- 28 Mayıs 2016
- 10
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi astarteblue
Yani olabilir de, çok afedersin ilişki esnasında orgazm oluyorum aslında..Geçmiş olsun mu desem bilemedim .Gerçekten hiç böyle bir şey duymamıştım ama bir çeşit orgazm olabilir mi?
Komik bir konuşma varsa gülüyorum yahu yani normal bir tepki olarak gülüyorum sonrası sapıtıyorNiye gülüyorsun ki
Aslında yeni üye değilim ama esas üyeliğimle soruyu soramadım çekindim valla ne diyeyimPsikologun dedigini buraya yaz da biz de bilelim neymis bu ilginc vaka sevgili yeni üye..
Orjinal olup olmadığı neye bağlı mesela? Yahu arkadaş ben de sizdenim, yeni üyelik açıp bu soruyu sordum, esas üyeliğimle çekindim..orjinal olaymış
Yok ilişki esnasında değil, yani ilişki yaşıyoruz ve ilişkide ben de orgazm oluyorum. İlişki bittikten sonra çok afedersiniz dinlenme esnasında konuşuyoruz mesela öyle sohbet ederken eşim komik birşey söylediğinde gülüyorsam hemen ağlama krizlerim başlıyor, gülüyorum, ağlıyorum öyle karışıyor acayip bir şekilde..Iliski sonrasi derken ?iliski esnasinda aldiginiz haz'dan,arkadasin da dedigi gibi orgazm olurkenmi yasiyorsunuz bu durumu?eger oyle ise anormal bir durum degil bence bazi kadinlarda oluyor diye duymustum duygusal yogunlukla alakali olabilir vucudun boyle bir tepki gostermesi,yinede gercekten rahatsiz oluyorsaniz gorunun bir psikologa..
Bilemedim simdi :/belkide orgazmin yogunlugundandir sonrasinda vucudun gevsemesiyle bir uyusukluk hali alir bu yuzden de bu tur davranislar sergililiyor olabilirsin,yinede bence gorunmelisin bir uzmana bu duygu halin gercekten te biraz tuhafmis...umarim atlatirsin ve bu surecte bizide bilgilendirirsen sevinirim:)Yok ilişki esnasında değil, yani ilişki yaşıyoruz ve ilişkide ben de orgazm oluyorum. İlişki bittikten sonra çok afedersiniz dinlenme esnasında konuşuyoruz mesela öyle sohbet ederken eşim komik birşey söylediğinde gülüyorsam hemen ağlama krizlerim başlıyor, gülüyorum, ağlıyorum öyle karışıyor acayip bir şekilde..
kız en baştan desene ikinci üye orjinalden soramadım diye :) yeni üye ilk konu olunca kimse ciddi cevap vermek istemez doğal olarak konuyu düzenle istersen. sohbet sırasında dediğin ilişkiden kaç dk sonra bu olayı yaşıyosun. her seferinde oluyo mu.Orjinal olup olmadığı neye bağlı mesela? Yahu arkadaş ben de sizdenim, yeni üyelik açıp bu soruyu sordum, esas üyeliğimle çekindim..
Ayrıca nedir bu orjinallik merakı?
Ben de burada bir sürü üyeye yardımcı oluyorum ama genel de konuları üzerine yardımcı oluyorum, orjinal olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz mesela???