• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağlayınca çok çirkin oluyorum

Saksi_Degilim_Ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
11.003
23.684
598
evet bu ara derdim bu. ağlayınca çok çirkin oluyorum. gözlerim kıpkırmızı oluyo, yüzüm kızarıyo, burnum akıyo. ağlamadan önce mendil ayarlamam lazım yoksa koluma falan silesim geliyo ki rezillik. ağız tadıyla ağlayamıyorum bile.
ağlayınca çok güzel olanlar var nasıl oluyoda oluyo :63:

evet bu ara derdim bu. ağlayınca çok çirkin oluyorum. gözlerim kıpkırmızı oluyo, yüzüm kızarıyo, burnum akıyo. ağlamadan önce mendil ayarlamam lazım yoksa koluma falan silesim geliyo ki rezillik. ağız tadıyla ağlayamıyorum bile.
Ağlamayın o zaman

varya demekki erkekler bu yüzden ağlayan kadından hoşlanmıyo ya laa, demekki hepimiz çirkinleşiyoruz , işleri güçleri görsellik bu azgınların!

Kızlar durup durup kendinizi mi dinliyorsunuz anlamadım ki , kim ağlarken cirkinlesmez ki tek derdiniz bu olsun ...

Ben sana ağlarken ki fotografimi gondereyim. Oturur bir de benim için aglarsin bu kız niye böyle diye. Ayyyy çok cirkinnn oluyorum

Bende güzel oluyormuşum eşim söyledi:oops: Ama ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum,ağlarken aynaya bakmak aklıma gelmedi hiç..Birdaha ağlarsam bir bakayım bakalım eşim doğrumu söylemiş yalan mı söylemiş:KK53:

Son düzenleme:
Back