ağlama ve uyku sorunu

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.181
105
688
39
hanımlar oğlum beni çıldırtacak. 10 aylık. doğduğunda beri aynı. her uyuma faslımız ağlamaklı. uykusu var gözleri kıp kırmızı kaşıyor ayağıma alıyorum uyumamak için etini koparmışız gibi ağlıyor ve uyuyana kadar. en erken 15 20 dakikada uyuyor. ve sürekli ağlıyor. kolik dedik hala mı kolik anlamadım gitti. ne yapacağım ben? neden böyle yapıyor anlayamıyorum. sizce neden olabilir? ne yapabilirim?

sanki benim kızımi anlatmıssiniz kendileri 1 yaşında olur:)ben bu sorunu pes etmemekle çözdüm kızım alışkanlık haline getirmisti uykusu geliyor du ama uyumayip ağlıyordu ben de kıyamiyodum uyutmayıp serbest bırakıyordum 2 dk sonra yine yanıma gelip aynı şey tekrarlanıyor du bir gün çok kızdım çok uykum var di çünkü:) kızım meme de uyur ağladı bırakmadım çok ağladı yine bırakmadım ve sonunda uyudu ertesi gün de bırakmadım bir daha ki gün hemen uyudu çünkü bırakmayacagimi biliyordu biz sorunumuzu böyle çözdük allah yardımcınız olsun

sanki benim kızımi anlatmıssiniz kendileri 1 yaşında olur:)ben bu sorunu pes etmemekle çözdüm kızım alışkanlık haline getirmisti uykusu geliyor du ama uyumayip ağlıyordu ben de kıyamiyodum uyutmayıp serbest bırakıyordum 2 dk sonra yine yanıma gelip aynı şey tekrarlanıyor du bir gün çok kızdım çok uykum var di çünkü:) kızım meme de uyur ağladı bırakmadım çok ağladı yine bırakmadım ve sonunda uyudu ertesi gün de bırakmadım bir daha ki gün hemen uyudu çünkü bırakmayacagimi biliyordu biz sorunumuzu böyle çözdük allah yardımcınız olsun

sadece açsa biberon içerken uyuyor ama onun dısında ağlamadan uyudugu bir uyku yok

Merhaba canim,

Benimde 2 aylik oglum var o da uykudan once hep mizmizlaniyor agliyor. Emzik vermeyi deniyorum, almiyorsa ac oldugu anlamina geliyor cogu zaman. Bazende oylesine almiyor tabii. Kucagima aliyorum ve sariliyorum ona emzik ise yarayabiliyor, yoruluyor cunku emzikten. Bazende dakikalarca agliyor sizlerinki gibi, kucagima alip meme veriyorum bir kac defadan sonra uyukluyor. Zaten aglamaktan yoruldugu icin.

Back