Cennette bi meleğin var artık...
bunu duymayıda söylemeyide sevmiyorum canım... başın sağolsunbende senin gibi 4 ay önce ağır preeklemsi ile bebeğimi kaybettim. mide bölgemdeki ağrı ile gitmediğim doktork kalmamıstı hepsi normal deyip gönderdi. 2 hafta o ağrıyla sabahlara kadar bağıra bağıra gözümübi dakika yummadan ağlaadım. en sonunda bebeğimi benden aldılar ( 1120 gram doğmuştu ciğerleri gelişmediğinden tutunamadı hayata. ben bi yoğun bakıma o diğer yoğun bakıma kaldırıldı. en sonunda yavrum dayanamadı uçtu gitti melek oldu. annesinin kuzusu. RABBİM acımızı hafifletsin tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü kızlı erkekli evlatlar versin bizlere evlat hasreti çeken herkese
Amin canım, Allah sana da sabırlar versin. Benim yan odamda vardı, bebeği 700 gramdı, yaşıyordu. Kader işte, başımıza geleceği yaşıyoruz, keşkelerin anlamı yok. Ömrü olan yaşıyor, olmayan türlü sebeple gidiyor. Allah yardımcımız olsun
amin canım çok zor günler geçirdim RABBİM beterinden korusun. sana tavsiyem benim gibi yapma. kendini eve kapatma. uğras bul insanların arasına çık. ben kendimi kapadım iyice kötü oldum. atlatmam çok zor oldu. taki dışarı ne zaman çıkmaya basladım o zaman iraz daha rahatladım.
Canim benim de 5 ay oldu olu doğum yapali.hemen geçmiyor.ama biraz hafifliyor.bol bol yasin oku.sagligina dikkat et
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım başın sağolsun benimde oğlum gideli 50 gün oldu 23 haftalıktı meleğim annesinin ilk heyecanı . acını yaşa ağlamak istiyosan ağla. bana da hiç ağlama hep dediler hep başka şeylerle avuttular. şimdi de yas dönemini kapattığım yaşamadığım için daha çok acı çekiyorum. psikolojik yardım almaya başladım. rabbim yardımcın olsun.Mecburen dışarı çıktığım zamanlar oluyor, aksine daha kötü oluyorum.. Birileriyle iletişim kurunca daha kötü oluyorum, insanların nasılsın demesi bile sanki yeniden yaşamama neden oluyor aynı şeyleri, zamanla geçecek umarım.
Mecburen dışarı çıktığım zamanlar oluyor, aksine daha kötü oluyorum.. Birileriyle iletişim kurunca daha kötü oluyorum, insanların nasılsın demesi bile sanki yeniden yaşamama neden oluyor aynı şeyleri, zamanla geçecek umarım.
off off bir yaralı yürek daha.. seni en iyi bizler anlarız canım. ben de eylülde 22 haftalık bebeğime veda etmek zorunda kaldım. suyu bitmesi ve kanamalar sonucu.. biz de ayrıldık meleğimle..ama aylarca acım benimleydi. ağlama krizleri, düşünceler arasında boğulma vb.. sınav bu da RABBİM geçebilememizi nasip etsin. meleklerimize kavuşabilemeyi nasip etsin. sana tavsiye edebileceğim h,ç bişey yok bu acıları yaşamış biri olarak. zaman iyi gelecek ama hiç geçmeyecek..
canım başın sağolsun benimde oğlum gideli 50 gün oldu 23 haftalıktı meleğim annesinin ilk heyecanı . acını yaşa ağlamak istiyosan ağla. bana da hiç ağlama hep dediler hep başka şeylerle avuttular. şimdi de yas dönemini kapattığım yaşamadığım için daha çok acı çekiyorum. psikolojik yardım almaya başladım. rabbim yardımcın olsun.
once basin sagolsun.Allah baska aci vermesin.yasadigin aciyi tum kalbimle hiss ediyyorum,ayni aciyi 2 ay once yasadim.oyle pismanim ki minnacik kizima doya doya bakmadigim icin,ona sarilmadigim icin .simdi iki ay gecmesine ragmen hic hafiflemiyor acim,dahada artiyor sanki.kimseyle paylasamiyorum,kimseyi uzmek istemiyorum,acimi kendim yasiyorum.ruh gibi geziyorum ama kimseye belli etmiyorum,her kes ayni seyi soyluyor,yine bir bebegin olucak diye.ama kimse anlamiyor ki ben onu,biriciyimi,ilk yavrumu cok ozluyorum...........
belki bir birimize destek olursak acilarimiz biraz hafifler.
Ahh canım benimmbende tam 4 ay önce kaybettim yavrumu 26+6 haftalıktı. Rabbim bize sabır versin yolundan ayırmasın şaşırtmasın, sağlıklı evlatlar versin bizlere. acın geçmiyor hafiflemiyor sadece alışmaya başlıyorsun en zayıf anında yakalıyor seni Ben işe girdim çalışmaya başladım kafamın dağılması için. Benimle beraber hamile olan 6 kişi doğurdu ne mevlidlere gidebiliyorum ne de eskisi gibi olabiliyorum, dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef ki şükrediyorez sadece
canım benim Allah sabır versin sen en zor olanla imtihandasın..
ben preeklampsi ne demek bilmiyordum sanırım yüksek tansiyon,bebeğide etkiliyor anlaşılan demek ömrü o kadarmış..canım inan seni üzmek istemiyorum
ama bebek karnında mı melek oldu yanı herşey tansiyondan kaynaklı mı?
Allah sana da sabırlar versin canım, ben aslında çalışıyorum ama şu an izindeyim, herkesten, tanıdığım herkesten kaçar haldeyim. Burada bile nasıl yazıştığıma şaşırıyorum ve aslında bana hiç iyi gelmiyor, ağlama krizlerine giriyorum. Geçecek inşallah bu kara günler..
Benim daha fazla üzülmeme imkan yok zaten ama anne adaylarını üzmekten çok korkuyorum.
Benim önce bebeğimin 2 hafta kadar geri kaldığı çıktı ortaya, ki o zamana kadar hiçbir sorunu yoktu, 3 hafta kadar sıkı takipte kaldım ve gerileme arttı, buna yüksek tansiyon da eklenince preeklampsi geçirdiğin anlaşılıyor. Protein kaçağı oluyor ve vücudun etkileniyor.
Ben kötü bir durumdaydım gerçekten, her yerim şişti, bel oyuntum bile şişti, tasvir edemem, inanmak çok güç.
Preeklampsinin tek tedavisi doğum, öncelikli olarak anneyi ve tabiki bebeği de düşünerek ne kadar uzatılabilirse süre uzatılarak sonunda doğum yaptırtıyorlar ancak benim bebeğimin gelişimi 21 haftalık kadardı ve durumumdan ötürü bekletmek istemedi doktorlar, hastaneye yattığımın 2. günü bebeğimi doğurdum, o gün ultrasonda canlıydı, ben de hareketlerini az da olsa hissediyordum, ancak ne zaman öldüğünü(( bilmiyorum tam olarak. Sormaya da gücüm yoktu
Hamilelik takviminde yazana bakar mısınız, "Ş�iddetli baş ağırısı, bulanık görme, ani kilo artışı, veya ellerinizde, ayaklarınızda, ayak bileklerinizde ve yüzünüzde şiddetli şişme gördüğünüz durumlarda hemen doktorunuza başvurunuz. Çünkü bu belirtiler, hem sizin hemde bebeğiniz için çok tehlikeli olan yüksek tansiyonun belirtisi olabilir."
Keşke daha önce uyarmış olsaydı. Ben bunların bir çoğunu yaşadım ama neyse yaa neyse, keşkelerin hiçbir anlamı yok. Preeklampsi konularını görürdüm, olumsuz şeyleri okumıcam derdim, kötü etkilenmeyeyim diye, nereden bilecektim.
Canim inan kolay değil ben hamile olmasaydim anlamazdim doğmamis daha derdim ama inan çok iyi anlıyorum ..zor elbette ama elden birsey gelmiyor keşke bir tatile çıkabilsen ya da üzüyorsa kapa bakma konuya,sana destek olacak kişilerden kaçma canım benim inan yakın olup sana öyle çok sarılmak isterdim ki..Lütfen üzme kendini sağlıkla kucağına alacaksın elbette yavrunu toparlan olacak inşallah Allahın izniyle. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
bende yaşadım çoğu belirtiyi doktorlara söylediğimde normal deyip beni hep başlarından attılar. verdiğim paraların bir kuruşunu dahi hak etmiyor onlar. 1 haftada on doktora gittim. o kadar kadın doğumcu bilemedi en sonunda bi çocuk doktoru bildi. hangi bi doktora hakkımı helal edeyim bilemiyom. içimin yanmasıyla oturup ağlıyom ancak :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?