Kına Gecesi ağlama annem,kızın gelin oluyor

yaşın kaç?

yaşım 20...

ağlarsa anam ağlar..
felaket olurdu. iyi ki aklımıza gelmedi çaldırmak :)

ben öle düşünüyorum ağlasın millet kikiki

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:candanın parçası beni hiç etkilemio çünkü ya yada sölemesi hoşuma gidio o çalarsa güle de bilirimfisfisfis

ay bu edit tuşu neden uok offffffffffffffff
kahfekolik candanın sölemesi hoşuma gitmiyor diyecektim hiç ağlanacak gibi değil benim açımdan tabiki ...

Ben hep evlenirken icim acir ama asla aglayamam diyenlerdenim :-) Sizi böyle duyunca allah allah ben niye böyleyimki diyom simdi bi terslik var bende herhalde şakkıdı

canım ben 2 ay önce evlendim ve şuan evden gelin çıkışım geldı aklıma, kınada da cok ağladık ama evden çıkınca film koptu bende, eşimin elini tutmayı unutup yanlız bı basıma çıkmısım evden, çok ağladı herkes ve tabiki ben :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım ben 2 ay önce evlendim ve şuan evden gelin çıkışım geldı aklıma, kınada da cok ağladık ama evden çıkınca film koptu bende, eşimin elini tutmayı unutup yanlız bı basıma çıkmısım evden, çok ağladı herkes ve tabiki ben :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayy işte en merak ettiğim duygu bu yaa.
nasıl bir duygu canım ne hissettin
bir arkadaşım evlendi de bana dediki "şu kapıdan çıkarken ölsem daha iyiydi "dedi bukadar zormu ki

bende nişanlıyım şimdiden aldı beni duygular bide evin tek kızıyım uzağa gelin gidicem mafoldumben nasıl yaptım niye sevdim :bbo:nasıl annemi bırakırım şimdi diyorum,

bende nişanlıyım şimdiden aldı beni duygular bide evin tek kızıyım uzağa gelin gidicem mafoldumben nasıl yaptım niye sevdim :bbo:nasıl annemi bırakırım şimdi diyorum,

sen kaç yaşındasın canım peki
nasıl yaptım deme olurmu öle şey hepimiz uçucaz yuvadan ama evin tek kızını göndermek anne için çok zor olur

ben çok duygusuzum galiba bana hiç acıklı gelmiyo bunlar zemuszemus

bekarsın sanırım o gün yaklaşınca görürüz seni
bende bekarım ama üzülüyorum valla yine çok da hissedemiyorum bir icraat olmadığı için ama yinede üzülü insanolumunekankayizsmile

ayy kızlar çok zor aileden o anda ayrılmak,sanki hiç görüşemeyeceksiniz gibi oluyorr,
benim 2 ayrı yerde düğünüm oldu ,kendi memleketimden gelin çıkarken o kadar ağlamadım ama eşimin memleketinde olan düğün sonrasını hatırlamak bile istemiyorum,o kadar ağlıyordum ki,anne,baba benide götürün diyordum,bu arada eşimle severek evlendik..
demem o ki ,ne olursa olsun o anki duygular bambaşka....

ayy kızlar çok zor aileden o anda ayrılmak,sanki hiç görüşemeyeceksiniz gibi oluyorr,
benim 2 ayrı yerde düğünüm oldu ,kendi memleketimden gelin çıkarken o kadar ağlamadım ama eşimin memleketinde olan düğün sonrasını hatırlamak bile istemiyorum,o kadar ağlıyordum ki,anne,baba benide götürün diyordum,bu arada eşimle severek evlendik..
demem o ki ,ne olursa olsun o anki duygular bambaşka....

ay canım tüylerim diken diken oldu yaa eşinin memleketinde olan düğünden sonra ailen gitti sen kaldın tabi ayy gerçekten çok etkilendim şuanda ama yinede güzeldir ya

Back