- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 28
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Bunu yaşadığım insanla evlenememe korkusu yaşıyorum hemde ailemin yuzune bakamiyorum21 yasina gelmis bi kadinin, cinsellik yasadi diye bu kadar krizlere girmesi bana tuhaf geliyor.
17 yasindan beri sevgilinin olmasi normal de, onunla cinsellik yasamaniz mi anormal?
Yahu sacmalamayin
Bence bi kac gun gecsin ve ona msj at guzel vakitler gecirin sevgililiginizin tadini cikarin evlenince bu kadar zevkli olmuyo bence kendine gel evlenirsinz barisirsiniz inaniyorum 4 sene az zaman degl oda seni anlar diye dusunuyorumAşık olduğun sevdiğin insanla yaşamak evet bambaşka çok özel bir duygu ama aramız bozuk ben çok sinirli ve kırgınım bu psikolojiye soktum kendimi bunu yaşadığım insanla ya evlenemezsem diye senin adina cok sevindim yasadigin insanla evlenmissin ne kadar sanslisin
Keşke çaresizlik utanç öyle kötü kiKisacasi yaptigin seyden pismanlik duyuyorsun vicdan azabi cekiosun ailenin yuzune bakarken..
Olan olmus geri donusu yok benim fikrimi sorarsan yapmaman gerekirdi su an boyle hissetmemen icin..
Evlenelim diye başımın etini yiyen insan evliligi ağırdan almaya başladı tartıştık bende kendimi bu psikolojiye kaptırdımKendini bukadar suclama .sakin ol.olan olmuş.yakında barısırsınız evlenirsiniz 4yıl az bir süre degil.tanımıssındır.diyelimki olmadı yine dünyanın sonu degil.
Haklısınız dua tovbe dusmuyo dilimden ben sanssizim basıma her olay gelecek gibi hissediyorum arkadisiniz neler yasamista evlenmis genede misal bende o sans hayatta olmaztakma kimseyi seni bi uzvun azalmadı sonuçta azalsada millete ne seni seven böyle sevsin bu kadar basit benim arkadaş neler yaşadı şimdi evli çocuk yapmayı düşünüyorlar vicanına gelince işte o en ağırı tövbe et bol bol dua et dinine yönel
Kalbime inecek deme öyleen azından hamile değilsin
Kendine gelmesi gereken kisi o canım askerden geldi kac ay gecti gezmekten kafasini kaldiramiyo evlenme adina yaptigi hicbir sey yok ben 4 senemi gecirdigim insani taniyamiyorum neye uzulecegimi sasirdimBence bi kac gun gecsin ve ona msj at guzel vakitler gecirin sevgililiginizin tadini cikarin evlenince bu kadar zevkli olmuyo bence kendine gel evlenirsinz barisirsiniz inaniyorum 4 sene az zaman degl oda seni anlar diye dusunuyorum
Zar icin evlenecek sevecek hic cikmasin yaklasmasin yanima tabikide orası ayrı ama cevremizde bunu evlilikten once yasayan insanlara cok kotu gozle bakiliyorbenim arkadaş da sen gibi oldu biriyle sonra nişanlandı ama oğlan baya kötü biriydi ayrıldı ayrıldığının ikinci ayı iş yerinden biriyle evlendi çok günah ama seni bu yüzden sevmicekse hiç sevmesin sen dinine yönel dediğim gibi
Ah ah maalesef olan oldu giden gittiIste bu yuzden yapmayin etmeyin diorum.sonra boyle dert yaniyonuz iste
Aynen öyle maalesef nefret ediyorum bu durumdan ama hep olan kadina oluyorİnşallah evlenirsiniz ama evlenmeseniz de dünyanın sonu değil.
Yüzlerine bakamayacak bir durum yok.
Zavallı kadın cinsi. Her yük bu cinsin sırtında.
Kac ay oldu geleli? Kac yaşında adam? Isi gücü var mı? Bir de birliktelik yaşadığınız için, siz evlilik baskısı yapmaya başlamış olabilir misiniz?Kendine gelmesi gereken kisi o canım askerden geldi kac ay gecti gezmekten kafasini kaldiramiyo evlenme adina yaptigi hicbir sey yok ben 4 senemi gecirdigim insani taniyamiyorum neye uzulecegimi sasirdim
o szin kinden daha kötü çocukluk aşkıydı lise 3 de ilişkiye girdiler çocuk ne aramış ne sormuş kısacası sen yoluma ben yoluma demiş okul bittikten 1 yıl sonra kadar nişanlandılar baktı oğlan hala düzelmiyor içkici falan kızda yol verdi ayrıldığının ikinci ayı başka biriyle evlendi şimdi çocuk için uğraşıyorlar o hatta ünideyken diktirmeyi bile düşünmüşde yapamamış bildiğim kadarıyla sana tavsiyem eğer olurda ayrılırsan hayatına giricek adamı adam gibi birinden seçki yarı yolda bırakmasın mutlu olasın korkma ayrıca açıkta birşey yok kimse görmüyor Rabbim biliyor ona yönel iyiki hamile falan değilsin beterin beteri varHaklısınız dua tovbe dusmuyo dilimden ben sanssizim basıma her olay gelecek gibi hissediyorum arkadisiniz neler yasamista evlenmis genede misal bende o sans hayatta olmaz
Hayır şantaj olarak cevirecek bir yapıda degil kendisi yani 4 senedir tanidigim kadar oyle sıyrılmayami calisiyor ediyor bilemiyorum ama ben evlilik icin bu yasadigimiz durumdan dolayi daha aceleci davraniyorum kendisi daha yavastan bana sen hersey bir anda olsun istiyosun ben istemiyorum mu zannediyosun bunca yasanmisliklarimizdan sonra asla bitemez sen benimsin diyor ama benim zoruma gidiyo askerden geldi yazın kac ay gecti hala gezme tozma derdinde evlilik adına yaptigi bir sey yok bunlar da üzüyo beni her şey üst üste geliyo nefes alamıyorumTipik erkek alacagini aldi siyrilmaya bakior bu isten konusacaklarim canini yakacak ama evlilige yanasacagini sanmiorum erkek arkadasinizin..
Korkuosun onunla evlenememekten ama bunlarin artik tibben caresi var biliosundur..
Kaldi ki bazi erkekler icin zar onemli degil evlenirken..
Yalniz şunu merak ettim bunu yasayan arkadaslarimdan biliorum şantaj falan yapar mi sana ilerde ilk bu gelior aklima..
bu devir çokmu düzgün oğlanlar her çicekten bal almak ister ama evleneceği kız el değmemiş olsunmuş e sen yaparken ne oluyordu ya bakma sen millete adamını düzgün seç adam düzgün olduktan sonra kimseye demez benim namusum der kapatır olayı ama sen dikkatli ol bundan sonra iki yüzlü insan çok çünkü kimseye boş bulunupda deme hele erkek milletine bide biz bakalım tadına derler mazallah dikkatli olZar icin evlenecek sevecek hic cikmasin yaklasmasin yanima tabikide orası ayrı ama cevremizde bunu evlilikten once yasayan insanlara cok kotu gozle bakiliyor
Çevre baskısı yaşadıgımız gordugumuz kulturden dolayı boyle psikolojiye giriyor insan her şey zar değik tabikide ama iyi gozle bakilmiyor cok kotu hissediyorum kendimi elimde degilBende sandım ki evli biriyle birliktesin kim burda sevdiğin insanla birlikte oldun diye seni yericek!
Ama bu adam sana ne yaparsa yapsın onunla evleneceksin çünkü bunu hayatının sonu olarak görüyorsun ne yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?