- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi sokakkedisi1
Bende kullandım adetim az geliyordu her ay.Bu ilacı hamile kalmak icin kullandım hamile kalamadım ama adetimi düzene soktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap olarak mı kullandın yoksa çayını mı yaptın canım nasıl kullandınBende kullandım adetim az geliyordu her ay.Bu ilacı hamile kalmak icin kullandım hamile kalamadım ama adetimi düzene soktu
Hapını kullandım canım adetliyken başladım yumurtlama dan sonra bıraktım günde 1 tane tok olarakHap olarak mı kullandın yoksa çayını mı yaptın canım nasıl kullandın
adetin düzene girdi mi kullandıktan sonra canım benim her ay 10-15 gün gecikiyor çünkü 30 günde bir olurdu bimdi 40'ı geçiyor genelde doktor tavsiyesiyle mi kullandın kusura bakma canım çok soru sordum amaHapını kullandım canım adetliyken başladım yumurtlama dan sonra bıraktım günde 1 tane tok olarak
Estağfurullah canım istediğin kadar soru sorabilirsin doktor tavsiye etmedi arkadaşım kullandı hamile kaldı o tavsiye etti bnm adetim zaten düzenliydi sadece az oluyordum adetimi cogalttiadetin düzene girdi mi kullandıktan sonra canım benim her ay 10-15 gün gecikiyor çünkü 30 günde bir olurdu bimdi 40'ı geçiyor genelde doktor tavsiyesiyle mi kullandın kusura bakma canım çok soru sordum ama
Hormonları dengeliyor Can'ım o yüzden.Kaç aydır deniyorsunuzEstağfurullah canım istediğin kadar soru sorabilirsin doktor tavsiye etmedi arkadaşım kullandı hamile kaldı o tavsiye etti bnm adetim zaten düzenliydi sadece az oluyordum adetimi cogaltti
anladım canım teşekkür ederim bilgin içinEstağfurullah canım istediğin kadar soru sorabilirsin doktor tavsiye etmedi arkadaşım kullandı hamile kaldı o tavsiye etti bnm adetim zaten düzenliydi sadece az oluyordum adetimi cogaltti
6 aydır deniyordum olmuyordu canm bugün öğrendim pko varmışHormonları dengeliyor Can'ım o yüzden.Kaç aydır deniyorsunuz
Pko bende de var Can'ım.Evlenince ögrendim.Ama erkek hastalığından daha iyi emin ol6 aydır deniyordum olmuyordu canm bugün öğrendim pko varmış
Tedavi gorucem canım bide bnmki fok ileri değil adet oluyorum her ay kilom da yokPko bende de var Can'ım.Evlenince ögrendim.Ama erkek hastalığından daha iyi emin ol
Aynısı bende de var ileri degildi benim de.Kilo verdim direk hmsile kaldım ama düştü 2 kez.Tedavi gorucem canım bide bnmki fok ileri değil adet oluyorum her ay kilom da yok
Evet düşüge sebeb oluyormuş öyle duydum tedavisz hamile kalıncaAynısı bende de var ileri degildi benim de.Kilo verdim direk hmsile kaldım ama düştü 2 kez.
Benim problem eşimdeydi ondan düşük oldu annem de pkoydu ama hiç düşüğü olmadı aynı pko bende de var.Şimdi düzeldi eşimin morfoloji şükür.Evet düşüge sebeb oluyormuş öyle duydum tedavisz hamile kalınca
Pko bende de var Can'ım.Evlenince ögrendim.Ama erkek hastalığından daha iyi emin ol
Ben yumurtlamadan sonra bıraktım yalnız hormonlarınızda sorun yoksa hayıta da gerek yok.Takip ve vitamin yeterlikızlar merhaba
ben de 2 ay kadar önce dış gebelik geçirdim ve kendilğinden kanamayla düştü
dünden beri hayıt hapına başladım
ama benim adetlerim çok düzenli kanamam da fazla geliyor
yine de kullansam etki eder mi
bir de yumurtlama zamanı bırakıyor muyuz
yani o zaman 10-15 gün filan içicez değil mi
Ben yumurtlamadan sonra bıraktım yalnız hormonlarınızda sorun yoksa hayıta da gerek yok.Takip ve vitamin yeterli
Ben 75 kilodan 61 kiloya düştüm ve hemen hamile kaldım.Adetlerim de dizene girdi sonra.çok sağol canım cevabın için.
benim kilo fazlam da var ondan da hamile kalamıyor olabilirim değil mi
sen ne kadar kilo verdin
benim 15 kilo fazlam var