• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞIZ YARASI (UÇUK) 😢

Cerenn25

İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2019
248
509
33
Merhaba arkadaslar agzımda boyle ara ara beyaz yara uçuk cıkıyo oturup caresızce gecmesını bekliyorum ne yemek yıyebılıyorum ne baska bı sey ergenlıgımden berı yasıyorum sınır stresten mı oluyo artık bılemıyorum neden genelde herkesın yara seklınde ucugu cıkar benım beyaz ıltıhap seklınde aft dıye gecıyo sanırım ısmı benım gıbı olanlar var mı onerılerınız var mıı🙏🙏🙏

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 147
  • images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba arkadaslar agzımda boyle ara ara beyaz yara uçuk cıkıyo oturup caresızce gecmesını bekliyorum ne yemek yıyebılıyorum ne baska bı sey ergenlıgımden berı yasıyorum sınır stresten mı oluyo artık bılemıyorum neden genelde herkesın yara seklınde ucugu cıkar benım beyaz ıltıhap seklınde aft dıye gecıyo sanırım ısmı benım gıbı olanlar var mı onerılerınız var mıı🙏🙏🙏
Evet aftlar genelde sinir stresten cikiyo. Bunun kremleri var eczanede adini unuttum ama minik bi tupteydi. Benimde seneler once kocaman bi tane cikmisti tamda tatildeydik ne yiyebildim ne eglenebildim. Krem hemen ise yaramisti ama sizin surekli cikiyosa bagisiklik sistemiyle de ilgili olabilir

Yaklaşık 15 yıldır bunu çekiyorum canım. Benim kadar iyi anlayan olamaz sanırım 😂😂 stres, bağışıklığın düşük olması gibi şeyler söylüyolar hep. Doktora da gittim yani kesin bir çözümü yok. Benim uyguladığım şeylere gelirsek
Eğer daha küçükse o can yakıcı noktaya gelmediyse “kenacort a” diye bi merhem var çok ince sürüp uyuyorum büyümesini engelliyor
iş işten geçmişse eğer tuzlu suyla gargara, karbonatlı suyla gargara, ve son zamanlardan keşfettiğim karadut pekmezi veya şurubunu kullanıyorum :D
Belki sürekli karadut suyunu içersem çıkmaz. Ama denemedim onu. Özetle bu yani kesin bi çözümü yok maalesef. Denediklerimden en iyisi yine karadut pekmezi oldu, ağzımda bekletiyorum.

Evet canim hanı oyle 1 kere olup bıten bır sey degıl 2-3ayda bır oluyo ozellıkke uzuntulu streslı zamanlarımda cıkıyo sanırım

Bir de bunların işe yaramadığı aftlarım oluyordu. En azından konuşabileyim, yemek yiyebileyim diye “aftojel” var onu sürüyordum 2-3 saat boyunca ağrıyo hissetmiyordum. Bu dediklerim fatda etmezse en azından yemek yiyebileyim diyosan onu kullanabilirsin 10 tl gibi bi şey 2 dedüim krem de. Acıyı yok ediyor en azından 2-3 saatliğine

Aft bu. Bağışıklık düştüğü için çıkar. Merhemler var ağız içine sürülen. Ben çözümü sumak suyunda bulmuştum ama.

Yaklaşık 15 yıldır bunu çekiyorum canım. Benim kadar iyi anlayan olamaz sanırım 😂😂 stres, bağışıklığın düşük olması gibi şeyler söylüyolar hep. Doktora da gittim yani kesin bir çözümü yok. Benim uyguladığım şeylere gelirsek
Eğer daha küçükse o can yakıcı noktaya gelmediyse “kenacort a” diye bi merhem var çok ince sürüp uyuyorum büyümesini engelliyor
iş işten geçmişse eğer tuzlu suyla gargara, karbonatlı suyla gargara, ve son zamanlardan keşfettiğim karadut pekmezi veya şurubunu kullanıyorum :KK70:
Belki sürekli karadut suyunu içersem çıkmaz. Ama denemedim onu. Özetle bu yani kesin bi çözümü yok maalesef. Denediklerimden en iyisi yine karadut pekmezi oldu, ağzımda bekletiyorum.
Evet canım aynen oyle kesın cozumu yok ben de senı cok ıyı anlıyorum boyle su an agız ıcınde degılde tam dudak kısmının ustunde yanı ıkı dudağımı kapattıgımda bırbırıne degıyor :( agzım hem acık durmak zorunda of kesıp atasım var orayı :( o merhemın ısmını hatırlıyor musun krem gıbı oluyordu bır de gargara falan demıssın ya agzımın ıcınde degıl ama yıne de etkısı olur mu?

bol tuzlu suyla gargara ve kenacort-a kremi var minik tüpte merhem.hemen geçiriyor.

Evet canım aynen oyle kesın cozumu yok ben de senı cok ıyı anlıyorum boyle su an agız ıcınde degılde tam dudak kısmının ustunde yanı ıkı dudağımı kapattıgımda bırbırıne degıyor :KK43: agzım hem acık durmak zorunda of kesıp atasım var orayı :KK43: o merhemın ısmını hatırlıyor musun krem gıbı oluyordu bır de gargara falan demıssın ya agzımın ıcınde degıl ama yıne de etkısı olur mu?
Aa pardonn soylemıssın ısmını

[/QUOTE
Benimde geçen sene böyle çıktı bir süre geçmedi. Tuzlu suyla gargara yaptım devamlı bir daha da çıkmadı.

Evet canım aynen oyle kesın cozumu yok ben de senı cok ıyı anlıyorum boyle su an agız ıcınde degılde tam dudak kısmının ustunde yanı ıkı dudağımı kapattıgımda bırbırıne degıyor :KK43: agzım hem acık durmak zorunda of kesıp atasım var orayı :KK43: o merhemın ısmını hatırlıyor musun krem gıbı oluyordu bır de gargara falan demıssın ya agzımın ıcınde degıl ama yıne de etkısı olur mu?

beim kesip attığım bile oldu 😂😂 sakın yapma. Olur tabi oraya da değdirirsen olur hangi merhem canım :( kenacort a iyigelir çok büyümemişse geçmiş olsun :(

beim kesip attığım bile oldu 😂😂 sakın yapma. Olur tabi oraya da değdirirsen olur hangi merhem canım :KK43: kenacort a iyigelir çok büyümemişse geçmiş olsun :KK43:
Kenacortu sormustum evet sonradan fark ettım hemen yarın yazdırıcam eczaneden alayım barı ya:(

Şuan bende var 🤦‍♀️ bende de çok sık çıkar ,eczaneye sorabilirsiniz , ben sprey şeklinde bir ilaç almıştım , iyi geliyor. Tabi çıkmasını engelleyemiyorum :)
Bu arada c vitamini eksikliği de yapıyor diye biliyorum.

Şuan bende var 🤦‍♀️ bende de çok sık çıkar ,eczaneye sorabilirsiniz , ben sprey şeklinde bir ilaç almıştım , iyi geliyor. Tabi çıkmasını engelleyemiyorum :)
Off canımm off su tam dudagımın ustunde benım de var nasıl acıyo canım allah yardımcınız olsun ben yarın hemen kenacort krem alıcam hemen kurutuyo o ıyı gelıyo al sen de nemlendıkce daha cok acıyo

Eczanede ilacı var. Böyle oje gibi fırçası var onunla uyguluyosunuz.

Off canımm off su tam dudagımın ustunde benım de var nasıl acıyo canım allah yardımcınız olsun ben yarın hemen kenacort krem alıcam hemen kurutuyo o ıyı gelıyo al sen de nemlendıkce daha cok acıyo
Benim de dudağımın üstünde ve 2-3 gün önce cıktı daha küçük , gittikçe büyüyor ya bu sey🤦‍♀️ çok teşekkür ederim şuan bende yoktu ilacı yarın çıkınca alayım.

Karbonatli su ile gargara yapın. Eczanelerde gargara var agız yarası önleyici yada giderici ama doktor a sormadan kullanmamak gerekebilir.

Benim de dudağımın üstünde ve 2-3 gün önce cıktı daha küçük , gittikçe büyüyor ya bu sey🤦‍♀️ çok teşekkür ederim şuan bende yoktu ilacı yarın çıkınca alayım.
Evett benım ta tam dudak ustunde agzımı kapatınca ıkı dudak bırbırıne dokundukca acıyo bır de bırak ınsanın dılı dısı istemsiz hep oraya gıdıyo ya daha cok buyuyo dokundukca hem sısıyo hem yanıyo bak o dedıgım merhemı al ben de ergenlıgımde kullanıyordum ısmını unutmustum buldum sımdı yazmışlar buraya kenacort cok ıyı

Back