- Emoji Skoru
- 15.714
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi peaceintheworld
yok cok acımıyor aslındaÇok acımıyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cok acımıyor aslındaÇok acımıyo mu
Valla bu olayı bu kadar abartan bir türk kadını var bence.Kadin olmak ne zor...
ameliyat eldiveni genital bölge için ıyı oluyor bence.ben agda yapamadım o bölgeye.ama eldivenle rahat yaptım.
ben yıllardır çam sakızıyla alıyorum ve kıllarım neredeyse bitmek üzere çoğaltmadı yani :)çam sakızı mı manyak derecede çoğaltır o ayrıca çam sakızı var mı hala
hadi ya ben sadece sirde geçeli sanırdım bunuben yıllardır çam sakızıyla alıyorum ve kıllarım neredeyse bitmek üzere çoğaltmadı yani :)
aslında çam sakızı ağdayla yapmayı becerebilen kimse tanımadım etrafımda başkalarında çoğaltıyormu bilmiyorum ama ben yapıyorum artık uzun zamandır aldığım içinmi azaldı bilmiyorumhadi ya ben sadece sirde geçeli sanırdım bunu
olabilir ama beniçindeki şeker yüzünden tüyleri beslediğini duymuştumaslında çam sakızı ağdayla yapmayı becerebilen kimse tanımadım etrafımda başkalarında çoğaltıyormu bilmiyorum ama ben yapıyorum artık uzun zamandır aldığım içinmi azaldı bilmiyorum
evet bende duymuştum hatta çamsakızı kullanma demişlerdi bana ama ben ilk defa onunla aldığım için alışmışım bu aralar ılık ağda kullanıyom o daha kolay gibiolabilir ama beniçindeki şeker yüzünden tüyleri beslediğini duymuştum
Ne yalan söyliyeyim ben utanıyorum tuhaf tuhaf pozisyonlar aldırıyorlar hele bu ayki yaşadığım olayda çok utandım başta iç çamaşırlı alırım dedi sonra bana sormadan çıkardı .
hahahahahAynen çok rahatsız oluyorum kabuk falan tutuyor tamam olabilir fakat açmak sıkıntı benim için geçen aylar başka bi kuaföre aldırdım iç çamaşırsız aldılar bu ay başka birisine aldırdım aslında kaş aldırmaya gittim bacaklarımda falanda çıktı dedim alalım dedi bikini bölgesi içinde iç çamaşırlı alırmısınız dedim evet alırım tabi falan dedi bende peki yapalım dedim yattım iç çamaşırımı indirdi biraz şöyle tut falan dedi sonra çıkaralım şunu dedi bana sormadan bir kerekte indirdi çıkardı ben de öyle kaldım saf gibi .
Genital bölgeyi kendi alanlar, alabilenler daha doğrusu, ayıptır sorması ne pozisyonunda ve nasıl alıyorsunuz? Bildiğiniz ipuçları filan var mı yav? Ben kap içinde satılan sir ağdalardan aldım. Çubukla sürüp, beziyle çekiyorum. Ama o kadar zorlanıyorum ki. Orayı yırtmadığım mı kaldı, felaket morluklara sebep olmadığım mı kaldı... anatomik yapıdan dolayı çok zor. Şekilden şekle giriyorum valla. Yarın birgün yine ağda yapacağım. Aklımda ayakta durup, tek bacağımı kaldırup orayı germek var. Bakalım olacak mı... sormaya da utanıyorum ama, bu işi çözmüş biri varsa tavsiyelerini yazması çok makbule geçer. Ah Türkiye'de yaşasam, hiç uğraşmam, giderim kuaföre, 10 dakikada alıyorlar.
:) kadin bakimli olmazsa adamin gözü yolda olur öyle deme seksi olacak .bakımlı olacak .iyi yemek yapacak olacak da olacak...adam oyle mi yaa don atlet elinde kumanda etrafinda elinde cay -meyve tepsisi dört dönen bakımlı hatunValla bu olayı bu kadar abartan bir türk kadını var bence.
Erkeklerimiz orman yabanisi gibi dolaşırken, kadın da tek tüy olmayacak...
Valla büyük konuşmayayım, evli falan da değilim, evlenir miyim bu yaştan sonra o da şüpheli gerçi ama hayatta öyle hasas bölgelerime ağda falan yaptırmam...:) kadin bakimli olmazsa adamin gözü yolda olur öyle deme seksi olacak .bakımlı olacak .iyi yemek yapacak olacak da olacak...adam oyle mi yaa don atlet elinde kumanda etrafinda elinde cay -meyve tepsisi dört dönen bakımlı hatun