Ağlamak üzereyim progesteron yaptıranlar lütfen baksin

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
30
Merhaba arkadaşlar bugün adetinin 21.gunu yapilan testten yaptırdım progesteron testi internetten sonuca baktım henüz doktora görünmedim sonuç için internetten araştırdigima göre bayağ düşük çıkmış adetin 2. Günü çekildiğinde hormonların normal demislerdi. Soğan suyu kullandım 3 gundur bayag kahverengi lekelenmem var bunun yuzünden olabilr mi artik kafayi yiyecegim sonuç bu lütfen yardımcı olun okadar ümitlenmistm bu ay yumurtlama olmamış mı

Bilen birileri lütfen yazsın pazartesi tekrar gideceğim bütün testler yapılınca sonuçlara bakalım dediler ama geç kalmayım bu 2 günde düşünmekten kafayı yerim heralde

Bugün kan testi yaptırdım negatif ama bende düzensizlik vardı son adet temmuzun 19 doktor bi ihtimal hala gene olabilirsiolabilirsin dedi bilmiyorum ama çok akıntı var o uzayanindan anlamadım ben bu işi

Bugün kan testi yaptırdım negatif ama bende düzensizlik vardı son adet temmuzun 19 doktor bi ihtimal hala gene olabilirsiolabilirsin dedi bilmiyorum ama çok akıntı var o uzayanindan anlamadım ben bu işi
Akıntı falan da hamilelik belirtilerinden ama tam bilmiyorum da inşallah olmuştur adetin gecikince bidaha yaptırırsın

Nasıl bir tedavi yolu izlediniz acaba benimd progesteron değerim 0.10 duphaston verdi doktorum bu ay başlayacğım
Meraba o ay bana hap vermemişti adet olunca tekrar gitmistim klomen vermişti yumurtlama oldu ama yine olmamıştı bende tedaviyi biraktim diyete girdim 83 kilodan 73 e düştüm hayıt tohumu kullandım tekrardan soğan suyu içtim beklemediğimiz anda hamile kaldım şükür doğdu bile canım stres yapma gerçekten oluyo

Benim kilo sorunum yok tatlım 65 63 kilo arası gidip geliyo bende hayıt otunu araştırıyorum agnuscaston diye hayıt hapını soracağım doktoruma ama korkuyorum diğer değerlerim ya değişirse diye
progesteron 0.10
dhea-s 445
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48
total testesteron 0.304 tahlil sonuçlarım böyle bakalım incir kürüne başlayacağım bu ay adet olursam hayıt hapı içerim yada ikisi bir olurmu bilemedim

Incir kurunu hiç yapmadım cnm hayiti dene mutlaka bende adet düzensizliğine de ıyi gelmişti

Birde arkadaşlar size bir sorum olacak adet bittikten sonraki günlerde ilişki olursa hamile kalma şansı daha yüksek olur dimi yani ovülasyon (yumurtlamaya) kadar olan dönemde yoksa ovulasyondan sonramı ilişki daha önemli yani ilk 15 gün mü yoksa son 15 gün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…