AĞIR HASARLI BİNALARIN ÖNÜNDEN BİLE GEÇMEYİN

mahh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
1.224
1.024
63
26
Daha önceden deprem ile alakalı burada iki tane konu açmıştım. Evden hiçbir şey almadan gecelik ile kaçmış haftalardır da girmeye cesaret edememiştim sonrasında da önce hafif hasar raporu ardından da ağır hasar raporu verilmişti. Ben o ağır hasarlı eve birkaç akrabam ile girme cesaretini mi desem aptallığını mı desem bugün gösterdim. Bilmiyorum, iki büyük depremin ardından haftalar geçmiş olması da insanı gaza getiriyor galiba. Tam o esnada 5,6'lık deprem oldu. Nasıl bir şeydi anlatmam mümkün değil. Bina ikiye katlandı açıldı sanki saniyeler boyunca. İki büyük depremde yemediğim korkuyu yedim çünkü ağır hasarlı binada o şekilde sallanmak çok korkunçtu. Binadan çatırdama sesleri gelmeye başladı. İnsan o an öleceğine emin oluyor ama ölmemek için de yalvarıyor. Sarsıntı durdu merdivenlere koştuk merdivende de sallanmaya başladık. Binadan çıkıp teyzeme doğru koşmaya başladım o an sanki yeniden doğdum. Hasarlı birçok bina yıkıldı. Enkaz altında insanlar kalmış. Can malın yongası, evet. Üç haftadır acil yıkılacak binalara bile insanlar girdi. Bir sürü kişi sandalyesine kadar her şeyini çıkarttı. Biz ise günler sonra ilk defa girdik her şey dakikalar içinde oldu bir anda sallanmaya başladık bu şekilde denk geldik. Bu artık şans mı kader mi bilmiyorum ama inanın ev tıka basa altın dolu olsa bile değmiyor. Şu an bile zangır zangır titriyorum. İnanabiliyor musunuz evin kapısını bile sonuna kadar açık bırakıp kaçtık, can korkusu hiçbir şeye benzemiyor.

Cok gecmis olsun.Sukur kurtulmussunuz.Evet altin dolu olsa girmeyin bosverin.Herseyin yenisi olur hallolur.Caninizin yenisi gelmez.Umarım birdaha yasamaz kimse boyle acılar korkular

Çok geçmiş olsun bugün haberleri okurken aklıma direkt sizin konunuz geldi. Keşke girmeseydiniz hiç yaşadığıniz travma yetmiyormuş gibi şimdi daha beterini yaşadınız. Ben bile bir saat kendime gelemedim evim hasarlı olmadığı halde sizin yaşadığınız korkuyu hayal bile edemiyorum. Ama o kadar uyardılar burda girmeyin sakin diye Neyseki size birşey olmadı çok çok geçmiş olsun tekrardan.

ahh mahh
çok geçmiş olsun
altınlarını alabilmiş miydin eline
benim de derdime bak
şükür çıkmışsın da onca çektiğin korkuya değsin bari diye soruyorum

Seni çok iyi anlıyorum depremden 15 gün sonra bazı ihtiyaçlar için evime gireli 10 dk olmadan ikinci Hatay depremine yakalandık bizi beklemiş sanki cok korktuk

Çok geçmiş olsun yatacak yeri yok bu Mütahitlerin yazıklar olsun

Çilesi bitmedi şu kızın. Çok üzülüyorum
Biteceğine olan inancımı da kaybettim.
ahh mahh
çok geçmiş olsun
altınlarını alabilmiş miydin eline
benim de derdime bak
şükür çıkmışsın da onca çektiğin korkuya değsin bari diye soruyorum
Bir tane çanta almıştım elime, içine bile bakamadım daha ne var ne yok diye. Çadıra geldim, yerimden kalkamadım.

Bir tane çanta almıştım elime, içine bile bakamadım daha ne var ne yok diye. Çadıra geldim, yerimden kalkamadım.
Bir şeyler alabildin mi depremden önce,kimlik kart cüzdan gibi yoksa olduğu gibi bırakıp kaçtın mı sokağa

Tekrardan çok çok geçmiş olsun,çok şükür bişey olmamış

Cok büyük gecmis olsun. Insanlarimizin yasadiklarina inanamiyorum Allah hepinizi korusun

Gidenlere çok yazık oldu, kalanlar da akil sagligindan olacak bu sekilde...alláh yardımcıniz olsun. Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin

Çok geçmiş olsun.Herşey zamanla iyieşecek.Zor bir imtihandasınız.
Yardım oluyor mu hala? Yeme içme vb ihtiyaçlarınız karşılaniyor mu.

Allah korumuş bina o halde içinde siz , ve o an deprem olmuş. Biranonce yıkılsa bu hasarlı binalar kimseye zarar gelmeden

Çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize, Allah yardımcınız olsun

çok şükür kurtulmuşun. Ürperdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…