- 23 Kasım 2017
- 21
- 9
- 88
- Konu Sahibi sokakkedisi1
-
Rahim agzina bakti sknti yok dedi folik asit verdi kullan bunu dedi o kadar baska bisey demediSor istersen Canım ben korkuyorum öyle şeylerden dengeni bozar belki' 1 yıl olmuş rahim filmi aşılama yapılması gerekiyor artık'istemedi mi doktorun
canım bende alıp kullanmak istiyorum ama korkuyorum yan etkisi olur diye doktora sormak lazım
Yaa gercektenmi yarin randevum var sormak icin randevu aldim kadin doguma kullansam bi problem olurmu diye sorucam ama ilaci aldigimi soylemiycem bazi doktorlar cok kiziyo cunku kafana gire aldigin yada kullandigin icinBen kendim kullandım hemen hamile kaldım hem de adetlerim düzene girdi
İlaç degil Can'ım ben hayıt otunun çayını yapıp içtim adet gününden başlayıp yumurtlama günü bıraktım.Ovulasyon testiyle de o günü yakaladım ve tuttu öylelikle.Gerçi düştü ama kürtaj yerine denk geldiği için tutunamadı ondan düştü.O günden sonra adetim düzeldi.5 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç kullanmadan adetlerim düzene girdi hem de hormonlar şükür.ben doktora sormadım çünkü artık doktorlardan bile tecrübeli oldum.Onlar al kullan bana gelme demez.Ama ilaç kullanırken kullanmanı tavsiye etmem.Ben tok karnına öğlenleri içtim yarın bardak kadar.Yaa gercektenmi yarin randevum var sormak icin randevu aldim kadin doguma kullansam bi problem olurmu diye sorucam ama ilaci aldigimi soylemiycem bazi doktorlar cok kiziyo cunku kafana gire aldigin yada kullandigin icin
Peki sen nasil kullandin o ilaci gunde kac tane kahvaltidan sonrami yada adet dobemindemi basladin bide kullandiktan sonraki aymi hamile kaldin hemen
İlaç degil Can'ım ben hayıt otunun çayını yapıp içtim adet gününden başlayıp yumurtlama günü bıraktım.Ovulasyon testiyle de o günü yakaladım ve tuttu öylelikle.Gerçi düştü ama kürtaj yerine denk geldiği için tutunamadı ondan düştü.O günden sonra adetim düzeldi.5 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç kullanmadan adetlerim düzene girdi hem de hormonlar şükür.ben doktora sormadım çünkü artık doktorlardan bile tecrübeli oldum.Onlar al kullan bana gelme demez.Ama ilaç kullanırken kullanmanı tavsiye etmem.Ben tok karnına öğlenleri içtim yarın bardak kadar.
Olur merak etme.Eşin yaptırdı mı test pekiHimm evet tohumunu alicaktim bende burda kokuyo falan yazilarini gorunce hapindan kullananlarda olmus hapini aldim bende ama daha kullanmaya baslamadim sormadan kullanmiyim dedim aslinda bi problemim duzensizligim falan yok domtora gittim kontrol icin hersey gayet normal dedi doktor ama meraktan kullaniyim dedim cunku 8 aydir falan bisey oldugu yok hala
Olur merak etme.Eşin yaptırdı mı test peki
Olur o Zaman birkaç aya merak etme.Stres yapmaEvet eşimde gitti ondada bi sknti yok cok sukur
Olur o Zaman birkaç aya merak etme.Stres yapma
İnşallah Can'ım ve bol dua ile :) Haber ver mutlaka.Ama yumurtlama sonrası bırak o hapı.Sende hamile kaldim o ilactan diyince dayanamadim ictim hemen 1 tane olursam veririm mujdeli haberimi
İnşallah Can'ım ve bol dua ile :) Haber ver mutlaka.Ama yumurtlama sonrası bırak o hapı.
Onunda testleri var canim ayni hamilelik testi gibi idrarda bakiyosun, nasil kullanacagin falan hepsi yaziyor. Onlardan alabilirsinTamam insallah veririm haber yumurtlama zamanini hesapliyamiyorum adet takvimide yanlis yapiyor diye dusunuyorum nasil hesapliycam
Onunda testleri var canim ayni hamilelik testi gibi idrarda bakiyosun, nasil kullanacagin falan hepsi yaziyor. Onlardan alabilirsin
Rica ederim canim. Eczanelerde biraz pahali nette ucuz ordan alabilirsin istersen. Sen bi araştir farkı gorursun zatenAa bunu bilmiyodum tesekkur ederim :)
Himm anladim tamam arastiririmRica ederim canim. Eczanelerde biraz pahali nette ucuz ordan alabilirsin istersen. Sen bi araştir farkı gorursun zaten
Ya test alcaksın.Ya da akıntının fazlalaştığı günler oluyor.O günleri takip edeceksin.Öyle de olurTamam insallah veririm haber yumurtlama zamanini hesapliyamiyorum adet takvimide yanlis yapiyor diye dusunuyorum nasil hesapliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?