ağda :(

gonegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
21
5
Ya kızlar ben yatmadan önce vücut agdasıyla bıyıklarımi aldım kizardi acidi falan ama sabaha geçer diye düşündüm sabah bi baktım duruyor pudra falan surdum kapatmaya çalıştım ama malum hafif kirmizilik kendini belli etti. Sınıfta erkek arkadaşlarım ve kizlar bile dalga geçti canim çok sıkkın moralin çok kotu buraya yazmak istedim (

Ovadril diye bir krem var 5 tl fiyatlı...bir daha ki sefere ondan sürersin hemen geçiriyor.

Ortaokulda yapmıştım o hatayı sınavın yoksa gitme okula benımki çok berbattı kıpkırmızı olup pütür pütür görünüyordu bir de o halde sınavlar yüzünden okula gitmek zorunda kalmıştım hatırlayınca güldüm şimdi ama çok üzülmüştüm babam bile gülmüştü bana:))) yakmayacak nemlendirici sür her krem iyi gelmez iyice yakıp berbat etmesin canım geçmiş olsun

Ay çok saol ilerde bende gülerim kesinlikle de çok kotu hissettim valla hele erkek arkadaşlarımın demesi ...

Onlar zaten dalga geçmeye yer arıyorlar. Takılma kimseye bir kaç güne geçer zaten.Alerjim var falan demiştim ben ama kimse yemedi tabi sadece bıyık bölgesi mi alerjiden

Guldum valla
Yuz icin olanlardan kullanirsin artik bidaha yada biyik yayı is gorur yapacak birsey yok

Bepanten tarzı yağlı merhem varsa sürün çok faydası var ağda tahrişlerine.

En iyisi ip bence ya da sir ağda.Gerçi benim sire ağdaya alerjim var sanırım yüzüme bir kere yapıldı ve 1 seneden fazla oldu hala sivilceler geçmedi :/

Benim de bir keresinde kaşımın üstünü cımbızla aldığımda öyle bir kızarmıştı ki kaşımın üstünde bir kaç daha çıkmıştı Sonra sınıftakilere alerjik reaksiyon diye sallamıştım.

Ay çok saol ilerde bende gülerim kesinlikle de çok kotu hissettim valla hele erkek arkadaşlarımın demesi ...
amaaan ne takıyorsunnn benim de bir kere olmustu en yakın erkek arkadasım yüzünde tüp mü patladı demişti adi:)))
gül geç ne olacak..
bepanthen fito gibi kremler bulundur evınde mutlaka..
2 güne gecer.. güneşe dikkat et ama leke alır koruyucu krem kullan

Ay bende bardagi aldı ağzına yapistirdim hani hava kalmauana kadar cektim icime dedim ilk kez yaptığım bi şey değil ahahah ama boyle soranlara onu söyledim diğerleri ağda oldugnu biliyordur zaten

En iyisi ip bence ya da sir ağda.Gerçi benim sire ağdaya alerjim var sanırım yüzüme bir kere yapıldı ve 1 seneden fazla oldu hala sivilceler geçmedi :/
Bende aldıktan sonra farkettim siir ağda yerine vücut agdasıyla almisim ahhaha neyse iyi dalga geçtiler ya buda bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…