Ay kızlar dert değilde erkeklerin bakıp bakıp gulmesi çok sinir bozucuydu yaamaaan ne takıyorsunnn benim de bir kere olmustu en yakın erkek arkadasım yüzünde tüp mü patladı demişti adi:)))
gül geç ne olacak..
bepanthen fito gibi kremler bulundur evınde mutlaka..
2 güne gecer.. güneşe dikkat et ama leke alır koruyucu krem kullan
Ya şuan geçti bile nerdeyse kendi kendine zaten yarin okulum yok suanlik evde bepantol krem var onu kullanicam tavsiye için saollbu işi bilen biri olarak SİLVERDİN sür bol bol ve sık sık hemen geçer
Ahahah keşke senin gibi takmaya bilsem zaten haftaya kalmiycak geçti bile de bugünde erkeklerin bana bakıp gulmesi hic iyi bi olay değildi baya boyle kotu hissettimAklıma gelmişken lisede staja yeni başladığımız sırada bir arkadaşla hastanede barkodlar var ya hasta giriş fişi.İşte arkadaş aldı onu bıyık bölgesine yapıştırdı çekti.''Bak inismona çekiyor'' dedi. O zaman sivilce tedavisi görüyordum cildim nasıl hassastı. O akılla gidip ben de yapıştırıp çekmiştim barkodu. Dudağımın üstündeki deri kalkmıştı
Hiç pudra fondoten falan da uğraşmadım kim ne derse desin havasındaydım
Biraz zor geçmışti ama
Evet her yerde okudum kesinlikle kullanicam tavsiye için teşekkürlerrCanım bir daha bıyıklarını ağda yada tüy dökücü yada iple aldığın zaman iyice yıka temizle ve bepanten merhem sür inan ne kızarıklık kalır nede bir iz..
Boş ver ya lise ortamında erkeklerin çoğu öyleAhahah keşke senin gibi takmaya bilsem zaten haftaya kalmiycak geçti bile de bugünde erkeklerin bana bakıp gulmesi hic iyi bi olay değildi baya boyle kotu hissettim
Ahaha ya ben hiç duymadım bıyık yayni nerden bulabilirim ya da o mu daha iyi yoka ağda mi
Ama bepanten krem değil aklında olsun bepanten merhem al olur mu .. Çok geçmiş olsunEvet her yerde okudum kesinlikle kullanicam tavsiye için teşekkürlerr