• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlama krizleri

Hipopotamck

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
11
2
1
25
Merhaba kızçem 2.ayına girdi ve 10 gündür akşam 6-10 arası sebepsizce ağlıyor alışkanlık haline getirdi galiba uykusu olmasına rağmen uyumuyor aç olmasına rağmen emmiyor en sonunda yorgunluktan uyuyor ve sakinleşince emip tekrar uyuyor gün boyunca da neşeli bir bebek sizce neden?

Merhaba kızçem 2.ayına girdi ve 10 gündür akşam 6-10 arası sebepsizce ağlıyor alışkanlık haline getirdi galiba uykusu olmasına rağmen uyumuyor aç olmasına rağmen emmiyor en sonunda yorgunluktan uyuyor ve sakinleşince emip tekrar uyuyor gün boyunca da neşeli bir bebek sizce neden?
Aynıı dönemde aynı saatlerde oğlum öyleydi. Ozaman cevabını tam bulamamıştım ama bebeklerin herşeyinin bir adı olduğu gibi bununda adı cadı saati😂 araştırabilirsiniz. Ben o dönem akşam olunca ne oluyor böyle diye diye kafayı yiyordum ışık yanmasını hiç istemiyordu özellikle. Uyku rutinine ve emziğe o dönem başladım duş aldırıyordum ve uyku öncesi emzik veriyordum sakinleşip uyuyordu.

Ay çok rahatladım çünkü bende kafayı yemek üzereydim gerçekten ağlamasına dayanamıyorım içimi yakıyor resmen onu sakinleştirip ben ağlamaya başlıyorum anneliğimi sorgulamaya başlamıştm.

Back