Ağız kanseri olduğumu düşünüyorum

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
700
267
İyi geceler. Öncelikle bende panik atak var hastalık hastasıyım ama bu sefer ciddi bir şey varmış gibi hissediyorum. Ağzımın içinde önce belli bir yerde tahriş gibi bir şey olmuştu umursamadım sonra o geçmedi ve ağzımın başka kısımlarındada aynı sorun oluştu. Yara değil. Acıda yok. Görüntüde çok hafif bi değişim var. Ama dilimle dokunduğum zaman aşırı farklı oradaki dokular. Şu an tatildeyiz ve ben aşırı panik atak yaşıyorum lütfen bana yardımcı olabilir misiniz sürekli kan falan veriyorum d ve b12 eksikliği dışında bir şeyim çıkmıyor crp falanda bakıldı. Ama bu kanda çıkmayan bir kanserse kafayı yiycem

Bende de kanser korkusu var ne yazık ki,bazen artıyor bazen azalıyor.Kendimi dizginlemeye çalışıyorum.Allah korusun öyle bir seyiniz olsa farklı belirtileri de olur elbette.Bu korku bizde olduğu için kendimizi çok fazla dinliyoruz ve ufacık bir şey bize o kötü hastalığı hatırlatıyor ne yazık ki.cevrwm hep kötüyü düşünüp kötüyü çağırma diyor.Ben de düşünmemeye çalışıyorum.Siz de düşünmeyin.Size tavsiye olarak vermiyorum bunu ama kendimi bazen şöyle durdurmaya çalışıyorum,olacağı varsa zaten olacak.Biz elimizden geldiğince sağlıklı olmaya çalışalım.Tabi öncelikle ruhen

Bendede aynı sorun mevcut birseyy çıktı mı acaba???

Aslında hiçbir şeyiniz yok. Fakat bizler en mutlu anılarimizi hastalık şu bu düşüncesi ile yok ediyoruz arkadaşım maalesef. Kafan sürekli ağzının icin de olduğu için sana bir şey varmış gibi hissettiriyor aslında yok. Şu an her şey çok güzel her şey iyi bu kadar iyi olması nasıl olur hemen kendime kendime bir dert sıkıntı olsun ki tatilimin tadını çıkartamayım. Nereden biliyorsun diye sor geçen sene tatilde sol yüzümün uyuştuğunu hissediyordum. Ya öyle bir şey ki beynin kafam orada yani görünürde kayma yok bir şey yok gayet sağlıklı görünüyorum ama bunu beynime anlatamadim yani eve geldim doktora gittim stresten dedi yani gayet iyisin dedi. İnan sürekli bende o öyle mi bu böyle mi oldu ki hasta miyim ki şimdi mesela bacaklarıma taktım kafayı belki hep öyleydi ben yeni fark ettim onu da bilmiyorum olsa elimden ne gelir olmasa ne gelir ama işte elimde telefon maşallah biraz daha araştırsam zaten CerrahPaşaya yazacağım diploma gönderin diye o derece. O yüzden sakin ol anın tadını çıkart keza ki öyle bir şey var yemek yiyemez kanar ne bileyim kendini belli eder yani. Sürekli böyle telkin ha ben de ise yarıyor mu bilmiyorum ama ben de sürekli yapıyorum. İnan zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…