- Konu Sahibi gelinciK8787
-
canım yenı evlıyken bnm içinde geceler cehennem gıbıydı keske oylece uyusak bişi yapmasak derdım kendımı cok sıktığım zaman ılk baslarda kanamam olurdu sen kendını sıkmıyorum sanıyosun ama oyle degıl sıkıyosun merak etme 6 aya kalmaz keyıf almaya sende ıstemeye baslayacaksın...ama once mutlaka baska bı dr a daha gorun yanı bişi yoktur ama emın olmakta fayda var....
Arkadaşlar sorunum şu ki ilişki sırasında çok canım yanıyor... Eşim 4,5 cm içe girdiğinde bile acıdan duramıyorum... ve sürekli kanamalarım oluyor.. Bu kanamalar için özel bir hastaneye gittim.. Doktor vajinal muayene için içime bir şey soktu acıdan yıldızları saydım, tamamen bakamadı.2,3 kez denedi aynı şey oldu en sonunda pes edip ultrasonla muayene etti... Görünürde birşey yok dedi. ama vajinal muayenemi yapamamış. nasıl yapamadı onuda anlamadım o aleti daha dibe kadar ilerletti daha ne yapması gerekiyordu ki.. İlişki sırasında acı çektiğimi söyledim kendini kasıyorsun ondan rahat ol dedi.. Ama ben durduk yere kasmıyorum ki canım yandıktan sonra savunma olarak ister istemez kasılıyorum...Doktor bu muayenemi yaptı, benim tekraren kanamam başladı eve gittiğimde baktım bütün çamaşırlarım kan olmuş... Eşimle her ilişkiden sonrada kan geliyor, canım acayip yanıyor.. 20 günlük evliyim bu ağrılar sızılar ne zaman geçecek böyle olacağını bilseydim evlenmez, bekar dururdum.. her gün korku yaşıyorum
Arkadaşlar sorunum şu ki ilişki sırasında çok canım yanıyor... Eşim 4,5 cm içe girdiğinde bile acıdan duramıyorum... ve sürekli kanamalarım oluyor.. Bu kanamalar için özel bir hastaneye gittim.. Doktor vajinal muayene için içime bir şey soktu acıdan yıldızları saydım, tamamen bakamadı.2,3 kez denedi aynı şey oldu en sonunda pes edip ultrasonla muayene etti... Görünürde birşey yok dedi. ama vajinal muayenemi yapamamış. nasıl yapamadı onuda anlamadım o aleti daha dibe kadar ilerletti daha ne yapması gerekiyordu ki.. İlişki sırasında acı çektiğimi söyledim kendini kasıyorsun ondan rahat ol dedi.. Ama ben durduk yere kasmıyorum ki canım yandıktan sonra savunma olarak ister istemez kasılıyorum...Doktor bu muayenemi yaptı, benim tekraren kanamam başladı eve gittiğimde baktım bütün çamaşırlarım kan olmuş... Eşimle her ilişkiden sonrada kan geliyor, canım acayip yanıyor.. 20 günlük evliyim bu ağrılar sızılar ne zaman geçecek böyle olacağını bilseydim evlenmez, bekar dururdum.. her gün korku yaşıyorum
aynı sorun bendede vardı okadar canım yanıyordukı nefret etmıstım evlenmekten :) 11 aylık evlıyım yavas yavas gecmeye basladı ama ben doktora gıttım aynı senn gıbı alttan muayene ettı ultrosonla baktı.. rahmim ters olduqu için çok acı cektıgımı soyledı adet aqrısı cekıcegımı ( zaten cekıyorum ) hafıf bel agrıları olucagını soyledı.. bebek oldugu zaman rahmımın duzelecegını o zaman sorunn kalkıcagını fılan soyledı..
Merhaba aranıza yenı katıldımm bendee..Bennım sorunumda ilişkiıye girmeden once ıslanma dedıgımız olay kalmadıı ve kesınlıkle orgazm denen oo muhtesem olayı yaşayamadım.ne yapacağımı bılmıyorum.5 yıldır evlıyım.hala cnm acıyor ılıskıye gırerkenn nedır bu anlamadım.ne yapmam lazımm acaba.cogu doktor kayganlastırıcı kullanımı sonucunda rahatlama olacagını soyluyor denemedıgım bı okaldı onuda denesemmı acaba kullanlar varsa bılgı verebılırmı acabaa(
Merhaba arkadaşlar, kimden duydunuz bilmiyorum ama kayganlastiriciler sperm öldürmez. Ve evet ilişkiyi çok kolaylaştırır. Ben uzun süredir playbox orgazm jelini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. sihirlidokunuslar.com.tr/playbox-passion-bitkisel-kayganlastirici-ve-orgazm-jeli
Canım öncelikle merak etme ki aynı sorun bende de mevcut16 günlük evliyim ve sadece 1 kere zevk alarak ilişkiye girdim.. sonrasında sürekli ağrım oldu fakat şunu keşfettik ki ön sevişme süresi kısa olunca vajinadaki sıvı yeterli olmuyor. o yüzden sana tavsiyem ön sevişmeyi uzun tut ve tamamen hazır olunca yavaş yavaş deneyin... iki gündür acılarım hafifledi. sonrasında biraz kasık bölgemde ağrı oluyor ama buna da şükür... inşaallah yakında geçer
Merhaba arkadaşlar, kimden duydunuz bilmiyorum ama kayganlastiriciler sperm öldürmez. Ve evet ilişkiyi çok kolaylaştırır. Ben uzun süredir playbox orgazm jelini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. sihirlidokunuslar.com.tr/playbox-passion-bitkisel-kayganlastirici-ve-orgazm-jeli
kesinlikle katılıyorum! aman ha böyle korunuyorum demeyin, ben playbox kullanıyorum ve kullanırken hamile kaldım. zaten bilerek korunmuyordukMerhaba arkadaşlar, kimden duydunuz bilmiyorum ama kayganlastiriciler sperm öldürmez. Ve evet ilişkiyi çok kolaylaştırır. Ben uzun süredir playbox orgazm jelini kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. sihirlidokunuslar.com.tr/playbox-passion-bitkisel-kayganlastirici-ve-orgazm-jeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?