Bebek Beslenmesi ağlamaya bırakıp kendikendine uyumasın sağlayan var mı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu birazda bebekten bebeğe değişiyor. Annem beni yatağıma atarmış ben kendi kendime uyurmuşum. Şimdi benim kızımda öyle uyuyor. Saat 20.00 olduğunda pijamasını ve uyku tulumunu giyiyor ve böylelikle akşam olduğunu ve birazdan yatması gerektiğini anlıyor. Saat 20.30 olduğunda yatağına koyup müziğini açıyorum, öpüp odadan çıkıyorum. İlk zamanlar biraz mızmızlanıyordu 5 dk. kadar ama artık hiç sesini çıkarmıyor hatta o vakit geldiğinde gözlerini kaşımaya başlıyor o kadar alıştı uyku düzenine. Ben saat 12 gibi onu uyandırmadan süt veriyorum sonra sabah 5 gibi yine uyandırmadan süt veriyorum uzun süre uyuyor. Bence deneyin. Çocuklar çok zekiler anne ve babayı kullanmayı daha bu aylarında öğreniyorlar. Bırakın odasında ağlasın 5-10 dk. da bir girin ama ya süt verin yada su diyor doktorlar, bir bahaneniz olsun yani. Sonra tekrar çıkın. Çocuklar korkuyu bilmez, sonradan öğrenirler siz öğretirsiniz onlara korkuyu. Onlar sizin karnınızda karanlıkta uyuyorlardı. Ben Linanın 40ı çıktı odasını ayırdım, karanlıkta uyur ve uyku saatlerini bilir. Benim bir arkadaşımın kızı var 4 yaşında hala anneyle babanın ortasında uyuyor şimdiden alıştırın kızlar ileride size çok bağımlı olurlar. Yataklarını öğrensinler şimdiden.

elfidacım bende hiç alıştrmadım ama dişi çıkarken hepsini bilmasalarde kendileri yaptrıyo inan örnek artık pusette ileri geri uyuyo normalde kendi kucagımda uyumaz bagırır yatagına yatırırdım kendi uyurdu düşün nerden nereye

kolay olmuyo ya bebekte yoksa,,,ağladıkça ağlıyo azalsa hanie ağlaması anlıcam ama azalmıyoki salla beşiğimi die bağrıyo sanki,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…