• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız kokusuna çare arıyorum Listerine kullanan varmı ?

_MihrimaH_

Melek Yüzlüm =)
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
42
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ;

ne zamandır başım dertte ağız kokusu ile . çok rahatsız edici bir durum .

ağzımda çürüklerim de var birini çektirdim iki gün önce ama bu çürükleri yaptırmak baya zamanı mı alır .

çürüklere rağmen ağız kokusunu giderebilirmiyim nasıl giderebilirim acaba ?

birde listerine ağız suyu kullanan varmı ?

Ben Listerine 1 defa kullanabildim
Naneli ve mentollu aldım ve kullanımında yazanın belkide ceyreğiyle yaptım gargaramı
Aman Allahım o nasıl bir yanma. Nanenin ve mentolün o yakışına ben dayanamadım
Ferahlık hissediyosunuz ama yinede yakıyo

Bende oyuzden portakallısını almayı dusunuyorum
Nişanlım o kadar yakmadıgını soylemisti ve nefesim ferahladı demisti gunde 2 defa yapılıyordu sanırım

Kucuk boylarından bikaç gun deneyin bişey kaybetmezsiniz ne de olsa

Ben Listerine 1 defa kullanabildim
Naneli ve mentollu aldım ve kullanımında yazanın belkide ceyreğiyle yaptım gargaramı
Aman Allahım o nasıl bir yanma. Nanenin ve mentolün o yakışına ben dayanamadım
Ferahlık hissediyosunuz ama yinede yakıyo

Bende oyuzden portakallısını almayı dusunuyorum
Nişanlım o kadar yakmadıgını soylemisti ve nefesim ferahladı demisti gunde 2 defa yapılıyordu sanırım

Kucuk boylarından bikaç gun deneyin bişey kaybetmezsiniz ne de olsa

aa dayanılmacayak bir yanma mı oluyor . duymuştum yaktığını ama dayanılır diye düşünmüştüm . bende küçüğünden alıp denemeyi düşünüyorum en iyisi o diyorlar :26:

Listerinin tatlı naneli olanı en az yakanı yinede yakar ve dayanamazsanız bende o dayanamayanlardanım su ile seyreltip kullanın bır damla su yeterli oluyor. Birde karbonat ile dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın ağız kokusuna çok iyi geliyor bunların hepsi zor geldiği zamanlarda ise bıraz suya bıraz tuz ve 1 damla sırke karışımı ile agzınıza gargara yapın diş ve dişetlerine tedavi özelliğide var. Geçmiş olsun.

Back