- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Bu sıkıntı mı yanı hep böylemi olacak ?Yumurtlama olmamış cnm bu ay
Benimde bikaç kere 0 çıktı şimdi gebeyim cnm sıkma canını klomen tedavisi verir doktprunBu sıkıntı mı yanı hep böylemi olacak ?
Çok teşekkür ederim inşallah düzelir kötüyüm bu ay en azından olur diye düşünmüştüm bebeğin hayırlı olsun çok sevindimBenimde bikaç kere 0 çıktı şimdi gebeyim cnm sıkma canını klomen tedavisi verir doktprun
Bu ay yumurtlamam olmuş sanırım degerlendirdin mi cnm gecikme falan var mı adetindeBenim 8.2 çıktı gebelik olablrmiki anlamadım
Akıntı falan da hamilelik belirtilerinden ama tam bilmiyorum da inşallah olmuştur adetin gecikince bidaha yaptırırsınBugün kan testi yaptırdım negatif ama bende düzensizlik vardı son adet temmuzun 19 doktor bi ihtimal hala gene olabilirsiolabilirsin dedi bilmiyorum ama çok akıntı var o uzayanindan anlamadım ben bu işi
Amin inşallah sağol cnm bu tedavileri bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bende elbet bi zamanı oluyoInşallah artık nasıl kısmet sende gebesin sanırim Rabbim evladını sana bagislasin
Aa anladım canım daha yeni evliymişsin umarım olur istediğinNe mutlu sana bende 3 aylık evliyim 22 yaşındayım fakat eşim 35 yaşında en cok ta onun için istiyorum
Amin inşallah sağol cnm bu tedavileri bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım bende elbet bi zamanı oluyo
Meraba o ay bana hap vermemişti adet olunca tekrar gitmistim klomen vermişti yumurtlama oldu ama yine olmamıştı bende tedaviyi biraktim diyete girdim 83 kilodan 73 e düştüm hayıt tohumu kullandım tekrardan soğan suyu içtim beklemediğimiz anda hamile kaldım şükür doğdu bile canım stres yapma gerçekten oluyoNasıl bir tedavi yolu izlediniz acaba benimd progesteron değerim 0.10 duphaston verdi doktorum bu ay başlayacğım
Meraba o ay bana hap vermemişti adet olunca tekrar gitmistim klomen vermişti yumurtlama oldu ama yine olmamıştı bende tedaviyi biraktim diyete girdim 83 kilodan 73 e düştüm hayıt tohumu kullandım tekrardan soğan suyu içtim beklemediğimiz anda hamile kaldım şükür doğdu bile canım stres yapma gerçekten oluyo
Incir kurunu hiç yapmadım cnm hayiti dene mutlaka bende adet düzensizliğine de ıyi gelmiştiBenim kilo sorunum yok tatlım 65 63 kilo arası gidip geliyo bende hayıt otunu araştırıyorum agnuscaston diye hayıt hapını soracağım doktoruma ama korkuyorum diğer değerlerim ya değişirse diye
progesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304 tahlil sonuçlarım böyle bakalım incir kürüne başlayacağım bu ay adet olursam hayıt hapı içerim yada ikisi bir olurmu bilemedim
hayıtı nasıl kullandınız ne sıklıkla ve ne zaman başladınız kullanmaya adetim bugün bitti benim bugün başlasam olurmu hayıt otu tohumu al demiştim annemeIncir kurunu hiç yapmadım cnm hayiti dene mutlaka bende adet düzensizliğine de ıyi gelmişti