Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuyu okudum dün hapı aldım kullanmaya başladım inşallah bize de sebep olur....
başladın mı kuzumm hayıta :)
canım kusura bakma anca cevap yazabildim aldım hap olarak ama henüz başlamadım bu ay çünkü klomen tedavisi filan gördüm 6 mart regl tarihim yine bebiş yoksa o zaman başlıcam varsa zarar versın istemıyorum .
paylasımlarınızı okudum bende 6 aydır denıyorum ama daha bebısım gelmedı bırde bunu deneyım . anlattıgınıza gore ıse yarıyor buyuk oranda umarım bende de yarar :)
merhaba beni görüp davet ettiğin için çok teşekkür ederim belki de allah çıkardı seni karşıma gerçekten çok heyecanlandım şimdi adet tarihim martın 1 ine adet olunca başlamayı düşünüyorum.Birde fiyatını söylersen sevinirim
Merhaba arkadaslar yeni uye oldum bu hapi nasil kullancaz ya 1.5 yil oldu evleneli ama daha mutlu haber alamadik bu ay klomen kullandim ay basina da 5 gunum var ne zaman alim bide ben guatir ilaci kullaniyorum acaba zarari olurmu arkadasimin yengesi 4 yil hamile kalamamis hayit tohumu kullandi ay hamile kalmis
Çok iyi yaptın canım umarım şifa olur :) adete 1-2 gün kala test yaparsn artik :)
insallah canim benim, kullan bak bi allahtan umut kesilmez
merhabalar, konu sahibi olarak allahtan şifa dilerim.bende hayitla hamile kaldim hemde 10 ay sonra. Ve kullanmaya basladigim ay gebe kaldim allahin izniyle. Burada bu konuyu da actimki belki birilerine sebep olurum da Hayır dualarini alırım. 1. Sayfadan itibaren paylasimlari okusaydin keske :) yinede söyliyim. Regl olursan eger ilk gününden başlamanı tavsiye ederim.şuan alıp başlasan da olur adet olmak gerekmiyo kullanmak icin ama ben reglinin ilk günü basladiigm icin oyle tavsoye ederim. Eczaneden agnuscaston isimli bu ilaci aliyorsun.9,5 tl.. gunde 1 kere aç veya tok farketmiyo. Ben tokken kahvalti sonrasi kullandim düzenli olarak. Kutuda 30 tane var zaten. 1 ay yetiyor, duzenli kullan düzenli iliskiye gir. Allaha tevekkül et. Olur insallah. Bu arada kullandın diyelim bi sonraki adet tarihini de kutunun üzerine yazki unutmayasin. Çünkü hamile olduğunu öğrenince ilac içmeyi bırakıyorsun. Adet tarihine bir iki gün kala test yap insallah pozitif görürsün. Allahin izniyle tabii..konumu baştan sona okumanı tavsiye ederim. Tüm bilgiler mevcut.bu arada bizim arkadasin tanidigi da hayit ile 7 yildan sonra anne oldu :)
Merhaba, Hayıt ilacını bilmiyorum, ama hayıt tohumunun da yumurta kalitesini arttıran bir bitki olduğunu biliyorum.
Diyetisyenim zayıflamaya çalışırken bana tavsiye etmiş ve bu süreçte muhakkak ve ciddi şekilde korunmam gerektiğini söylemişti :)
İlaç kullanmak istemeyen, daha doğal bir yol olup olmadığını merak eden varsa diye söyleyeyim dedim.
Ben o dönemde günde üç defa yemeklerden sonra demleme şeklinde içiyordum ve o dönem korunduğumuz için yumurta kaliteme etkisini bilmiyorum ama adet dönemi gerginliğini ve bir oranda ağrıları azalttığını söyleyebilirim.
peki kilo kaybınıza faydası oldumu bende kiloda var maalesef
belki biraz zayıflarımda
Tek başına bir etkisi oldu mu bilemiyorum. diyet programı bir bütün çünkü.. hayıt tohumu da bunun küçük bir parçasıydı.
Genel olarak şunu söyleyebilirim: evet diyet ile baya bi kilo verdim ama bırakınca hemen ardından ve hızlıca geri aldım.
işin doğrusu artık diyet işlerine inanmıyorum. bu konuda dr. ozan tunçer'in diyetsiz kilo verme mantığını uygulamaya çalışıyorum şu an. şimdilik ufaktan bikaç yüz gram verdiğimi söyleyebilirim :)
incelemek isterseniz aşağıdaki internet sitesinde ücretsiz e-kitap var.
http://drozantuncer-zdc.blogspot.com.tr