Gebeliğe Hazırlık AGNUCASTON!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandım adetim az geliyordu her ay.Bu ilacı hamile kalmak icin kullandım hamile kalamadım ama adetimi düzene soktu

Hapını kullandım canım adetliyken başladım yumurtlama dan sonra bıraktım günde 1 tane tok olarak
adetin düzene girdi mi kullandıktan sonra canım benim her ay 10-15 gün gecikiyor çünkü 30 günde bir olurdu bimdi 40'ı geçiyor genelde doktor tavsiyesiyle mi kullandın kusura bakma canım çok soru sordum ama

adetin düzene girdi mi kullandıktan sonra canım benim her ay 10-15 gün gecikiyor çünkü 30 günde bir olurdu bimdi 40'ı geçiyor genelde doktor tavsiyesiyle mi kullandın kusura bakma canım çok soru sordum ama
Estağfurullah canım istediğin kadar soru sorabilirsin doktor tavsiye etmedi arkadaşım kullandı hamile kaldı o tavsiye etti bnm adetim zaten düzenliydi sadece az oluyordum adetimi cogaltti

Estağfurullah canım istediğin kadar soru sorabilirsin doktor tavsiye etmedi arkadaşım kullandı hamile kaldı o tavsiye etti bnm adetim zaten düzenliydi sadece az oluyordum adetimi cogaltti
Hormonları dengeliyor Can'ım o yüzden.Kaç aydır deniyorsunuz

Bende pko vardi 2 yil bebegim olmadi asilamalar rahim filmi herseyim yapildi ama hamile kalamdim tedaviyi birakip 3 ay agnucaton kullandim duzenli bir sekilde bu sayede adet oldum ve 3. Ayin sonunda hamile kaldim suan kizim 2 yasinda ve ben tekrar bebek istiyorum tekrar kullanmaya baslicam insallah yine vesile olur yan etkisi falanda yapmamisti bana aksine adetlerimi duzene soktu

kızlar merhaba
ben de 2 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve kendilğinden kanamayla düştü
dünden beri hayıt hapına başladım
ama benim adetlerim çok düzenli kanamam da fazla geliyor
yine de kullansam etki eder mi
bir de yumurtlama zamanı bırakıyor muyuz
yani o zaman 10-15 gün filan içicez değil mi

kızlar merhaba
ben de 2 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve kendilğinden kanamayla düştü
dünden beri hayıt hapına başladım
ama benim adetlerim çok düzenli kanamam da fazla geliyor
yine de kullansam etki eder mi
bir de yumurtlama zamanı bırakıyor muyuz
yani o zaman 10-15 gün filan içicez değil mi
Ben yumurtlamadan sonra bıraktım yalnız hormonlarınızda sorun yoksa hayıta da gerek yok.Takip ve vitamin yeterli

Ben yumurtlamadan sonra bıraktım yalnız hormonlarınızda sorun yoksa hayıta da gerek yok.Takip ve vitamin yeterli

çok sağol canım cevabın için.
benim kilo fazlam da var ondan da hamile kalamıyor olabilirim değil mi
sen ne kadar kilo verdin
benim 15 kilo fazlam var

Back