkiye yol açar ama ultrasonla muayene olmuşsun bir şey olsaydı çıkardı. Kendini hastalık filan gibi düşündürme lütfen. Çarşaf çıkarma mevzusunu okuyunca çok üzüldüm ve sanırım eşin de sana çok yardımcı olmuyor. Müdahaleci oluyorsun ne demek, sen açıkçası onu hiç takma hatta kendini moda sokacak şeyler dene. Ön sevişmeyi uzun tutmaya çalış gerekirse. Umarım bir an önce çözülür sorunun çünkü ilişkide zevk almak sadece erkeğe has bir şeymiş gibi düşünenler yüzünden çıldırıyorum

Merhaba canim

Ben gecenlerde cikolata kistindenamiyat oldum.
Yan yatakta bir kiz yatiyodu. Neden ameliyat olucaksin diye sordugumda bana hic duymadigim bir hastalik ismi söyledi. Ismi Vulvodynie. Bu hastaligi arastir derim. Bütü belirtiler sanki sende var. Kizin bbana aciklamasi Su ki, bu hastalikta agriyi algilayan sinirlerin vajinanin icinde cok yogun olmasiymis. Bu yüzde cindel iliskide asiri agri, tamponu sokarken agri hatta doktorda ultrasonla bakarken bile cok agri hissediyomys. Yani vajinadan birsey iceri gitdiginde asiri agri yapiyo buda sinirlerin asiri yogun olmasinda. Birde bana demesi bu ameliyati yapabilen cok doktor yokmus bunun uzmaninu bulup ameliyat olmak gerekmis. Ameliyatta agriyi hosseden sinirleri azaltiyolarki agri duymayasin diye.
Canim kesin konusamam ama bana kizin demesi cinsel hayatinin bunun yüzünden bitmis olmasi birak onu adetliyken bile tampon bile kullansmiyomus.
Bence senbu hastaligi arastir ve dontoruna sor bu olabilirmi acaba diye. Pek bilindik bir hastalik degil bende ilk defa duydum cok ilginc geldi.
Insallah birazda olsa yardimci olabilmisimdir.

Acikcasi ayni şeyleri bende yaşıyorum istediğim kadar onsevismeyi uzun tut yeteri kadar islanamadiginiz için çok zor oluyor ben sana sadece kondom önerebilirim geciktiricili veya kayganlastiricili olandan. Zira öyle ilişkiye girmek daha rahat oluyor sonrasında alistiginda cikariyorsun ben böyle hamile kaldım üzülme hamilelikten sonra bu kadar olmaz diye düşünüyorum esim anlayışlı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…