• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlamaktan gözlerim şişti :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi shelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
12
2
36
Edirne
Merhaba ben 16 yaşında bir kız öğrenciyim.Şu aralar çok acayip susuyorum ve çok tuvalete gidiyorum :43: 1 hafta önce idrar tahlilimde şeker hiç yoktu.Ağlamaktan morardım.Şeker hastası olmak istemiyorum iğnelerle aram hiç iyi değildir :43: Diyabet miyim yoksa sizdede arasıra oluyor mu böyle şeyler :43:

Üşütmüş olabilirsin.Her şeker hastası iğne olmuyor.Dereceleri var.
Ayrıca hemen nereden şeker olduğun kanısına vardın.
Ortada bir şey yokken o kadar ağlanacak ne var.Sakin ol
ailene söyle tahlil yaptır.Sağlık konusunda biz buradan ne söylesek yanıltıcı olur.

yalancı şeker de olabilir. önce endokrinolojiye git bir. Testlerini yaptır ADH yada vazopressin hormonu eksikliği yüzünden görülür. susama-sık tuvalet ve idrarda şeker bulunamaması belirtiler arasında.ayrıca belki bir de iştah görülebiliyor. bazen doktorlar bazı şeyleri es geçiyorlar sen git ve buna bakılması istediğini söyle bence. bu hormon az salgılandığında böbreklerdeki emilimi etkilediği için sık idrara çıkılır- şekerle aynı belirtileri gösterir ama şeker olmadığı için tahlillerde şekere rastlanmaz. korkmana gerek yok :)

bende şeker hastalığına yakalandığımda 16 yaşındaydım kabus gibiydi hiç idrarımı tutamazdım sende bu sorun var mı ? bütün saçlaarım dökülmüştü damacana damacana su içiyordum deli gibi yemek yiyordum eğer bunlar varsa sende eczaneye gidip ölçtür ... yoksa harap olursun sonucu bana söylersen sevinirim korkma ama yaşanıyor her türlü

Merhaba ben 16 yaşında bir kız öğrenciyim.Şu aralar çok acayip susuyorum ve çok tuvalete gidiyorum :43: 1 hafta önce idrar tahlilimde şeker hiç yoktu.Ağlamaktan morardım.Şeker hastası olmak istemiyorum iğnelerle aram hiç iyi değildir :43: Diyabet miyim yoksa sizdede arasıra oluyor mu böyle şeyler :43:
hemen moralini bozma şekerin olmaya bilirsin canını sıkma

Back