agnuscaston(hayıt hapı) kullanan varmi

Ayy allah iyiliğini versin valla iyi kararliymissin o zaman. Regline 1 gun kala eget varsa mutlaka cikacaktir... fazla beklemenin bi anlami yokki :) o adet belirtisi bende de olmuştu hemen ümitsizliğe kapilma lutfen.

inş tutmustur inş. :nazar:

Evet eczaneden recetesiz alıyorsun 9,5 tl.. adetin ilk günü basla ve gunde 1 kez sadece kullan. Inşallah sifa bulursun, senin ne zamandir olmuyo ve ne gibi bi sorun yüzünden?

Yüseacım aldım hapımı şimdi evde değilim eve geçince hemen başlıcam start vericem dualarını eksik etme umutluyum bu haptan 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yüseacım aldım hapımı şimdi evde değilim eve geçince hemen başlıcam start vericem dualarını eksik etme umutluyum bu haptan 😀

Üç aylarin hurmetine insallah bu ay hayırlı haberlerini aliriz. :) iliskide stres yok yalniz bebek dusuncesiyle iliskiye girmeyin lutfen beyin olumsuz uyariliyo sonra.. :)

Arkadaşlar benim bu ay yumurtam catlamadi klomen ve catlatma iğnesi vurdurdum.. Bu agnucaston dediğiniz ilaç yumurta yi catlatiyor mu öyle okudum da doğru mu anladim.. ? Doktorun maden catlatiyor neden vermedi Sinir oldum....

Gulchan'cim evet hayit duzenli adet gormeyi ve yumurtayi kalitelestiriyo.. en onemlisi gebeligi kolaylastiriyo.. doktorlar islerine geldikleri gibi davranıyorlar. Konumun ilk sayfalarında da yazmistim, klomen tedavisi gordum olmadi ve dokt. Aradim bu ilacı söyledim kullanayim mi boyle boyle etkileri var dedim. Yok ya kullanma sana baska tedavi uygulariz vs. Dedi parasi icindi eminim.bende telefonu kapatıp bundan sonra kendi doktorumun kendim olacagina karar verdim. Klomeni biraktim hayiti ictim. Ve daha kutu bitmeden hamile kaldim. Doktoruma da gidince söyledim herseyi, sonunda doktoru degistirdim

Yusra bende bugun civanpercemli aslan penceli. Ilaca basladim birde hayit alcam.yrn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Üç aylarin hurmetine insallah bu ay hayırlı haberlerini aliriz. :) iliskide stres yok yalniz bebek dusuncesiyle iliskiye girmeyin lutfen beyin olumsuz uyariliyo sonra.. :)

Tavsiyelerine uyacagım canım çok iyisin tşk ederm bugun dert ortagm oldun saol

Kizlar doktoruma ilaci sordum kullan hic. Bi zarari olmaz dedi

Mrb ben 1,5 yil önce dogum yaptim o günden beri adet görmedim ve hamile kalamiyorum. Bir hafta önce doktora gittim ama pek yardimci olmadi ve rahminde sivi olabilir dedi. Bende bu topigi gördüm ve dün hemen bu hapi aldim kullanmaya basladim. Üzerine emzirenler icmesin yaziyor ama ben yinede kullaniyorum ins bendede ise yarar

arkadaşlar ben de bugün agnuscaston aldım.bu hapı hemen mi başlasam yoksa adedin 1. gününü mü beklesem????ben pkoluyum malesef:KK43:ve bu hap bittikten sonra mı adet görücem yani hapı bırakmadan adet göremicek miyim??????birinci kutu ve ikinci kutu arasına kaç gün ara verecem?????lütfen yardımcı olun:KK43:

Aldim ilaci reglimin 3.gunu ve bugun Allahin izniyle basliyorumm

arkadaşlar ben de bugün agnuscaston aldım.bu hapı hemen mi başlasam yoksa adedin 1. gününü mü beklesem????ben pkoluyum malesef:KK43:ve bu hap bittikten sonra mı adet görücem yani hapı bırakmadan adet göremicek miyim??????birinci kutu ve ikinci kutu arasına kaç gün ara verecem?????lütfen yardımcı olun:KK43:

liütfen yardımcı olun:KK43:

adetinin ilk günü başla canım.
hayır o ilac adetinin gününe falan etki etmez . doğum kontrol hapını bırakınca adet görürsün bu öyle birşey deil.
ilk başla bence 20- 25 gün kullan bi test yap hamileysem bırak hamile deilsen devam et 3 ay kullanım süresi var

hayır o ilac adetinin gününe falan etki etmez . doğum kontrol hapını bırakınca adet görürsün bu öyle birşey deil.
ilk başla bence 20- 25 gün kullan bi test yap hamileysem bırak hamile deilsen devam et 3 ay kullanım süresi var

çok tşk ederim.şimdi ben adet olmayı mı bekliyim???ya ben pkoluyum ve ilaçsız da adet olmuyorum ki:KK43:ve bu ilaç niye 3 aydan fazla kullanılmıyor ki?????yardımın için çok tşk ederim:KK43:

Canim aana bisi sorucam dun regl oldum yazdim ama bugun yogun olmasi gerekirkwn neredeyse bitti anlamadim bu isten birsey birde normalde ilk gun kahve leke gelirdi dun aanki burnun kanar gibi kan seklinde geldi neden oluyor acaba fikrin varmi:44:

çok tşk ederim.şimdi ben adet olmayı mı bekliyim???ya ben pkoluyum ve ilaçsız da adet olmuyorum ki:KK43:ve bu ilaç niye 3 aydan fazla kullanılmıyor ki?????yardımın için çok tşk ederim:KK43:

Canim bebek olmadigindan eminsen sogan kuru yap bende pko yok ama kist vardi 64 gun olmamistim ilac ve igneler fayda etmedi 5 gun sogan kiri yaptim hem regl oldum hem kistten kurtuldum

X