Gebeliğe Hazırlık Ağrı kesici

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
36
Kizlar merhaba gecen ay yumurtlama takibi yaptirdim ama hamilelik olmadi,bugün regl oldum ve sancim cok fazla normalde agri kesici kullaniyordum ama ozamanlar korunuyordum. Simdi agri kesici icsem yumurtaya zarari olurmu adet sonrasi korunma olmayacak cunku kafam karisti bilen varmi ?

Kizlar merhaba gecen ay yumurtlama takibi yaptirdim ama hamilelik olmadi,bugün regl oldum ve sancim cok fazla normalde agri kesici kullaniyordum ama ozamanlar korunuyordum. Simdi agri kesici icsem yumurtaya zarari olurmu adet sonrasi korunma olmayacak cunku kafam karisti bilen varmi ?
Merhaba, parol ya da minoset gibi parasetamol içeren ilaçları almakta sakınca yok bildiğim kadarı ile; ancak majezik, nurofen, advil, apranax gibi antienflamatuar ilaçların yumurtlamaya olumsuz etkisi olabileceğinden ben almıyorum kendi adıma.

Merhaba, parol ya da minoset gibi parasetamol içeren ilaçları almakta sakınca yok bildiğim kadarı ile; ancak majezik, nurofen, advil, apranax gibi antienflamatuar ilaçların yumurtlamaya olumsuz etkisi olabileceğinden ben almıyorum kendi adıma.
bende tam tersi majezik iciyorum baska ilac kesmiyor agriyi :KK43:

bende tam tersi majezik iciyorum baska ilac kesmiyor agriyi :KK43:
Aynen benim de majezikten başka ilaç adet sancımı kesmiyor ama dayanmaya çalışıyorum, en azından yumurtlama günlerinizde içmeyin mümkünse, okuduğum yazılarda yumurtlama süreci enflamatuar bir süreç olduğu için bu tür ilaçlar yumurtlamayı geciktirebiliyor diye geçiyordu, gerçekten de ovulasyon testlerimde farklılık oldu ilaç içtiğim aylarda.

bugün bir tane ictim bidaha icmemeye calisicam ama bazen dayanilmayacak boyuta geliyor napacagimizi sasirdik valla

X