agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

allah şifa versin öncelikle canım benim. evet her eczanelerde bulabilirsin.zaten uygun 9,5 tl. içinde 30 tane var. günde 1 tane kullanıyorsun. gebe kaldığını öğrenincede tedaviyi bırakıyorsun allahın izniyle. senin ne gibi problemin vardı hormonal falan mı ki olmadı :KK43:
bi arkadasın tanıdıgı 7 yıldır olmuyodu bu ilacı kullandığı ay hamile kaldı inanabiliyo musun.. bende 10 ay boyunca yumurta takibi, klomen çatlatma iğnesi.. dostinex her türlü şeyi denedim olmadı. arkadaşım aradı ve bu ilacı söyledi. her yolu denedim bi de bunu deneyeyeyim dedim tabii allah da var inanmadım başta. adet günümde başladım içmeye günde bi tane içtim. ve gelişigüzel ilişkide bulundum. kafamdan tamamen sildim. adete 1 gün kala aklıma şeytan girdi yine test yaptım ve pozitif inanamadım.ertesi sabag kan verdim ve şükürler olsun. o yüzden şiddetle tavsiye ediyorum lütfen kullan. hatta kutunun üzerinde çiçek resmi var tamamen bitkisel. öğrendiğimde kutuda 5 tane hap kalmıştı. artık onlarıda çöpe attım :) yani kutu bitmeden kaldım. şimdi sana hayıtın faydalarını yazayım oku lütfen

tabiki cnm sifanın allahtan gelcegini biliyoruz ama derdimizede derman arıcaz tabiki valajh cnm bizim hiç sorunumuz yok diyo dr sadece yumurtalarım buyumuyodu sonra ben onların cozumunu buldum incir yiyorum yumurtalarım buyuyo devlette 2 defa asılama oldum tutumadı cnm 12 yıldır hasretle bekliyorum olusn bi yavrum die hee bu arada cnm adetliykende içiliyomu bu ilaç dogum kontrol hapı gibimi cnm senin bir kutu bitmeden hamile kalmıssın ne güzel banada dua et cnm benimde olsun kimin duası kabul olucak belli olmaz rabbım tez zamanda nasip etsin cümlemize inşaalah senide rabbim saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin cnm bnm

Araştırmalar: Günümüze kadar oldukça çok araştırma ve tedavi denemesi yapılmıştır. Bu araştırmalarda Hayıt ekstresinden elde edilen hap veya damlanın hastalarda görülen adet öncesi rahatsızlıklar (premenstural sendrom) adet anormallikleri (regal tempoanomalie) ve göğüs ağrılarını (mastitit) iyileştirdiği tespit edilmiştir.
1) F.W.Diltmar ve ekibi 1992’de adet öncesi rahatsızlıkları olan 1542 hasta üzerinde hayıt ekstresinden elde edilen kapsülle tedavi dene-mesi yapmışlardır. bu tedavi denemesi sırasında hastalarda görülen, sinirlilik, iç huzursuzluk, migren, baş ağrısı, baş dönmesi, bulantı, hırçınlık, depresyon, içe kapanma, kilo alma ve göğüs ağrısı gibi rahatsızlıkların %33 oranında tamamen, %75’inin de büyük oranda tespit edilmiştir. Tedaviye 6 ay devam edenlerde tamamen iyileşme %90’ı bulmuştur. (Nhp.7.97.1148 ZP.3.99.166)
2) Prof.Dr.Wolfgong Wutte ve ekibi Göttingen Üniversitesi kliniğinde 76 kadın üzerinde hayıt ilacıyla tedavi denemesi yapmışlar. Bunları iki gruba ayırmış; birinci gruba (35 kadın) hayıt ilacı, diğer gruba (41 kadın) ise sadece denek ilacı verilmiştir. Tedavi süresi sonunda hayıt ekstresinden elde edilen damlayı alanlarda Prolewtin salgısı azal¬mıştır. Böylece de göğüs ağrısı (mastodynic) ve adet öncesi rahatsızlıkları (premenstural sendrom) iyileştirdiği tespit edilmiştir. (Nhp.9.99.1468)
3) Kadın doktoru Dr.Mett.D.Rocder ve ekibi çeşitli adet rahatsızlıkları olan 13 hasta üzerinde hayıt ekstresinden elde edilen damla ile 3 ay süren tedavi denemesi yapmıştır. Bu tedavi denemesi sonunda adet sancısı menoraji (sancılı adet görme), metrorhagia (metroraji=adet dışı rahim kanaması), amenore (adet yetmezliği), oligomenore (seyrek adet görme) vb rahatsızlıkları iyileştirdiği tespit edilmiştir. (ZP.3.94.157)
4) D.proping, Th.Katzolke, L.Belkien ve ekibi kadınlarda progesteron hormon yetmezliği (luteanin suffizien) nedeni ile çocuk yapmaya muktedir olmamalarına karşı hayıt ekstresinden elde edilen damla ile tedavi denemesi yapılmıştır. KADINLARDAKİ PROGESTERON HORMON SEVİYESİ YÜKSELMİŞ VE BUNLARDAN 7’si NORMAL YOLLARDAN HAMİLE KALMIŞTIR. Te¬davi denemesi 587 oranıyla başarıyla tamamlanmıştır. (Zp.3.99. 167)
5) Göttingen’den Prof.Dr.W.Wutke Biona firması ile ortaklaşa yaptıkları çalışma sonucu hayıt tohumu ekstresinin Parkinson’a karşı etkili olduğu görülmüştür. Hayıt ekstresi D1-reseptörünü bağlama ve D2-reseptörünü (sinir düğümü, beyin giriş ve çıkışlarında) uyarır. Beyin merkezindeki depolanan salgıları nöronların (sinir hücreleri) azalması onucu Parkinson hastalığı görülür. Hayıt ekstresi acetilkolin salgılan-masını frenler ve Dopamin salgılanmasını uyarır. Bunu profesör doktor W.Wutke yaptığı araştırmalarda belgelemiştir. (PR.2.96.18 ve ZP.5.95.300)
6) Ayrıca E.Coeunied ve ekibi 1986’da PMS rahatsızlığı olan 36, H.U. Feldman ve ekibi 1990’da PMS ve başka rahatsızlıkları olan 1571, A.Lieble ve ekibi 1992’de PMS rahatsızlığı olan 596 ve C.Teters-Welte, M.Alberecht ve ekibi 1994’de adet öncesi rahatsızlıkları (PMS) ve göğüs ağrıları (mastodynie) olan 551 hasta üzerinde hayıt damlası ile tedavi denemeleri yapmış ve başarılı sonuçlar elde etmişlerdir. (ZP.3.99.166)
7) Merger ve ekibi 1992’de adet kesilmesi (Amenorrhea) rahatsızlığı olan 50, Merger ve ekibi 1992’de seyrek adet görme (Oligomenorrhea) rahatsızlığı olan 787 ve Merger 1992’de sık sık adet görme (Polimenorrhea) rahatsızlığı olan 192 hasta üzerinde tedavi denemesi yapmışlar ve hastaların iyileştiğini tespit etmişlerdir. (ZP.3.99.167)
a) Araştırmalara göre Hayıt ekstresinden elde edilen damlama ve haplar başta adet öncesi rahatsızlıklar (PMS=Permenstural Syndrom), adet düzensizlikleri (Regeltempoanomali), göğüs ağrısına (Mastodgnie) ve kısırlığa ve de Parkinson hastalığına karşı kullanılır. Adet öncesi rahatsızlıkların başında sinirlilik, moral bozukluğu, göğüs ağrısı, baş dönmesi, migren, baş ağrısı, depresyon, hırçınlık, gerginlik ve iç huzursuzluk gelir. Adet düzensizliklerinin başında adet kesilmesi (Amenore), seyrek adet görme (Oligomenore), sık sık adet görme (Polimenore), Menorrhagia (Menoraji=Sancılı adet görme) ve Metorrhagia (Metoraji=Adet dışı rahim kanaması) sayabiliriz. Ayrıca Parkinson’a karşıda etkili olduğu tespit edilmiştir.
b) Komisyon E’nin 27.10.1992 tarihli monografi bildirisine göre Hayıt tohum ekstresinden elde edilen damlama ve haplar başta adet öncesi rahatsızlıklar (PMS), göğüs ağrıları (Mastodynie) ve adet düzen¬siz-liklerine (Regeltempoanomali) karşı kullanılır.
c) Homeopatide Hayıt tentürü başta iktidarsızlık (Erkeklerde) cinsel soğukluk (Kadınlarda), süt yapma yetersizliği, adet öncesi rahat-sızlıklar (Permenstural Sydrom), adet kesilmesi, hipermonore (aşırı ve uzun süre adet görme), siterillitöt (kısırlık), Cünüp olma, periapüm (Penisen sürekli reaksiyon göstermesi), depresyon ve aşağılık duygusuna karşı kullanılır.
d) Halk arasında adet rahatsızlıklarından; adet kesilmesi, sık sık adet görme, seyrek adet görme, uzun ve çok kanama gibi rahatsızlıklarla, iştahsızlık, uykusuzluk, iktidarsızlık, prostat iltihaplanması, kısırlık, yumurtalık iltihaplanması, rahim ağrıları, şişkinliğe ve göğüslerin yeterince süt yapmaması ve de ağrımasına karşı kullanılır.
Hormon salgısını etkiler, adet öncesi rahatsızlıkları önler, iltihapları önler, KISIRLIK, sinirsel rahatsızlıklar ve bunamayı önler.

saol cnm allah razı olsun.

tabiki cnm sifanın allahtan gelcegini biliyoruz ama derdimizede derman arıcaz tabiki valajh cnm bizim hiç sorunumuz yok diyo dr sadece yumurtalarım buyumuyodu sonra ben onların cozumunu buldum incir yiyorum yumurtalarım buyuyo devlette 2 defa asılama oldum tutumadı cnm 12 yıldır hasretle bekliyorum olusn bi yavrum die hee bu arada cnm adetliykende içiliyomu bu ilaç dogum kontrol hapı gibimi cnm senin bir kutu bitmeden hamile kalmıssın ne güzel banada dua et cnm benimde olsun kimin duası kabul olucak belli olmaz rabbım tez zamanda nasip etsin cümlemize inşaalah senide rabbim saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin cnm bnm

Haklisin kimin duasi kabul olur belli olmaz. Evet doğum kontrol hapı gibi küçücuk ve adetliyken de içiyorsun. Bırakmak yok. Ben bebek beklerken geçen ay adet oldum ve cok üzüldüm agladim. Gittim hemen aldim o ilaci adetimin ilk günü başlamış oldum. Bir dahada olmadim zaten.allah sanada versin insallah. Çok güzel bi duygu. Öğrendigimde gece 3:30 du hemen kalkıp gece namazi kıldım allaha şükür ettim.

Haklisin kimin duasi kabul olur belli olmaz. Evet doğum kontrol hapı gibi küçücuk ve adetliyken de içiyorsun. Bırakmak yok. Ben bebek beklerken geçen ay adet oldum ve cok üzüldüm agladim. Gittim hemen aldim o ilaci adetimin ilk günü başlamış oldum. Bir dahada olmadim zaten.allah sanada versin insallah. Çok güzel bi duygu. Öğrendigimde gece 3:30 du hemen kalkıp gece namazi kıldım allaha şükür ettim.

hııı tmm cnm bende bakalım aldıracagım eşime yok bırakmam cnm aynı bende öle oluyorum bide bakıyorumki adet olmusum aglıyorum ama nafile aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah rabbim cok buyuk keske bendede olsun. bende kalkar kılarım cnmrabbim yeterki nasip etsin peki cnm ben o hayıt hapını yarın alırsam hemen baslımmı cnm yaa allahım nolur nasip etsin bnada bi yavrum olsun.:emir_bebek:

Tabii alır almaz baslayabilirsin..adet tarihini de bir yere yaz ki kutunun bitmesini beklemeden adete 1 gün kala test yapıp eger sonuc pozitif ise tedaviyi bırakmış olursun.

insallah cnm agzın bal yesin ne güzel sözler söledin benim için öle bişi olsun ben hemen bırakırım cnm allah razı olsun. simdiden ama sen benim için dua et yusracım hamile insanların duası kabul olurmuş :) rabbim seninde saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşllah

Tabii alır almaz baslayabilirsin..adet tarihini de bir yere yaz ki kutunun bitmesini beklemeden adete 1 gün kala test yapıp eger sonuc pozitif ise tedaviyi bırakmış olursun.

hee cnm bnm bu hap kilo aldırıyomu acaba cünkü ben 2 defa kortizon aldıgım için biraz kilo aldım cnm bnm

insallah cnm agzın bal yesin ne güzel sözler söledin benim için öle bişi olsun ben hemen bırakırım cnm allah razı olsun. simdiden ama sen benim için dua et yusracım hamile insanların duası kabul olurmuş :) rabbim seninde saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşllah

Allah nasip etmeyeceği birseyin hayalini de vermez. Birgün herkes anne olacak :) senin gönlünün güzelliği o canım benim. Hergün dua ediyorum. Allahim ben öncelikle senin iznin sonra da o ilacın sayesinde gebe kaldim. Ve bunu burda birsürü arkadasimla paylaştım. Onlarda bana inanarak, tedaviye basladilar. Ne olur beni mahcup etme.onlarin.önündeki engelleri kaldır. Sen ol dersen o oluverir.. arkadaslarimin göbüslerini doldur da, sana olan şükürler artsın allahim.

hee cnm bnm bu hap kilo aldırıyomu acaba cünkü ben 2 defa kortizon aldıgım için biraz kilo aldım cnm bnm

Bende kilo yapmadi aksine şişliklerimi indirdi. Arkadaslara link vermiştim bu hayıtın faydalarina değin.. orda yazıyo zaten, kilo artışı olanlar içinde tedavi edilir die. Oku istersen :)

kızlar günaydın ben dün eczanelere gittim sordum varmı diye hiçbirinde yokmuş nerden bulabilirim ben bu hapı

Allah nasip etmeyeceği birseyin hayalini de vermez. Birgün herkes anne olacak :) senin gönlünün güzelliği o canım benim. Hergün dua ediyorum. Allahim ben öncelikle senin iznin sonra da o ilacın sayesinde gebe kaldim. Ve bunu burda birsürü arkadasimla paylaştım. Onlarda bana inanarak, tedaviye basladilar. Ne olur beni mahcup etme.onlarin.önündeki engelleri kaldır. Sen ol dersen o oluverir.. arkadaslarimin göbüslerini doldur da, sana olan şükürler artsın allahim.

Kesinlikle cnm insallah hamile oliruz allah razı olsun. Rabbim tez zamanda saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin cnm rabbime sukurler olsun her zaman her namazimda dua ederim hamd ederim sukur ederim okucak rabbim verecek inşallah dolacak gobuslerimiz inşaallah

Bende kilo yapmadi aksine şişliklerimi indirdi. Arkadaslara link vermiştim bu hayıtın faydalarina değin.. orda yazıyo zaten, kilo artışı olanlar içinde tedavi edilir die. Oku istersen :)

Kilo almimda cnm tamam okudum cnm allah razi olsun.

X