Ağızda acı tat hamilelik belirtisi midir ?

Matsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
1.073
610
73
Daha önce yaşayan var mı? Metalimsi bir tat var diyorlar ama öyle değil benim ki çok değişik acı bi tat..

Bende de ayni tat var ama hamile miyim bilmiyorum daha adetime 12 gun var. 36 gunde bir adet oluyorum zaten

Bende de ayni tat var ama hamile miyim bilmiyorum daha adetime 12 gun var. 36 gunde bir adet oluyorum zaten

Ben adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı yarın adet günüm ama bugün adet sancısı çektim resmen gelen giden yok hiç öncesinden sancım olmazdı. Sabahtan beri de ağzımda iğrenç bi tat var dayanılmaz bir hal aldı

Benim de o igrenc tat devam ediyor goguslerimde degisik bi agri var yumurtlama donemim bitti oysa. Yarini bekle bakalim hamilesindir insallah

Benim de o igrenc tat devam ediyor goguslerimde degisik bi agri var yumurtlama donemim bitti oysa. Yarini bekle bakalim hamilesindir insallah

Inşallah canım günlerdir o kadar sık idrara çıkıyorum ki psikolojik olarak kendimize bunu nasıl yapabiliyoruz anlam veremiyorum

Konuyu ben acacaktim şimdi. Bende de üç dört gündür sanki ilaç tadı gibi bir tat var ne yesem geçmiyor. Birinci hamileliğinin sonlarında aynısı olmuştu. Ama şimdi yine hamile miyim bilmiyorum. Bekliyorum. 18 Ocak adet tarihi. Test bile aldım ama erken yapmak istemiyorum. bir de gerginlik ve yorgunluk var. Başka belirti yok. Sizde acı tat yanında farklı belirti var mi

Bende sık idrara çıkma durumu var bugün adet günüm ama gelmedi henüz belim ağrıyor aşırı derece de hastalanacak mıyım bilmiyorum

Inşallah canım günlerdir o kadar sık idrara çıkıyorum ki psikolojik olarak kendimize bunu nasıl yapabiliyoruz anlam veremiyorum
Bende sık idrara cikma olmuyo göğüs agrim azaldi umutlarim tukeniyo. Gercekten psikolojik mi bu belirtiler anlamiyorum karnim şiş hâlâ (

Ben de test aldim ama daha 12 gun var adete benim adetler biraz gec geliyo 32 hatta 36 gunde bir oluyorum. Bu ay agzimda degisik bi tat var midem cok sis ve istahim cok artti bi de

Ben de test aldim ama daha 12 gun var adete benim adetler biraz gec geliyo 32 hatta 36 gunde bir oluyorum. Bu ay agzimda degisik bi tat var midem cok sis ve istahim cok artti bi de

Inşallah hamileyizdir canım ya beklemek çok zor

Insallah canim beklemek zor ilk oldugu icin sabirsizlaniyo insan esim cok istiyo yasim da 29 oldu artik zamani geldi de geciyo
Bende genç anne olmak istiyorum canım çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama adetim çok düzenlidir 28 günde bir olurum en fazla 1 gün gecikir yarın olmazsam iyice umutlancam artık

Benim goguslerim hâlâ şiş adetime 10 gun kaldi. Kan testinde cikar mi kizlar gebelik varsa

Bende genç anne olmak istiyorum canım çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama adetim çok düzenlidir 28 günde bir olurum en fazla 1 gün gecikir yarın olmazsam iyice umutlancam artık
Benim adetlerim 32 36 gunde bi oluyo yumurtlama gunumu bile bazen ne zaman oldugunu anlamiyorum. Adetime 10 gun kaldi testi ne zaman yapmaliyim ya da kan mi versem bekleyemiyorum

10 gün biraz erken gibi. Bence adet gününe bir iki gün kala en erken öğrenilebilir.

Döngü süresi ne olursa olsun yumurta catladiktan adet olana kadar olan süre yaklaşık 14 gundur. Yani iki gün içinde belirti olması mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…