• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızdaki aft yarası:(((

umran81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
80
2
36
İstanbul
Kızlar merhaba,alt dudağımın iç kısmında bir aft çıktı 6 gün oldu hala geçmedi:((aft için spreyler,kremler kullandım ama fayda etmedi.6 gündür doğru düzgün ne bişey yiyebiliyorum ne de içebiliyorum.Resmen gözlerimden yaş geliyor.Bir önerisi olan var mı:(( Acil cevap bekliyorummm...:2:

Önerim var fakat hangi sprey/ilaçları kullandınız?
Önce onu belirtir misiniz?

Bende çıktığında kenakort-a sürerim iyi gelir ama çıkmaması için dönem dönem folik asit alırım ben folik asit aft çıkmasını engelliyo eczaneye git folbiol al bi kutu 2-3 tl bişey günde bir tane kahvaltıdan sonra iç bak hiç çıkmıycak

benimde şuanda damağımda hafif bir aft var acıyor hafif
sanırım kış virüsleri yüzünden çıkıyor ya da bir mikrop mu sebep oluyor artık anlamadım:50:

ilk önce aftadur diye bir sprey kullandım işe yaramadı şimdi kenacort-a diye bir krem kullanıyorum ama o da işe yaramadı:2:

Kenakort işe yaramadıysa, canın biraz yanacaktır ama kesin çözüm; oralmedic diye bir ilaç var kulak çubuğu şeklinde. Ondan kullanabilirsin.

Yarım saat sonra tamamen geçecektir tüm aftların canım ;)

Gerçekten aft için mucizevi bir ilaç. Bir de becozym-c kullan bir süre,vitamin hapı.

Geçmiş olsun...

çocuklugumdan beri en büyük problemimdir bnm o kadar çok ilaç denedm kullandm ki... tek çözüm karadut:28::28::28: akşam yiyorrum sabaha geçiyor o derece yaniii.... kışın reçel olarak tüketiyorum işte... geçmiş olsn..

ne yaptysam geçmedi çok acılııı

Canım geçmiş olsun.

Çay bardagını yarıya kadar sıcak su doldur ve içine 20 ila 30 damla BEE PROPOLİS® Tincture damlat gargara yaparak iç günde 3 ögün iç sürebilir isen aftların üzerinede BEE PROPOLİS® Tincture sür. 1 yada 2 gün içinde geçer.

Sivilce yada uçukların üzerinede sürebilirsin :)

Sonuçlarıda paylaşmatyı unutma :)

BEE PROPOLİS®'i Piyasada reklamları yapılan Propolis'li diye satılan ürünlerle karıştırmayın .....

BEE PROPOLİS® % 100 Konsantre bir üründür.
BEE PROPOLİS | Facebook

Bu arada bir hususa dikkatinizi çekmek isterim; Propolis pahalı bir ürün olduğundan piyasada propolis’li diye pazarlanan ürünlerde yeterli miktarda propolis bulunup bulunmadığından emin değilim. Hani propolis var mı var, yeterli mi? Orasını karıştırma! Önemli bir not; saf propolis tahriş edici özelliktedir, yani kullanılmadan önce mutlaka işlenmesi ayrıştırılması ve seyreltilmesi gerekiyor.

Kaynak:Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA

BEE PROPOLİS
BEE PROPOLİS® içeriğindeki maddeler, antimikrobiyal, antioksidan, antibiyotik, bağışıklık sistemi düzenleyici, antikanser ve ağrı kesici nitelik kazandırır.

Son düzenleme:
kızlar peki uçuk için de etkılı mıdır?
iş yerimde bardagımda ayrı ama cok sık uçuk cıkarıyorum . bıktım artık 2 haftada bir uçuk cıkıyorrrr :((((((((((

Back