Ağızdan kan gelmesi

hasibeamamutsuz

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
40
5
6
Merhaba eşim uyurken ağzından salya akıyor normal kilolu biraz ondan mı olur bi ara sarı iltihap gibi akıyordu şimdi bi kaç kez fark ettim yastıkta kan var ağzı açık uyuyan bi insan kendisi doktora gitmeye de ikna edemiyorum neden olur acaba daha önce başına gelen var mı

Diş etleri kanıyor olabilir. Salya sebebi de parazit olabilir. Doktora gitmesinde fayda var

Kan değildir yediği salçalı yemeğin artığıdır

Kulak burun boğaza mı gitmeli
Parazit varsa dahiliye bakıyordur. Kan durumunu da söyleyebilirsiniz bir sorun yoksa dişçiye gönderecektir.. eğer diş eti kanaması varsa c vitmani takviyesi alınca bir süre sonra geçer. Umarım ciddi bir sağlık sorunu değildir geçmiş olsun

Teşekkür ederim kulak burun boğazdan randevu aldım çok fazla horluyor ve ağzı açık horluyor dediğim gibi bi ara sinüzitden dolayı da bu şekilde ağzından iltihaplı sarı su geliyordu normalde de zaten ağzı açık uyuduğu için ağzından su akıyor ama bi ara sarı akıyordu bi kaç seferdir de kanlı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…