• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağızda çıkan yaralar :(((

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
diş etlerimde dilimde sürekli olarak yara çıkıyor. biri geçiyor diğeri oluşuyor. oraldin adlı ilaç kullanıyorum ama bıktım artık yemek yemek konuşmak hatta uyumak bile sorun oluyor artık benim için. bununla ilgili ne yapabilirim ne gibi bir sorun bunu oluşturur. ağız bakımına da çok önem veriyorum. neden oluyor anlamıyorum :(

Aftlarin bu kadar sık çıktığı Behçet hastalığı var, bunun haricinde bağışıklık sistemi zayıfladığında da çıkabilir.. Mutlaka bir dra görünün

Benmde başımda bi ara aynı dert vardı yediğim abur cuburların sebep olduğu asitli içeceklerin çok zarar verdiğini farkettim onları kestikçe daha azaldı aftlarım şuan çok iyi 3ayda bir belki doktora gözük genede ama bişey çıkmazsa portkalın bile asitli olduğunu aklında bulundurmalısın

Benim içinde büyük sıkıntıydı aftlar her hafta mutlaka yeni bir tane çıkardı önce oralmedic diye bir ilaç kullandım 15 sn kadar yakıyor ve bir daha acımıyor ama sonra yenisi çıkıyordu. Diş doktorum diş macunu önerdi onu kullanmaya başladıktan sonra hiç aft sorunu yaşamadım. Reklam gibi olur mu bilmiyorum ama sensodyn tam koruma kullanıyorum sürekli. yemek bile işkence gibi oluyordu çıkınca inşallah derdine çare bulursun.

Back