Ağda

Valla büyük konuşmayayım, evli falan da değilim, evlenir miyim bu yaştan sonra o da şüpheli gerçi ama hayatta öyle hasas bölgelerime ağda falan yaptırmam...
adam yaptırsın bir tarafına o kadar tüy takıntısı varsa. :KK53:
Görürsün kocaya varinca killi milli adam nasil kiymetleniyor ahaha:rolleyes:

Görürsün kocaya varinca killi milli adam nasil kiymetleniyor ahaha:rolleyes:
ha haa :KK70: Sevin sevilin, valla güzel örneklerle mutlu oluyorum, ben de olmasa bile. Toplumun temelidir, mutlu bireyler, mutlu aileler.:KK24:

P.S. Olucaksa da en azından omuz ve sırt kıllı olmasın, ewww o_O:KK48:

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar ☺️
Ağdaya gidiyorum yaklaşık 3,4 Aydan beri bikini bölgemi Nasıl aldılarsa artık derim kabuk tutmuş alındığı Zaman farketmedim sonradan farkettim bacaklarımda da birsürü kılları unutmuşlar demek istediğim şu ki kısadan keseyim Artık Ağdamı evde kendim yapmak istiyorum bacaklarıma sürmeli ağdayla yaparım fakat genital bölgem için hangi Ağdayı alayım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
ben pudralı konserve ağda kullanıyorum pembe renkli

Kizlar bakimlik olmak.com sitesinden hic agda alaniniz varmi ben dun aksam bldm siteyi eskidende siteden alanlar memnn olduklarbi yazmslar bende dun aksam siparis verdm bu sabahda siteye meaaj yazdm ama geri donusfe olmadi siparsm gelrmi diede blmyorm acaba site guvenilirmi blenler varmi

Normalde iç çamaşırlı alınıyor tabi ki yine görüyor fakat o an insan kendini daha rahat hissediyor .
yaahu takmayın böyle şeyleri, yapan insan erkek değil ya zaten 40 dk sürmüyor bile, artık güzellik için katlanacaksınız biraz, utanılacak ne var yahu

Birde agda bantlari vardir onlarla genital bolgeni alamazsin ama cekmez daha inceleri aliyor onlar
Remove un inş pisti bandı var o gayet iyi alıyor, alınacak bölgenin şeklinde makasla kesmen yeter ;)

remove gerçekten çok iyi ürünler çıkarmış, sadece bikini için özel bir ürünü var dene derim
acı falan da azaltıyor...yani ciddi acı azalması var diyebilirim.....

Back