• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağızda koku

canan777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
44
4
38
Antalya
Merhaba kızlar :) bu arlar ağzımda sanki koku varmış gibi hissediyorum.Sabahları uyanınca daha da fazla hissediyorum ama o normall herkeste olan bi koku mu acaba. Sonra bişeyler yiynce gidiyor zaten. bi 2-3 saat sonra sanki ağzım ağırlaşıyor böyle tatsız gibi oluyor.Bilek yalama falan diyorlar ne derece doğru bilemiyorum ben parmağımı dilimin arka kısmına değdirip kokluyorum biraz koku oluyor ama bu normal mi yani herkeste olan bir şey mi bilemiyorum. Ağız bakımı düzenli yaparım.Sizce takıntı mı yaptım yani parmağımda o koku olmasa böyle hissetmicem aslında.

Belki yediğiniz bi şeylerin kokusudur, mideden de geliyo olabilir, illa ağızdan kokmuyor yani. Ne zamandır var ki?

Belki yediğiniz bi şeylerin kokusudur, mideden de geliyo olabilir, illa ağızdan kokmuyor yani. Ne zamandır var ki?
Midemle ilgili bi rahatsızlığım yok aslında bilemiyorum. Bi arkadaşın böyle bi problemi vardı onunla konuşurken acaba benimde kokuyor mu düşüncelerine kapıldım şu günler. Belki de yok ben triplere giriyorum. dediğim gibi dilimi koklayınca hafif bi koku var gibi geliyor ama bu karşı tarafa gidiyor mu normal bi durum mu çözemedim.

Midemle ilgili bi rahatsızlığım yok aslında bilemiyorum. Bi arkadaşın böyle bi problemi vardı onunla konuşurken acaba benimde kokuyor mu düşüncelerine kapıldım şu günler. Belki de yok ben triplere giriyorum. dediğim gibi dilimi koklayınca hafif bi koku var gibi geliyor ama bu karşı tarafa gidiyor mu normal bi durum mu çözemedim.

Yok arada mide koku yapıyor ablam çalışmıştı dişçide ondan didim :) o zaman yoktur ya herkesin ara ara kokabilir hem siz kuruntu yapmışsınız ya da çok yakınınıza sorabilirsiniz rahatsız edici koku var mı diye

Yok arada mide koku yapıyor ablam çalışmıştı dişçide ondan didim :) o zaman yoktur ya herkesin ara ara kokabilir hem siz kuruntu yapmışsınız ya da çok yakınınıza sorabilirsiniz rahatsız edici koku var mı diye
Olabir tabiki. Birine sormak en mantıklısı. Sen diline dokunup koklayınca bi koku alıyor musun?ama arka kısımlara doğru dokun. Bi yerde okudum o var mı yok mu o şekilde anlaşılıyormuş bence saçma

Evet ayni.sorun bendede var canm bende.parmagimi koydugum zaman bi.koku var o kadar da.fircaliyorum.gargara yapiyorum.dis ipi kullaniyorum.ama.yok.sanki.hep agzim.kokuyor . anneme.filan soruyorum herkes koku filan yok.diyo sanirim esim.sadce anliyo kokuyu benden.uzaklastigini dusunuyrm.bu konuda psikolojikmi.bilemiyrm ama dis hekiminede gittin disimde herhangi bi sorun yokmus ve.bu konuyu acmaya cok utaniyrdm iyiki.sen yazmissn tesekkur ederm

Back