Kına Gecesi ağlama annem,kızın gelin oluyor

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
Ağlama annem
Üzülme annem
Kızın gelin oluyor
Parmağında yüzük
Kolunda bilezik
Başında duvağı gidiyor
Damat kapıda takımıyla
Arabayla bekliyor
Ağlama annem
Üzülme annem
1 oğlun daha oluyor

Sen büyüttün annem
Eller alıp gidiyorKaynakwh: Kaynakwh:
Çileyi sen çektin
Kimse görmüyor
Kızın büyümüş annem
Gelin oluyor
Ama sakın ağlama
Seni yüreğinde taşıyor...

.......:gitme::gitme:paylaşmak istedim

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

offfsenağlamasenağlamasenağlama:a015:

eyvahedigeldismile
:sinifsinif:
:gitme:
mafoldumben

aman Allahım..ağlıyazağiiiiim şincik mafoldumben

:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

İki ay kaldı düğünüme. İçiğmde bir burukluk hiç gitmiyor. Geceleri uyku uyuyamaz oldum. Herşey şaka gibi geliyor şuan. Kız kardeşim evlenirkende öyle olmuştu. Zevkli bir o kadarda yorucu düğün hazırlıkları .O gün geldiğinde anlıyorsun ayrılığı.O benim en iyi arkadaşımdı. Öksüz çocuk gibi kalıyor insan. ve benim küçük meleğim 12 yaşında kardeşim var. Onu ben büyüttüm.Ona aynı duyguları yaşatacağım için çok üzgünüm. Ama hayat böyle.

kınam yakılırken candanın yüksek yüksek tepelere çalıyordu.
1,5 sene oldu evleneli hala içim parçalanır dinlerken.
arabada çıksa eşim değiştirir hemen :)
ağlaya ağlaya gidersiniz kızlar, hayat böyle.
ailelerimiz bizim mutluluğumuzla torunlarıyla sevinirler sonra.

İki ay kaldı düğünüme. İçiğmde bir burukluk hiç gitmiyor. Geceleri uyku uyuyamaz oldum. Herşey şaka gibi geliyor şuan. Kız kardeşim evlenirkende öyle olmuştu. Zevkli bir o kadarda yorucu düğün hazırlıkları .O gün geldiğinde anlıyorsun ayrılığı.O benim en iyi arkadaşımdı. Öksüz çocuk gibi kalıyor insan. ve benim küçük meleğim 12 yaşında kardeşim var. Onu ben büyüttüm.Ona aynı duyguları yaşatacağım için çok üzgünüm. Ama hayat böyle.

canım çok duygulandım yaaa çok merak ediyorum o duyguyu
kınam yakılırken candanın yüksek yüksek tepelere çalıyordu.
1,5 sene oldu evleneli hala içim parçalanır dinlerken.
arabada çıksa eşim değiştirir hemen :)
ağlaya ağlaya gidersiniz kızlar, hayat böyle.
ailelerimiz bizim mutluluğumuzla torunlarıyla sevinirler sonra.

ayy nasıl bir duygu acaba ağlasamda yaşamak istiyorum kaydirigubbakcemile2

bilmiorum canım ama bence vardır birde kına gecelerinde "ağlarsa anam ağlar " yada "ağlama yar ağlama mavi yazma bağlama" şarkılarının çalındığını düşünün ağlamaktan bir hal olur herkez çok etkileyici yaa

amin canım yaa saol güzel dileklerin için ama ciddi ciddi artık yaşamak istiyorum bu duyguyu yaa of
yaşın kaç?

bilmiorum canım ama bence vardır birde kına gecelerinde "ağlarsa anam ağlar " yada "ağlama yar ağlama mavi yazma bağlama" şarkılarının çalındığını düşünün ağlamaktan bir hal olur herkez çok etkileyici yaa
ağlarsa anam ağlar..
felaket olurdu. iyi ki aklımıza gelmedi çaldırmak :)

Back