Selam vesdeniz, eski bir mesaj ama merak ettim kullandın mı ve sonuç aldın mı?günaydın canım. sağ ol cevap verdiğin için. Allah bağışlasın yavrunu.
benim de aklımda ama sanırım reçetesiz alıp kullanacağım. doktorlara ben şundan istiyorum desen yanlış anlıyorlar. kendi tedavimi kendim yaparım gibi oluyor. çok araştırdım. zaten bitkiselmiş. inşaAllah fayda görürüm.
merhabaSelam vesdeniz, eski bir mesaj ama merak ettim kullandın mı ve sonuç aldın mı?
merhabameraba kizlar bn 5 aylık ewliyim doktora qittim hamile kalmak istiyorum dedim bna bu ilaci werdi bu ilacla hamile kalan war mi yardimci olun kizlarrrrr
selam canım bende bugun başladım ilaca Rabbim vesile kılsın inş.Merhaba bende pko cikti dr banada bu ilaci verdi bu ilacla hamile kalman kolaylasicak dedi
selam canım bende bugun başladım ilaca Rabbim vesile kılsın inş.
esasen hormonlarımda bir sorun yok demişti dr sadece biraz yumurta tembelliği var demişti.20 aydır bekliyoruz bizde..eşimde varikosel cıktı ameliyat oldu.şimdi değerlerinin yukselmesini bekliyoruz bende boş durmiyim ilaca başliyim dedim inş iyi etmişimdir.
adetlerim düzenli ama çok ağrılı olur.en azından onada faydası varmış diye düşünüyorum.
sen şuan devam ediyor musun ilaca canım bat tarihin ne zaman?
forumda bu ay ilaca başlayan başka kimler var?hepberaber bekleyelim kızlar
canım ne yaptın adet oldunmu?canm bende başlayalı 15 gun fılan oldu sanırım yanında ınfolıc ıcıyoum oda bıtkıselmıs hem folıkasıt hem yumuta güclendırıcı dedı gecen ay 03/07 adet oldm ama gecen ay 1 hafta gecıkmıştım nramlde hıc gecıkmıyordm bu ay o yuzden pek kestıremıyorm ne zzaman olacagımı gecen ay bı
hafta sarkma oldu dr gttm pıko cıktı ıste yakın ama adet tarıhım ..
ınsallah yararını görürüz canımm aynne kullananlar yazarsa sevınırım ..
canım ne yaptın adet oldunmu?
benim reglimin 11.günü iki gundur adet olacak gibi ağrılarım oldu.o yuzden yarından itibaren ilacı bırakma kararı aldım.kist olabilir diye..
hamıle kaldın mı canımselam canım bende bugun başladım ilaca Rabbim vesile kılsın inş.
esasen hormonlarımda bir sorun yok demişti dr sadece biraz yumurta tembelliği var demişti.20 aydır bekliyoruz bizde..eşimde varikosel cıktı ameliyat oldu.şimdi değerlerinin yukselmesini bekliyoruz bende boş durmiyim ilaca başliyim dedim inş iyi etmişimdir.
adetlerim düzenli ama çok ağrılı olur.en azından onada faydası varmış diye düşünüyorum.
sen şuan devam ediyor musun ilaca canım bat tarihin ne zaman?
forumda bu ay ilaca başlayan başka kimler var?hepberaber bekleyelim kızlar
Yok ya nerdehamıle kaldın mı canım
İnsallah canimYok ya nerde
Bu ay ovu testi deniycem inş vesile olur
Ne gibi fayda gordunjz?Allah yapandan düşünenden bulandan razı olsun ! İlacın hammaddesi hayıt otu olarak bilinen ottur. Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?