Ağdadan önce cilde bebek pudrası sürmek acıyı azaltıyormuş doğru mu?

izmirligzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
63
0
36
İzmir
merhaba arkadaşlar;
genital ve diğer bölgeleri ağda yapmadan önce bebk pudrası sürüldüğünde acıyı azaltır diye bir şey okudum. doğrumudur. uygulayan varmı.

ben hep kullanıyorum ama sadece tahrişi önlüyor acıya pek faydası yok

acıya bi etkisi yok.ama agdadan olusablcek kararmaları engelliyor.özellkle koltukaltı ve genital bölgeye agda yaparken kullanın

ben de pudra kullanıyorum.hem tahrişi önlüyor,hem de tüylerin epilasyon aletine veya ağdaya daha kolay tutunmasını sağladığı için tek seferde alınmasını sağlıyor.tavsiye ederim.

genital bölgeye ne tarz ağda kullanıyorsunuz? ben epilasyon aletiyle alıyorum fakat ağdaya dönmek istiyorum. veetin genital bölge ağda bantlarının güzel olduğunu okudum. kullann warmı?

agdayla sadece bikini bölgesinı alabilirsiniz genital bölgeyi komple almak cok zor ve sir agda kullanmak da tahriş edebilir ordaki deri cok ince oldugu için. sadece bikini bölgesi içinse kavanozda satılan eritilip agda beziyle kullanılan agdaları tavsiye edebilrim.gayet rahat kullanımı.agda bantlarından da kullandım ama hiç memnun kalmadım onlardan

Pudra bende işe yaramıştı canım kuaföre gittiğimde de kadın hep pudra sürüyordu o.o acıyı azaltmasa da pürüzsüzlük ssağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…