Ağda

Ay bi kadın da beni öyle yapmıştı .
Artık nasıl aldıysa şeyimin derisi soyuldu uzun süre yara gibi olmuştu .
Şuan uzun zamandır evde alan bi ablaya gidiyorum tertemiz yapıyor , zaten kalanlar varsa göremediğim göster alayım tekrar diyor hep .
Ben kendim yapamıyorum canım çok tatlı ama çam sakızı mı ne vardı onunla alanlar duymuştum .
çam sakızı mı manyak derecede çoğaltır o ayrıca çam sakızı var mı hala

Ben evde yapmayı denedim ama beceremedim kabus gibiydi agda spatuladan aktı, cesaret edemedim bantı çekmeye, yani cesaretli olman lazim
Çok sıcak surmuslerdir agdayi tahriş olmuştur belki o yüzden, çam sakiziyla daha kolay

Normalde iç çamaşırlı alınıyor tabi ki yine görüyor fakat o an insan kendini daha rahat hissediyor .
Yoo. Normalde çamaşır çıkarilir da alınır. Ki kendiniz de özel istekte bulunmuşsunuz çıkarılmasın diye kuaföre, çünkü çıkarılıyor. Kadın tabii ki çıkaracak, çamaşır üzerine mi yapıştırsın ağdayı. O bölgeyi hem kapalı tutup hem ağda yaptırmak mümkün değil malesef. İlla ki görecekler. Bu derece göstermek istemiyorsanız, ki olabilir, kendiniz yapmak mecburiyetindesiniz yani.

Roll on ağda çok büyük rahatlık... Hani şu ısıtıcı setiyle falan olanlar var ya. 2 tane roll on ağda+ısıtıcı makine+ağda yağı ve bezi 35-40 liradan satılıyor ki kuaförden çok daha uygun ve uzun sure kullanıyorsunuz. Ben roll on ağdaya başladıktan sonra epilasyon aletimin yerini bile unuttum ^^

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar ☺️
Ağdaya gidiyorum yaklaşık 3,4 Aydan beri bikini bölgemi Nasıl aldılarsa artık derim kabuk tutmuş alındığı Zaman farketmedim sonradan farkettim bacaklarımda da birsürü kılları unutmuşlar demek istediğim şu ki kısadan keseyim Artık Ağdamı evde kendim yapmak istiyorum bacaklarıma sürmeli ağdayla yaparım fakat genital bölgem için hangi Ağdayı alayım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
Ben senelerce kuaföre aldırmış biri olarak sana tavsiyem bacak için makineli varya sesunun gitariste falan satılıyo onu al.bide Bebek yağı al sit ağda yağsız çıkmıyor.ben bacaklarıma braun makine kullanıyorum (ağda değil)o bacak için süper.bikini içinde koyu renk dışı çam ağdası onulullanıyorum müthiş çekiyo.kol altı içinde.önceden çok zorlandım ama 3 seferde usta olursun sonuç 60lira cepte kalıyo.ya benim ağdacım bmv jeep alıcağını duyduktan sonra ağdayı kestim.ulan dedim bizim paralarla karı kendine jeep alıyo çok zoruma gitti sakın yılma bide kendi yaptığın hiç acımıyo Kaş'ımı bıyığımı kendim alırım manükürümüde kendim yaparım pedikürümü ara sıra kuaföre ama saçıma çok harcarım

eczaneden aldığım bioderin sıcak ağdasını kullanıyorum bikini bölgesinde çok memnun kaldım.kılları azaltıcı etkisi olduğunu söyleyen bir marka ama ben o konuda düzenli kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim.kullanım açısından bana kolay geldi.bir marka vardı adını unuttum yapış yapış sürdüğün yerde su gibi eriyen kullanamamıştım onu ama bunu çok kolay kullandım.

Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar ☺️
Ağdaya gidiyorum yaklaşık 3,4 Aydan beri bikini bölgemi Nasıl aldılarsa artık derim kabuk tutmuş alındığı Zaman farketmedim sonradan farkettim bacaklarımda da birsürü kılları unutmuşlar demek istediğim şu ki kısadan keseyim Artık Ağdamı evde kendim yapmak istiyorum bacaklarıma sürmeli ağdayla yaparım fakat genital bölgem için hangi Ağdayı alayım bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
Sesu ağda turuncu kutuda olan. Sıcak suda beklet. Ve bir çubuk yardımı ile sürüp yine bez ile yapıştırıp uzerine çekince kolay oluyor. Bendede sir ağda da aynı şey oldu. Tersten aldıkları için deri kalkıyor sen başta farketmiyor sun sonra kabuk tutuyor.

Bence agdaciniz kotuymus. Agdacinizi degistirin, genitalinizi evde kendiniz cok iyi alamazsiniz cunku kalcamizin arasindakilerin de alinmasi lazim.
Bikini bolgesi alinir da, kalani zor.

Kuafor malzemeleri satan yerlerde bulursunuz yada buyuk kozmetikcilerde..ben soyle yapiyorum.bir kaba su koyup kaynatiyorum icine cezveyi koyuyorum agdayi eritiyorum sonra cezveyi kabin icinden cikartmiyorum sicak su agdanin katilasmasini engelliyo agda cubuklari var 50 tanesi 3 liraya satiliyo onla suruyorum cok kolay oluyor kalip agdalar elle cekilen agdalar ama bezlede cekebilirsin

Şu an yeni birşey öğrendim sayenizde. Teşekkür ederim bunu bende araştırayım

Bezi agdayi surunce hemen yapistir ama bekleyince kuruyor elinle cekmek zorunda kaliyorsun ama.oncesinde pudra surersen aci cok hissetmezsin
Kalıp Ağdayı kullanıyordum bende bikini, koltuk altı ve bıyık için ama elle çekmek çok kullanışsız gelmişti üstünde bezsiz kullanılır yazdığı için bezle de hiç denememiştim, ilk fırsatta bez ile deneyeceğim

Bacaklar icin kartus agda bikini bolgesi icinde kalip agdalar var cezvede eritiyosunuz ister elinizle ister bezle cekiyorsuniz daha az acimasi icinde yapmadan once genital bolgeye pudra surun
Çok acımıyo mu

Kartus agdalar cok acitiyor. Bacaklar icin sir kullanin derim, ben baya rahat aliyorum. Bikini bolgesinde de agdaya gittigim zamanlar kontrol ederdim surda kil kalmis dernbidaha aldirirdim. Lazere gittim kurtuldum.

Genital bölgeyi kendi alanlar, alabilenler daha doğrusu, ayıptır sorması ne pozisyonunda ve nasıl alıyorsunuz? Bildiğiniz ipuçları filan var mı yav? Ben kap içinde satılan sir ağdalardan aldım. Çubukla sürüp, beziyle çekiyorum. Ama o kadar zorlanıyorum ki. Orayı yırtmadığım mı kaldı, felaket morluklara sebep olmadığım mı kaldı... anatomik yapıdan dolayı çok zor. Şekilden şekle giriyorum valla. Yarın birgün yine ağda yapacağım. Aklımda ayakta durup, tek bacağımı kaldırup orayı germek var. Bakalım olacak mı... sormaya da utanıyorum ama, bu işi çözmüş biri varsa tavsiyelerini yazması çok makbule geçer. Ah Türkiye'de yaşasam, hiç uğraşmam, giderim kuaföre, 10 dakikada alıyorlar.

ben gecen gun ılk defa kuaforde agda yaptırdım dedıgınız gıbı bırkaç ufak tuy kalmıs ama ne acı hıssettım nede oyle kabuk tutma gıbı bırsey oldu ılk gun bıraz kızarık gezdım o kadar ;)
eve gıder gıtmezde dusumu aldım genıtal bolge ıcın kullandıgım jelımle yıkadım o bolgeyı ne kadar hıjyenkte olsa tedbırı elden bırakmamak lazım...
ben normalde ya jılet ya epılatorle alıyorum ama epılatorle sadece ucgen bolge alınıyor.. agdayı kendım yapamıyorum cok denedım olmuyor ....
bır ara lazerede gıttım ama fayda etmedı bırakınca yıne cıktı..
acma kısmına gelırsekte bence utanılacak bırsey yok onlar alıskın, nasıl kı doktora da acıyorsak agdacıda aynı hesap hem açmadan camasırla olmaz kı o ıs...
tanga tarzı kulotlar var tek kullanımlık bazı yerler onları kullanıyor ama ondada her yerın gozukuyor sonuc ıtıbarıyle saga sola cekerken ;)

Genitalde normal yapıştır çek sir ağda kullandıkları zaman benim gibi deriniz hassas demek ki, deri de kopuyor. Sonra da kabuk tutuyor. Normal elle çekilen sıcak ağdalardan kullanırsanız sorun kalmaz :KK52:

Genital bölgeyi kendi alanlar, alabilenler daha doğrusu, ayıptır sorması ne pozisyonunda ve nasıl alıyorsunuz? Bildiğiniz ipuçları filan var mı yav? Ben kap içinde satılan sir ağdalardan aldım. Çubukla sürüp, beziyle çekiyorum. Ama o kadar zorlanıyorum ki. Orayı yırtmadığım mı kaldı, felaket morluklara sebep olmadığım mı kaldı... anatomik yapıdan dolayı çok zor. Şekilden şekle giriyorum valla. Yarın birgün yine ağda yapacağım. Aklımda ayakta durup, tek bacağımı kaldırup orayı germek var. Bakalım olacak mı... sormaya da utanıyorum ama, bu işi çözmüş biri varsa tavsiyelerini yazması çok makbule geçer. Ah Türkiye'de yaşasam, hiç uğraşmam, giderim kuaföre, 10 dakikada alıyorlar.
slmm aynen ya genital epilasyon yaptığım zamanın sabahı benim omuzlar bacaklar pert müthiş hamlıyorum
ama ben alırken şöyle yapıyorum ilk önce üstten almaya başlıyorum ve bunu ayakta yapıyorum sonra yanları ve altı alırken de çömeliyorum herşey ortaya çıkıyor :KK22::KK22: ve gergin duruyor oldukça bu şekilde daha az canım yanıyor haa bu arada ağda olarak yıllardır ılık ağda kullanırım marka farketmiyor bazen çamsakızı ılık ağda bazen sesu ılık ağda bazen de vivet ılık ağdayıo kullanıyorum ben memnunum :KK75:

Back