kız en baştan desene ikinci üye orjinalden soramadım diye :) yeni üye ilk konu olunca kimse ciddi cevap vermek istemez doğal olarak konuyu düzenle istersen. sohbet sırasında dediğin ilişkiden kaç dk sonra bu olayı yaşıyosun. her seferinde oluyo mu.
Yaşadığınız olayın bence ilişkiyle alakasi yok aynı şeyi bende yaşıyorum mutsuz olduğumda kendimi kötü hissettimde saçma sapan şeylere yada durduk yere kahkaha atıyorum ardından ağlamaya başlıyorum hıçkıra hıçkıra
Evet hala yataktayken, eşimde anlam veremiyor hatta bugün artık en sonunda dedi ki "Sen şu kadınlar klubüne bi danış bakalım belki bilen vardır, olmadı psikoloğa gidelim" diye
Evet hala yataktayken, eşimde anlam veremiyor hatta bugün artık en sonunda dedi ki "Sen şu kadınlar klubüne bi danış bakalım belki bilen vardır, olmadı psikoloğa gidelim" diye
Kız bende de bir benzeri vardı. Cinsel ilişki ile bir alakası yoktu. Ben çok ağladığım zaman gülmeye başlardim. Sinirim bozuluyor falan derdim. Neyse ben de psikoloğa gittim. Ama bu sebepten değil. :) tabii konusu oldu bir şekil bahsettim ona da. Hatta belki orada ağlarken biraz sonra gülmeye başlamış bile olabilirim. Neyse yorumu zaten bende sizoid kendilik olduğunu söylemişti. Onun karakteristiklerinden birini gösteriyormusum. İkircikli durum. Yani bir şeyi hem istemek hem istememek. Aynı anda aksi ile beraber istemek. Hem ağlamak hem gülmek. Aslında ben ağlarken ağladığım konunun çok saçma olduğunu düşünüp böyle bir şeye ağladığım için kendime gülüyordum. Belli bir süre sonra ağladığım şey tekrar beni incitiyor tekrar ağlıyordum. Neyse psikoloğun bu yorumu sonrası bir daha hiç başıma gelmedi. Sanırım. 3 yıldır falan. Ama çoğu konuda fark etmezsem ikircikli durum devam ediyor.
Senin yorumunu da yaz lütfen çok merak ettim. Zaten başka hesap almışsin. Bizi bilgilendir pls. :)