Tamam pamukla firca gibi birseyle surme falan rahatlatir insallah.Canım evet haklısın o fotoda oyle zaten bıraz yerlerı degisebılıyo ınsandan ınsana benımkı o gordugun fotoların bı tık ustunde hemen yakın yerde yıne o sekıl ama dısardan gorunuyo yıne benımkı ıyıce ıcerde degıl
Cook teşekkür ederim sıze de cok gecmıs olsun ıllet bır sey gercektenBende de çıkardı böyle, ağzımda dilimde aynı anda üç dört tane aft çıkar biri iyileşmeden yenisi patlardı. Behçet hastalığından kaynaklanıyormuş bende. Tedavi başlayınca azaldı. Karadut koyup eziyordum yakıyordu ama iyileşiyordu hızlıca. Dolapta karadut stoğum vardı bir dönem. Küçük başlı diş fırçası kullanın, fark etmeden yırtıp yarayı bütüyebilirsiniz. O zaman iyileşmesi çok daha zor oluyor. Geçmiş olsun.
Insallah canim cook teşekkür ederim deneyeceğimTamam pamukla firca gibi birseyle surme falan rahatlatir insallah.
şu an 2020 satış fiyatı 10 lira gözüküyor.doktora çıkıp yazdırmaktansa satın alın hemen gidip isterseniz, yazdırmadan alabileceğiniz bir ilaçGargara falan bekleyemeyecegınm sanırım yarın hemen yazıdrayım barı
İsmini hatırlamıyorum. Ağız yarası diyin. Yada beyaz ağız yarası için diyin onlar verirler.Ismını bılıyor musunuz acaba ucuk ıcın desem bılırler galıba dımı
Cook teşekkür ederim deneyeceğim ❤Yazan oldu mu bilmiyorum ama karadut özü ağız yaralarına iyi gelşyormuş. Oğlum düşüp damağımdan dikiş atılınca doktor önermişti. Aldık ama oğlum sevmedi o yüzden veremedik. Bence bir deneyin
İnşallah işe yarar şifa olurCook teşekkür ederim deneyeceğim ❤
Evimin demirbaşı. 20 yıldır çekerim ne zaman uzulsem 2 gün sonra cikar. En kötüsü de dil ucunda cikandir ne konusturur insanı ne de yemek yedirir.Kara dut iyi geliyor tam zamanı pazarda yakında bulunur. Geçmiş olsunIsmını bılıyor musunuz acaba ucuk ıcın desem bılırler galıba dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?