agrilarim var ya sizin?

elifsevde

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
1.419
198
41
benim sol tarafimda agrilarim var sanki 6 aylik gibi saniyorum kendimi egilip kalkdikca agriyo sol tarafim sizin kisi nasil ben 10 cu haftaya girdim

ilk hamileleligim degil ama bu baska sanki ya pazartesi doktora gitcem bakalim ne diyecek gerci onlar icin hep normalde bakalim hayirlisi

benim de karnımın alt bölgesinde ağrılarım oluyor.fisfisfis
ama seninki ne tür bilmiyorum tabi.
ben fazla iş yapmıyorum dikkat ediyorum.sen de diikat et canımyerimseniben
yorma kendini
bende 15 gün sonra dr a gideceğim

canım geçmiş olsun benimde ara ara ağrılarım oluyor. drum bana dediki günde en az yarım saat ayaklarını yukarı kaldırarak yat dedi. gerekirse hiç iş yapma dedi. ben öyle yaptım tam bir hafta şimdi iyiyim. 8+1 haftalık hamişim ara ara oluyor fazla ayakta durduğumda. bol bol dinlen ve bol bol su tüket canım.

ben dinlenemiyorum o kadar iki kizim daha var onlarlada ilgilenmem gerekiyor ama devamli sol alt tarafda agrilarim geceleride düzgün uyuyamiyorum devamli uykum bölünüyor bu bana baya cektirecek heralde o birlerinde hic agrim yoktu taki dogum sancilarina kadar

geçmiş olsun canım aynı ağrılar bendede var fazla ayakta kalamıyorum ama dediğin gibi evde başka çocuklarda olunca dinlenmek biraz fazla lüks gibi bişi şuda var canım her hamilelik bir öncekinden farklı ve biraz daha zor gibi galiba allah yardımcın olsun canım.a.s.

canım senin çocukların büyük değilmi.
kendileri idare ederler

bizz kendimize dikkat edelim canım...
eşlerinizden de yardım isteyin
biz hamileyizzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…