• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agnucaston!!

kızlarrr bende geçen gün doktora gittim şiddetli regl sancıları yüzünden,bana da bu ilacı 3 ay boyunca düzenli kullanmamı söyledi,umarım yan etkisi falan yoktur daha önce de yasmin kullanmıştım,gögüslerimi büyütmüştü

ya kızlar, bu ilacı bende kullanıyorum. üstelik bu ilacı yüksek fsh için görüştüğüm tüp bebek merkezindeki dr bana tavsiye etti. bizim öve öve bi haller olduğumuz, içtiğimizde fsh seviyesini düşüreceğine inandığımız hayıt otunun ilaca dönüştürülmüş hali...

hiçbir suretle yan etkisi yok.

arkadaşlar bende bugün dün gitmiştim doktora tahlil yaptı prolaktın hormonum yüksek çıktı bu ilacı verdi zaten süt geliyordu benden onun için gitmiştim bitkiselmiş ağrılarımada ii geleceğini söledi doktor 15 gün sonra kontrole gideceğim tekrar dua edin arkadaşlar öptüm hepinizi

BEN DE bu ilacı kullanıyorum doktorum verdi.hayıtın bitkisel türüymüş.ben hayıt tohumunu da içiyorum agnucastonda alıyorum.fsh yüksek benim dhea alıyorum.birde bakalım sonuç ne olacak.

bendede adet düzensizliği ve prolaktin yüksekliği var bu ay 49 çıktı ilaçsız adet olamıyorum bir haftadır hayıt tohumunu kullanıyorum yaptığım araştırmaya göre agnucaston hayıtla aynı görevi görüyomuş

bu ilaç receteylemı alınıyo yazanlar özel msj yazarsa sevınırım .

evet canım ilaçı ancak doktorun verirse alabiirsin.bana doktorum (tecrübeli iyi bi doktor) prolaktin yüksekliği ve kolay hamile kalmam için verdi.3ay kullanacam bakalım hayırlısı.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ben yıllardır ağrılı adet ve adet öncesi psikolojik rahatsızlıklar yaşayan biriyim .Reglimden 1 hafta önce başlayan şiddetli ağrılarım,psikolojik buhranlarım ,acıalrım olurdu,.Reglimden 1 hafta önce yataklara düşerdim ve bu ilacı doktorum önerdi.Ben endometrisoziz hastasıyım ayrıca ve ilacı 20 gündür kullanıyorum ve hayatımda ilk defa regl olduğumu yatakta ağrılarımdan değil lavaboda görerek karşıladım.Ağrılarım ianılmaz azaldı çok şaşırdım tamamen bitkiselmiş sanırım

Ben de bu ılacı 6 aydır kullanıyorum.fsh yÜksek bende de.kullanmaya devam edıyorum.doktorum verdı.bebek ıstıyoruz.adet olamıyorum.ınŞ. Bakalım faydasını gÖrÜrÜm

kizlar ya ben doktora sormayi unuttum bu ilaca herhangi bir gun baslanabiliyor mu yoksa reglin ilk gunu mu baslamak lazim???

kızlarda bende kullanıyorum bu ilacı ben rahimdeki myomlar ve yumurtalıklardaki kistler için kullanıyorum regl dönemim yeni bitmişti hemen başla kullanmaya demişti. yan etkileri olarak baş ağrısı, baş dönmesi vs öyle şeyler anlattı.

doktor bugun yazdı bana bu ilacı kan tahlili ve ultrason çekildi hormonal bozukluk var dedi yanındada yazz diye bi ilaç daha verdi bu agnucaston prolaktin hormonnu düzenlermiş göğüslerimde bi hassassiyet yada ağrı yok zaten birde küçükler acaba göğüslere bi etkisi varmı ki küçültür falan iyice diye korkttum böyle bi etki gören varmı aranızda büyütüp küçültme gibi çünkü göğüslere etki eden bi hormonu etkiliyo direk CADIARZU

kizlar bu ilac tamamen bio banada laparoskopiden sonra verdi bu hapi doktor 3 ay kullandim bitmek uzere :kedi: bi yan etkisini görmedim doktor cocuk istedigimi bildiginden hapi birakma kullan dedi kaydirigubbakcemile5 dogurganliga iyiymis

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum. 3 ay kullandım dr. önerdi prolaktinim yüksek benim 3 ay içtim ama hiç değişiklik yok aynı..3 ay daha içmemi söyledi dr..ilk ay içip hamile kalan ark. varmış onlarındamı prolaktini yüksekti.sınır tam olarak kaç bilen varsa yardımcı oabilirmi?

Canım bende kullanıyorum. bebek istiyorum. regl düzenleyici ve ağrısını azaltmak için verdi doktor 3 ay kullanacağım inşalllah Allah'ın izniyle bu hap sayesinde hamile kalırım bende inşallah....

derin merhaba
seni online görünce hemen yazmak istedim. sanırım bebeğin olmuş, sağlık sıhhat versin Allah.
agnucastonu araştırıyorum da yazını gördüm yıllar öncesinden.
ben pkoluyum. prolaktin sorunum yok. sadece yumurtlama sorunum var.
sen bu hapın faydasını görmüş müydün?

derin merhaba
seni online görünce hemen yazmak istedim. sanırım bebeğin olmuş, sağlık sıhhat versin Allah.
agnucastonu araştırıyorum da yazını gördüm yıllar öncesinden.
ben pkoluyum. prolaktin sorunum yok. sadece yumurtlama sorunum var.
sen bu hapın faydasını görmüş müydün?

Canım Günaydın msj yeni gördüm tatlım adet düzensizliği için dr vermisti epey oldu hatjrladigim kadari ile duzene koymustu adetimi 2010 yılında tüp bebek yaptırdik Rabbim oglumu nasip etti iyi dileklerin icin tsk ederim

Canım Günaydın msj yeni gördüm tatlım adet düzensizliği için dr vermisti epey oldu hatjrladigim kadari ile duzene koymustu adetimi 2010 yılında tüp bebek yaptırdik Rabbim oglumu nasip etti iyi dileklerin icin tsk ederim

günaydın canım. sağ ol cevap verdiğin için. Allah bağışlasın yavrunu.
benim de aklımda ama sanırım reçetesiz alıp kullanacağım. doktorlara ben şundan istiyorum desen yanlış anlıyorlar. kendi tedavimi kendim yaparım gibi oluyor. çok araştırdım. zaten bitkiselmiş. inşaAllah fayda görürüm.

Back
X