- Konu Sahibi gelinciK8787
Arkadaşlar sorunum şu ki ilişki sırasında çok canım yanıyor... Eşim 4,5 cm içe girdiğinde bile acıdan duramıyorum... ve sürekli kanamalarım oluyor.. Bu kanamalar için özel bir hastaneye gittim.. Doktor vajinal muayene için içime bir şey soktu acıdan yıldızları saydım, tamamen bakamadı.2,3 kez denedi aynı şey oldu en sonunda pes edip ultrasonla muayene etti... Görünürde birşey yok dedi. ama vajinal muayenemi yapamamış. nasıl yapamadı onuda anlamadım o aleti daha dibe kadar ilerletti daha ne yapması gerekiyordu ki.. İlişki sırasında acı çektiğimi söyledim kendini kasıyorsun ondan rahat ol dedi.. Ama ben durduk yere kasmıyorum ki canım yandıktan sonra savunma olarak ister istemez kasılıyorum...Doktor bu muayenemi yaptı, benim tekraren kanamam başladı eve gittiğimde baktım bütün çamaşırlarım kan olmuş... Eşimle her ilişkiden sonrada kan geliyor, canım acayip yanıyor.. 20 günlük evliyim bu ağrılar sızılar ne zaman geçecek böyle olacağını bilseydim evlenmez, bekar dururdum.. her gün korku yaşıyorum ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)